hayatım boyunca hep evle çok ilgiliydim,hatta evlenmeme 1 yıl varken kese tamamen bendeydi. ama evlenince bir başka oluyormuş buka! o sorumluluk bir hayli ağır,yanlış yaptığında yada her kafan karıştığında annen yanında olmayacaksonra ev işleri... evlenmeden yatağını bile toplamayan ben,birden hem çalışma,hem yeni bir hayat( evlilik), yeni bir çevre,ev işi,maddi sorumluluklar vs. zor güzelim anlayacağın! başka bir başlık altında belirttiğim gibi aşık değilsen,canından çok sevmiyorsan evlenme derim ben! çünkü birçok olumsuzlukla karşılaşman olası. bunları yenebilmek için çok güçlü duygulara ihtiyacın var! naçizane benim fikrim bu tabi:1hug:
ben 3 yıl beraberlikten sonra evlendim 6 aylık evliyim ve ama pişmanım neden derseniz çok zor aekadaşım çok calışıyorum eşimle aynı işi yapıyoruz ama hiç mutlu değilim isteklerime cvp vermiyo ama seviyo o zaten hep seviyo kırıyo döküyo ama seviyo olmaz olsaydı öle sevgisi.bir pazarımız var yok annnemlerle bir yere gidellimi neyse arkadaşlar morilim bozuldu yine benden tavsiye evlilik gerçektende göründüğü kadar hiç kolay bir müessese değil ben diyorum ki keşke annemin yanında olsaydım erkekler çok değişken çünkü
Flört ettikten 10 ay sonra sözlendim.. 2 ay önce de nişanlandım. Nişanlımı çok seviyorum. aramızda 10 yaş var. Son derece anlayışlı. Ama evliliği yürütebileceğim konusunda kaygılarım var. Bugüne kadar annem her işi kendisi yaptı. Herşeye kendisi koşturdu. Şimdi ilk defa bir evin sorumluluğunu üzerime alacağım. eşim destek olacak olsa da korkuyorum. Kendime vakit ayıramamaktan, bir süre sonra sıkılmaktan, hayattan soğumaktan... Çalışıyor olacağım acaba hepsini yetiştirebilecek miyim :sm_confused:
ben 3 yıl beraberlikten sonra evlendim 6 aylık evliyim ve ama pişmanım neden derseniz çok zor aekadaşım çok calışıyorum eşimle aynı işi yapıyoruz ama hiç mutlu değilim isteklerime cvp vermiyo ama seviyo o zaten hep seviyo kırıyo döküyo ama seviyo olmaz olsaydı öle sevgisi.bir pazarımız var yok annnemlerle bir yere gidellimi neyse arkadaşlar morilim bozuldu yine benden tavsiye evlilik gerçektende göründüğü kadar hiç kolay bir müessese değil ben diyorum ki keşke annemin yanında olsaydım erkekler çok değişken çünkü
Ahhh canım, ne güzel de yazmışsın bende 2 aylık evliyim ve inan öyle pişmanım ki anlatmam... Bende eşimle aynı işyerindyiz. Aynı saatte kalkıp aynı saatte eve gelioruz. O napio oturuyor ben napıyorum bulaşık çamaşır evi sil süpür yemek yenmediyse yemek hazırla. Ve ben birşey dediğim zaman suratını asan bir koca. Aynı benim de senin gibi hiç isteklerime cevap vermiyor.
VALLA BEKAR ARKADAŞLAR EVLENMEDEN ÖNCE ÇOK İYİ DÜŞÜNÜN. EVLİLİĞİN SU GÖTÜRÜR HİÇ BİR YANI YOK. BEN ÖYLE AŞIKTIM Kİ KOCAMA SANKİ ONSUZ DÖNEZ GİBİ GELİYORDU. OYSA ŞİMDİ ONUNLA DÜNYA DÖNMÜYOR GİBİ GELİYOR.:1no2:
canım ya bu kadar çabuk pes etme. bende 4 aylık evliyim bende senin gibi ilk başta çok bunaldım sonra isyan ettim eşime! konuş onunla,evlenmek hizmet sektöründe bir branş değil!klava: iş,güç,ev iş,eşi memnun etme işi, eşinin ailesini memnun etme işi vs. niye evlendik? işimiz var gücümüz var? evimizde rahatımız yerinde! birlikte vakit geçirmek,bir olmak,hiç ayrılmamak için değil mi? karşılıklı fedakarlıklar gerek! canım kocam şimdi çok iyi ev topluyor,mutfağı temziliyor,çamaşır asıyor vs. biraz izah etmek lazımŞeniz
Bende 12 yıllık evliyim kızlar,daha 5 aydır çalışıyorum,daha önce çalışmamıştım evdeydim........Ama evde de olsan çalışsan da bilin ki bekarlar evilik bi yerde takılıyor...Götürmek çok zor ,eger hep kendinizden verecekseniz gider yoksa karşıdan beklemeyin...........a.s
Ben şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim.Ama bu saatten sonrada bitirmek çok zor.Hele bide evlat varsa dahada zor oluyor..:1no2:
Benim bekar arkadaslara tavsiyem çalışın ve kendini ayaklarınızın üstünde durun.EVLENMEYİN.........Şimdi hayat onun üstünde duruyor dediğiniz aşkınız sevgiliniz yada nişanlınız bir gün gelir sizi hayal kırıklığına ugratır...
o ugratmazsada hayat ugratıyor..yani anlayacagınız evlilik gitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :1no2:
a.s.a.s.
Flört ettikten 10 ay sonra sözlendim.. 2 ay önce de nişanlandım. Nişanlımı çok seviyorum. aramızda 10 yaş var. Son derece anlayışlı. Ama evliliği yürütebileceğim konusunda kaygılarım var. Bugüne kadar annem her işi kendisi yaptı. Herşeye kendisi koşturdu. Şimdi ilk defa bir evin sorumluluğunu üzerime alacağım. eşim destek olacak olsa da korkuyorum. Kendime vakit ayıramamaktan, bir süre sonra sıkılmaktan, hayattan soğumaktan... Çalışıyor olacağım acaba hepsini yetiştirebilecek miyim :sm_confused:
Ahhh canım, ne güzel de yazmışsın bende 2 aylık evliyim ve inan öyle pişmanım ki anlatmam... Bende eşimle aynı işyerindyiz. Aynı saatte kalkıp aynı saatte eve gelioruz. O napio oturuyor ben napıyorum bulaşık çamaşır evi sil süpür yemek yenmediyse yemek hazırla. Ve ben birşey dediğim zaman suratını asan bir koca. Aynı benim de senin gibi hiç isteklerime cevap vermiyor.
VALLA BEKAR ARKADAŞLAR EVLENMEDEN ÖNCE ÇOK İYİ DÜŞÜNÜN. EVLİLİĞİN SU GÖTÜRÜR HİÇ BİR YANI YOK. BEN ÖYLE AŞIKTIM Kİ KOCAMA SANKİ ONSUZ DÖNEZ GİBİ GELİYORDU. OYSA ŞİMDİ ONUNLA DÜNYA DÖNMÜYOR GİBİ GELİYOR.:1no2: