Yeni bir aşk, yeni bir iş bir de gülecek bir neden lazım :)

Feminatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
68
15
Kızlar, 6 ay önce biten bir ilişkim oldu , diğer bir altı ay da aşk acısı çektiğimi düşünürsek totalde 1 yılım kayıp anlayacağınız . Uzun bir süre farkındayım. Ama adam rahat durmuyordu ki anacım sürekli gel - gitleri oluyordu. Ben de saf saf onu anlamaya çalışıyordum. Bu süre içerisinde kilo aldım, belime kadar olan saçlarımı kaybettim. Artı üniversite sınavını da kazanamadım, kısacası geleceğimden de oldum. Mehmet Aslantuğ'un çok sevdiğim bir sözü var; ''“Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda aklının karışmasına bırakmamalıdır” diyor sayın Aslantuğ. artık hayatımda bir şeylerin değişmesini istiyorum. Aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum. Önceliğim kariyerim . Burada saçıma uyguladığım işlemleri, günlük ne kadar ders çalıştığımı ve hayatım için neler yaptığımı paylaşacağım. sevgiyle kalın...

yazın
yazdıkça mecburi kendinizi takip edip engel olabilirsiniz

bol mutluluklar
Konu başlığını açıp yazıp yazmama konusunda tereddüt ettim.Son bir kaç ayda hayatım olumlu yönde seyretti, eskisi kadar geçmişe takılıp kalmıyorum artık. Çalışmalarım düzenli olmasa da iyi gidiyor. Ama bunun yeterli olmayacağının bilincindeyim çünkü süreklilik şart Bu yüzden bundan sonrası için buraya yaptıklarımı kaydetmeye çalışacağım. Saçlarım uyguladığım kürler sonucunda uzamaya ve gürleşmeye başladı, ilgilenen arkadaşlar olursa beraber yeni kürler uygulayabiliriz. Sevgiyle kalın...

benim de bir ara böyle bir dönemim oldu kendimi kişisel gelişim kitaplarına vermiştim ki ama öyle böyle değil 4 ayda 30 kitap bitmişti düşün nasıl bir açlık vardı bende diceksinki ee ne oldu değiştimi çok şey değişti herşeyden önce kendi içime döndüm kendi kendimi tedavi etmeyi kendime iyi gelmeyi öğrendim çünki esas sorun bendim başkaları değil... o kitaplarla hep kendime yatırım yapmam gerektiğini öğrendim çünki sen kendine bakmayınca kimse de bakmıyor sen hep önüne bakmalısın hedeflerin hayallerin olmalı meşgalen olmalı sonra zaten doğru olan kişiler sana katılmak hayatına girmek için can atıyor neyse konuyu takipteyim bazen diyorum acaba ben de mi içimi dökmek için konu açsam

Yaşadığımız çağda maalesef insanın değerini ölçmek için birçok etik icat edilmiş durumda. İcat edilmiş diyorum çünkü bunları insanlar ortaya atıyor. Seni sen, insanı da insan olduğu için sevmiyorlar. Tamam farklı özellikler arıyor olabilirsiniz okey. Ama sevdiğiniz kişiden belli bir müddet sonra uzaklaşıp bahane olarak o kişinin sahip olduğu özelliklere dil uzatacak kadar çirkinleşmeyin. İnsanlarda mantık aramak beni o kadar yordu ki... En iyisi senin düşünce yapısı vallahi; hayatta ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın kendi hayatına bakmalı insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…