D dlb Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2009 35 0 86 36 İstanbul 22 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dlb #1 Kislar FRIZZ EASE SERUM die bi seum cikmis elektrklenen kabaran saclara veda dior masadan fonden zarar grmus saaclara ozel formul yazio bende gazete okurken reklamini gordum milliyet caddedee paylasiyimdeddim acaba guselmi ya
Kislar FRIZZ EASE SERUM die bi seum cikmis elektrklenen kabaran saclara veda dior masadan fonden zarar grmus saaclara ozel formul yazio bende gazete okurken reklamini gordum milliyet caddedee paylasiyimdeddim acaba guselmi ya
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.740 12.323 298 İstanbul 10 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dlb #2 'FRIZZ EASE SERUM' Cümleden anladığım sadece bu... Türkçe lütfen... yasakkelime
AyShE GuL Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2008 1.383 15 158 Kayseri 10 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dlb #3 john frieda dan bahsediyorsun galiba ama o yeni değil ki bayadır var...-tatlicadiarzu-
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.740 12.323 298 İstanbul 10 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dlb #4 AyShE GüL .!.: john frieda dan bahsediyorsun galiba ama o yeni değil ki bayadır var...-tatlicadiarzu- Genişletmek için tıkla... Peki bu ürün nasıl bir şey jöle gibi mi? Yoksa krem mi? Süt mü? Az kullanımla iyi sonuç elde edebilir miyiz? bilmiyorumkismile Çünkü pahalı azcuk... kaydirigubbakcemile3 Benim saçım çok ve belimde. Ayrıca kalın telli.
AyShE GüL .!.: john frieda dan bahsediyorsun galiba ama o yeni değil ki bayadır var...-tatlicadiarzu- Genişletmek için tıkla... Peki bu ürün nasıl bir şey jöle gibi mi? Yoksa krem mi? Süt mü? Az kullanımla iyi sonuç elde edebilir miyiz? bilmiyorumkismile Çünkü pahalı azcuk... kaydirigubbakcemile3 Benim saçım çok ve belimde. Ayrıca kalın telli.