Merhaba canım, anladığın kadarıyla mükemmeliyetçi bir yapın var. Herşey mükemmel olsun, herşey harika ve yolunda olsun istiyorsun. Bir düşünsene, şu hayatta mükemmel olan şey nedirki? ( Allahın yarattıkları dışında) Neye göre mükemmel olacaksın. Kendine göre mükemmel olursun ama bir başkasına göre değilsindir. Aslında hiç kimse mükemmel değildir ki? Bir kere böyle birşey olmak için çabalaman yanlış.
Yapmak istediklerini yap, kendini nasıl mutlu ediyorsan yap ama asla mükemmel olmaya çalışma...
mehaba kk"in guzel insanlari ve kisisel gelisimi onem veren kismi;
ben kendimden biktimmm.kendimi resetlemek ve haarika bir insan olmak istiyorum,bu sayede hem bu dunyada mutlu olmak hem de ahirette,INSAALLAH yuzu gulenlerden olmak istiyorum.
aslinda psikiatrise gitmek istiyorum ama esim gerek yok diyor,napalim,sizden bildiginizi benden esirgememenizi coook cok rica ediyorum.
4yillik evliyim ve 3yas 3aylik oglum var.
1) ALLAHa iyi kul olmak,namazin vaktini gecirmemek,kurani okumayi aliskanlik hale getirmek,kurani arapcadan ouya bilmek ve dini gerktigi gibi eda etmek istiyorum
2) Aileme iyi evlat ,kardeslerime iyi abla,akrabalarimin yaninda hurmet,sevgi sahibi,esime hayirli hayat arkadasi ve iyi anne olmak istiyorum
3) mutfakda becerim sinirsin olsun istiyorum
4) ofkemi,sinirimi kontrol edemiyorum
5) giybet ediyorum,bu konuda defalarca hadisler okumus olsam bile.
6) ev islerim artik bir duzene girsin de her gun az biraz is yaparak evim piril piril olsun istiyorumm.
7) ve gun icinde 10 sayfa bile olsa ders calisa bilmek istiyorum.
nasil yapa bilirim herseyi mukemmel,bitkisel tedaviden ilactan,nasihatten,acik,ozel mesaj la ne biliyorsaniz,luten esirgemeyin benden
Hiçkimse mükemmel değildir , ve mükemmel olmaya çalışmanıza gerek yok.
Bu söylediklerinizi bitkisel ilaçlarla yapabileceğinzi de sanmıyorum,ama daha kaliteli bir hayat için kendinize bir program yapın.
Sabah belirlediğiniz saatte kalkıp o günkü işlerinizi bitirdikten sonra kişisel gelişiminiz için vakit yaratabilirsiniz.
Dersi ne için çalışıyorsunuz,KPSS mi.:44:
canım.. konunu takip edeceğim inşallah herşey istediğin gibi olur azmettikten ve istedikten sonra başarılmayacak hiçbişey yoktur bu hayatta
canım.. konunu takip edeceğim inşallah herşey istediğin gibi olur azmettikten ve istedikten sonra başarılmayacak hiçbişey yoktur bu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?