Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Yarin 150 squati nasil yapicam diye dusunuyodum az az yapiyim bende o zaman dizimide zorlamamis olurum :KK9:ama 1000 nasil atlanir ki :KK31:
onuda 100 er 100' er tatlım bianda zaten olmuyo karnına kramp giriyo insanın :KK70:

canim donmaya raziyim yeter ki gitsinler tesekkur ederim:KK9:
hiç önemli değil tatlım selilütimin olmamasının nedenini anneme sordum ben dersten çıkarken eve gelmiyodum o ağır çantayla 1 buçuk saat yürüyodum her gün bazen 2 oluyodu ama hızlı yürüyodum baya yani eve gelir gelmez 5 dakika buz gibi banyo yapıyodum ondan benim hiç selilütüm olmadı ama şimdi varrr :KK70:
ben ucuz bi türk kahvesi aldım bununla cildime maske yapıcam oda iyi geliyomuş
Kızlarrrrr Günayyyydın/Tünaydınnnnn

Benim dün doğum günümdü o yuzden spora yapamadım.. Ama bugün çantamı yine aldım yanımaaa akşam salona gidicem inşallah :) bu aralar salondaki hocamda masallah iyi yoruyo benim geçen gün nasıl çalıştırmıssa sırtım yanlarım ağrıyoo :KK9:

bu aralar çok bi halsizim ama yine de salona gidiyorum evdekileri pek yapamıyorum ama :KK43: neyse haftasonu evimi toplayım tekrar düzenimi oturtucamm ondan sorna tutmayın beniiii:KK8:
geçmiş doğum günün kutşu olsun tatlım umarım bu yıl güzellikler başarılar ve iyilikler seni bulur demiycem çünkü bunu hak etmiyosunn!
çünkü bir ömür mutluluğu hak ediyosunnn doğum günün sana form getirmiştir inşallah pazartesiye :KK9:

hiç önemli değil tatlım selilütimin olmamasının nedenini anneme sordum ben dersten çıkarken eve gelmiyodum o ağır çantayla 1 buçuk saat yürüyodum her gün bazen 2 oluyodu ama hızlı yürüyodum baya yani eve gelir gelmez 5 dakika buz gibi banyo yapıyodum ondan benim hiç selilütüm olmadı ama şimdi varrr :KK70:
ben ucuz bi türk kahvesi aldım bununla cildime maske yapıcam oda iyi geliyomuş

kahvenin peeling etkisinden dolayi sanirim canim :)
denemekte fayda var:KK53:

kahvenin peeling etkisinden dolayi sanirim canim :)
denemekte fayda var:KK53:
evet canım yeni kesilmiş bi limonun suyunu ve kahveyi karıştır sür banyodan çıkınca kahve zaten dökülür kuruyunca banyoda silkele kahveyi giyin üstünü yıkama limunlu kalsın ben bacaklarıma epilasyondan sonra yapıyodum yapış yapış olmuyo merak etmeyin :KK70:

evet canım yeni kesilmiş bi limonun suyunu ve kahveyi karıştır sür banyodan çıkınca kahve zaten dökülür kuruyunca banyoda silkele kahveyi giyin üstünü yıkama limunlu kalsın ben bacaklarıma epilasyondan sonra yapıyodum yapış yapış olmuyo merak etmeyin :KK70:

tamam canim deneyelim bunu da :)

Bugünki spor da tamamdır..
Şu 17 dakikalık bacak videosunu bıraktım nedense yaa..
Pilatesim bitsin de özel bir program hazırlayacağım..
Terlemeyince, zorlanmayınca spor yapmış gibi hissetmiyorum.. :KK51:

Ben de başlayacağım 21 güne, bendeki 68 dakika.. :KK53:
Acep Programımı sıkıştırsam iki iki yapsam da pazartesi birlikte mi başlasak ki.. :-)
Haftada 1 gün rest yapmak durumundayım ama maalesef, nişanlımla buluşuyorum pazartesileri.. :18:

Bana uyar canım istersen pazartesi başlayabiliriz haftada birgün rest olması da iyi olur hani :)
Rest günümüz hangisi olucaksa sen belirle benim için farketmiyor

Bu arada söylediklerin çok doğru çoğu insan sadece kilo vererek forma girebileceklerini düşünüyorlar oysaki çok yanlış bu
Kilosu aynı olupta çok daha fazla zayıf görünen insanlar tanıyorum sporla
Eğer telefon dan giriyor olmasaydım kaslarımızın çevresindeki yağların sporla nasıl hale geldiğini gosterirdim fotoğraflarla

Bu arada bugün sabahın köründe kalktım 1 saat yürüyüş yaptım sonra hemen duşumu alıp işe geldim
akşam da 1 saat daha yürümeyi düşünüyorum ve squat yapicam
bende duşta soğuk su uyguluyorum bacaklarıma ve kalçalarıma spordan sonra kan dolaşmını hızlandırdığı için iyi geliyor

dün bildirim yapamadım kızlar ama şimdi yazayım 10 dakika zumba yaptım ilk 3 şarkı :) daha sonra 21 günde pilates yaptım ebru şallı dan ama tamamını yapamadım çok yoruldum 46. dakika da bıraktım :44:
eve yeni geldim henüz sporumu yapmadım akşam yapmayı düşünüyorum sevgilerle :KK3:

Bana uyar canım istersen pazartesi başlayabiliriz haftada birgün rest olması da iyi olur hani :)
Rest günümüz hangisi olucaksa sen belirle benim için farketmiyor

Bu arada söylediklerin çok doğru çoğu insan sadece kilo vererek forma girebileceklerini düşünüyorlar oysaki çok yanlış bu
Kilosu aynı olupta çok daha fazla zayıf görünen insanlar tanıyorum sporla
Eğer telefon dan giriyor olmasaydım kaslarımızın çevresindeki yağların sporla nasıl hale geldiğini gosterirdim fotoğraflarla

Aynen öyle canım, misal sıkı bir vücut benim yanıma gelse, kilo olarak da ağır olsa, alt taraf eminim benden daha zayıf bir görüntü verecektir.. (;
Önemli olan kasları şekillendirmek.. (;
Selülit savarı izledim sporumdan sonra canım ama bende büyük top küçük top bunlar yok, bacaklarımı onun açtığı genişlikte açma imkanım yok -odam dar-, o sebepten 8 hareketini kırptım -bantla yapılıyorlar-, bir program hazırladım kendime..
Basen için çok güzel bir videom vardı, 18 dakikalık, onu da ekledim, 17 dakikalık bacak videomu da ekledim..
8 hareketi 2`şer dakika yapmayı planlıyorum, videolarla birlikte toplam 51 dakika yapıyor..
Yarın buna başlayacağım sanırım; çünkü bu hafta da hiç sıkılaşamadım gibime geliyor..
Benim yol kat edebilmem epey vakit alacak sanırım ama yılmayacağım nasipse.. (;
Belki birkaç şey daha eklerim programa bilmiyorum ama 1 ay da bunu deneyeceğim.. :KK31:

Bu arada bugün sabahın köründe kalktım 1 saat yürüyüş yaptım sonra hemen duşumu alıp işe geldim
akşam da 1 saat daha yürümeyi düşünüyorum ve squat yapicam
bende duşta soğuk su uyguluyorum bacaklarıma ve kalçalarıma spordan sonra kan dolaşmını hızlandırdığı için iyi geliyor

Ben de duştan çıktım şimdi aynı şekilde çıkarken hem bacaklara kalçaya hem de göğüslerime tuttum..
Pilatesimde push up olduğundan mıdır nedir afedersiniz benim göğüslerim dirileşti, büyüdü gibi sanki biraz.. :KK17:
Ama siyah üzüm çekirdeği de tüketiyorum arada onun etkisi de mi oldu bilmiyorum..
Kansızlık olduğu için siyah üzümü de ayrıyeten çekirdeğini de tüketiyorum zaman zaman..

dün bildirim yapamadım kızlar ama şimdi yazayım 10 dakika zumba yaptım ilk 3 şarkı :) daha sonra 21 günde pilates yaptım ebru şallı dan ama tamamını yapamadım çok yoruldum 46. dakika da bıraktım :44:
eve yeni geldim henüz sporumu yapmadım akşam yapmayı düşünüyorum sevgilerle :KK3:

56 dakika gayet güzel yapmışsın canım.. (;
Yaptığın dakikaları bir kağıda not etmeyi unutma, pazartesi günü toplamda kaç saat spor yaptığımızı da yazıyoruz.. (;
Güzel yol katedeceksin sen de bence.. (;

Kızlarrrrr Günayyyydın/Tünaydınnnnn

Benim dün doğum günümdü o yuzden spora yapamadım.. Ama bugün çantamı yine aldım yanımaaa akşam salona gidicem inşallah :) bu aralar salondaki hocamda masallah iyi yoruyo benim geçen gün nasıl çalıştırmıssa sırtım yanlarım ağrıyoo :KK9:

bu aralar çok bi halsizim ama yine de salona gidiyorum evdekileri pek yapamıyorum ama :KK43: neyse haftasonu evimi toplayım tekrar düzenimi oturtucamm ondan sorna tutmayın beniiii:KK8:

Geçmişte olsa Doğum Günün Kutlu olsun :KK16:
Nice güzel, mutlu yıllara :)

Aynen öyle canım, misal sıkı bir vücut benim yanıma gelse, kilo olarak da ağır olsa, alt taraf eminim benden daha zayıf bir görüntü verecektir.. (;
Önemli olan kasları şekillendirmek.. (;
Selülit savarı izledim sporumdan sonra canım ama bende büyük top küçük top bunlar yok, bacaklarımı onun açtığı genişlikte açma imkanım yok -odam dar-, o sebepten 8 hareketini kırptım -bantla yapılıyorlar-, bir program hazırladım kendime..
Basen için çok güzel bir videom vardı, 18 dakikalık, onu da ekledim, 17 dakikalık bacak videomu da ekledim..
8 hareketi 2`şer dakika yapmayı planlıyorum, videolarla birlikte toplam 51 dakika yapıyor..
Yarın buna başlayacağım sanırım; çünkü bu hafta da hiç sıkılaşamadım gibime geliyor..
Benim yol kat edebilmem epey vakit alacak sanırım ama yılmayacağım nasipse.. (;
Belki birkaç şey daha eklerim programa bilmiyorum ama 1 ay da bunu deneyeceğim.. :KK31:

Ben de duştan çıktım şimdi aynı şekilde çıkarken hem bacaklara kalçaya hem de göğüslerime tuttum..
Pilatesimde push up olduğundan mıdır nedir afedersiniz benim göğüslerim dirileşti, büyüdü gibi sanki biraz.. :KK17:
Ama siyah üzüm çekirdeği de tüketiyorum arada onun etkisi de mi oldu bilmiyorum..
Kansızlık olduğu için siyah üzümü de ayrıyeten çekirdeğini de tüketiyorum zaman zaman..

56 dakika gayet güzel yapmışsın canım.. (;
Yaptığın dakikaları bir kağıda not etmeyi unutma, pazartesi günü toplamda kaç saat spor yaptığımızı da yazıyoruz.. (;
Güzel yol katedeceksin sen de bence.. (;

teşekkürler canım beni motive ettin :nazar: bunu bilmiyordum not edeyim o zaman :KK16:

Nestle Nesfit Oryantal Dans VCD Reklamı - YouTube kızlar acaba bunun faydası var mıdır ki ya ?

Elimizdeki videolar daha faydalı olacaktır bence.. (;
Tabi oynamayı filan seviyorsan, zevkle yaparım diyorsan alabilirsin ama çok da müthiş bir sonuç vermez gibi canım.. (;

valla kendi adima konusayim cok buyuk zevkle oryantal oynarim taviseye de ederim vucudun zindeligi, belin inceligi konusunda cok iyi :)
canim sikilinca evde kimse yokken acarim oynarim ::):KK76:

evet kızlar şuan itibariyle günlük sporumu bitirmiş bulunmaktayım . 10 dakika zumba 55 dakika pilates yaptım 5 dakikada oryantal oynadım :) kolumu kıpırdatacak halim kalmadı :KK9:

X