eveeeeeet
arkadalar bu ay başarısız olduk diye yelkenleri suya indirmeyelim,iş başına çalışmalar başlasın .....:)
Bu sayfayı sevgililer gününde açtım inşallah bize şans getirir.Güzel beslenelim,sağlığımıza dikkat edelim,strese girmeyelim,hergün buradan birbirimizle görüşüp dertleşelim,paylaşalım,sorun etmeyelim...
ne dersiniz ben bu sitede sizlerle tanışmakla çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ayrıcada çok şey öğrendiğime inanıyorum.Bu site beni inanılmaz rahatlatıyor:))))))))))
BU TEKLİFİME........
VARMISINIZ?????????
YOKMUSUNUZ????????
hepinize şubat ayında başarılar dilerim tabi kendimede martı hamiş hamiş karşılarız inşallllah
kesinlikle canım umutları yitirmek yok sakın...:)):1no2:tebrikleeerrr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.biz de ilk defa buay denedik reglim 24ünde tutmamışsa çok üzülücem gibime geliyor.ama yinede çalışmaya devammm
fundagcim umutlari okumak umut oluyor insana.cok dogrusun hamile kalincaya kadar hep calismaya ümit etmeye devam.Ben 5 senedir ugrasiyorum Rabbimden hayirlisini istiyorum vardir bir bildigi diyorum Allahim isteyen herkese icinde banada nasip etsin insallah saglikli hayirla sevgiler...........
ya ilk defa busefer göğüslerim şişti ve kahverengi kısımları gözle görülür şekilde büyüdü ama şimdi sanki indi gibi.bide reglime daha 10gün varken başladı kasık ağrılarım hatta okadar çok olduki reglim erken geliyo sandım ama gelen giden olmadı.şimdi uzun aralıklarla arada bir kasık ağrısı giriyor.midem yanıyo bide belki diye düşünüyorum ama umutlanmak da istemiyorum herzaman elim boş kalıyo çünkü((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?