• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bastan yeni ben...tabiki yardimlarinizla INSAALLAH

Turkan88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
2.523
3
0
Azerbaycan
mehaba kk"in guzel insanlari ve kisisel gelisimi onem veren kismi;

ben kendimden biktimmm.kendimi resetlemek ve haarika bir insan olmak istiyorum,bu sayede hem bu dunyada mutlu olmak hem de ahirette,INSAALLAH yuzu gulenlerden olmak istiyorum.

aslinda psikiatrise gitmek istiyorum ama esim gerek yok diyor,napalim,sizden bildiginizi benden esirgememenizi coook cok rica ediyorum.

4yillik evliyim ve 3yas 3aylik oglum var.
1) ALLAHa iyi kul olmak,namazin vaktini gecirmemek,kurani okumayi aliskanlik hale getirmek,kurani arapcadan ouya bilmek ve dini gerktigi gibi eda etmek istiyorum
2) Aileme iyi evlat ,kardeslerime iyi abla,akrabalarimin yaninda hurmet,sevgi sahibi,esime hayirli hayat arkadasi ve iyi anne olmak istiyorum
3) mutfakda becerim sinirsin olsun istiyorum
4) ofkemi,sinirimi kontrol edemiyorum
5) giybet ediyorum,bu konuda defalarca hadisler okumus olsam bile.
6) ev islerim artik bir duzene girsin de her gun az biraz is yaparak evim piril piril olsun istiyorumm.
7) ve gun icinde 10 sayfa bile olsa ders calisa bilmek istiyorum.
nasil yapa bilirim herseyi mukemmel,bitkisel tedaviden ilactan,nasihatten,acik,ozel mesaj la ne biliyorsaniz,luten esirgemeyin benden

Son düzenleme:
Ben ….(Kendi adınızı yazın)

Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım! O tanımlanmayan nitelik bende var ve bu her gün artıyor! Bende yetenek, beceri ve hüner var!

Hedefler belirler ve onlara ulaşırım! hayattan ne istediğimi biliyorum! Onun peşine düşer ve elde ederim!

İnsanlar benden hoşlanır ve ben kendimle ilgili iyi şeyler hissederim! Ben olduğum için gurur duyuyor ve kendime inanıyorum!

Hiçbir şey beni durduramaz! Çok kararlıyım! Sorunları avantajlara çeviririm! Diğer insanların hiçbir şans görmediği durumlarda bile çözümler bulurum!

Ben …(kendi adınızı yazın)

Çok enerjiğim, çok canlıyım! Hayatı seviyorum ve bunun farkındayım, başkaları da farkında! Moralimi yüksek tutuyor, ileriye bakıyor ve bundan hoşlanıyorum!

İstediğim her şeyi başarabileceğimi biliyorum ve olumsuz herhangi bir şeyin beni engellemesine veya yolumda durmasına izin vermeyi reddediyorum!

Hiç kimseden ve hiçbir şeyden korkmuyorum! Kuvvete, yeteneğe, inanca ve güvene sahibim! Mücadeleyi severim ve balıklama dalarım! Özellikle bugün!

Ben … (kendi adınızı yazın)

Dünyanın zirvesindeyim ve meydan okuyorum! Zihnimde istediğim şeyin net bir resmi var! Onu kendi önümde görebiliyorum! Ne istediğimi ve onu nasıl elde edeceğimi biliyorum! her şeyin bana bağlı olduğunu ve bunu yapabileceğimi biliyorum!

Engeller isteğimi azaltmaz! Onlar yalnızca hayatta ve hareket halinde olduğumu bana anlatırlar ve ben hiçbir şey için hareketsiz kalmayacağım!

Kendime güvenirim! Başarı için ne gerekiyorsa fazlasıyla sahibim ve onu nasıl kullanacağımı biliyorum! Bugün kimse beni durduramaz! Kendimi topladım ve hergün biraz daha toparlıyorum! Ve bugün, dikkat et dünya, ben geliyorum!

Sınırlar! Onları sınırlar olarak bile kabul etmiyorum! Kazanamayacağım hiçbir mücadele yoktur! Tırmanamayacağım hiçbir duvar yoktur! Yenemeyeceğim ya da tersine çevirip kendi yararıma kullanmayacağım hiçbir sorun yoktur!

Dimdik ayaktayım! Dürüst ve içtenim! İnsanlarla ilgilenmeyi severim ve onlar da benden hoşlanırlar! İyi düşünürüm; net düşünürüm; planlıyım; kendime ve çevremde olan her şeye hakimim!

Kendi kartlarımı kendim oynarım, hiç kimse onları benim için oynamak zorunda değil! Hayatımdaki olaylar için hiç kimseyi suçlamam! başarısızlıklarımı kabul ederim ve onları, zaferlerimin ödüllerini kabul ettiğim kadar kolaylıkla aşıp ilerlerim!

Kendimden asla mükemmellik talep etmem, ama verebileceğimin en iyisini beklerim ve elde ettiğim de en iyisidir!

Kendime asla mazeretler bulmam! İşleri zamanında ve doğru yaparım! Bugün her zamankinden daha fazlasını yapacak içsel gücüm var!

Ben özel bir insanım! hedeflerim ve kendime olan büyük inancım, hedeflerimi gerçeğe dönüştürür! Hayallerimi yaşama gücüm var! Onlara, kendime inandığım gibi inanırım! Ve bu inanç öyle güçlüdür ki, benim yenilmez ruhumu zayıflatabilecek hiçbir şey yoktur!

Kendi dünyamın hakimi benim!!!

Merhaba canım, anladığın kadarıyla mükemmeliyetçi bir yapın var. Herşey mükemmel olsun, herşey harika ve yolunda olsun istiyorsun. Bir düşünsene, şu hayatta mükemmel olan şey nedirki? ( Allahın yarattıkları dışında) Neye göre mükemmel olacaksın. Kendine göre mükemmel olursun ama bir başkasına göre değilsindir. Aslında hiç kimse mükemmel değildir ki? Bir kere böyle birşey olmak için çabalaman yanlış.
Yapmak istediklerini yap, kendini nasıl mutlu ediyorsan yap ama asla mükemmel olmaya çalışma...

Merhaba canım, anladığın kadarıyla mükemmeliyetçi bir yapın var. Herşey mükemmel olsun, herşey harika ve yolunda olsun istiyorsun. Bir düşünsene, şu hayatta mükemmel olan şey nedirki? ( Allahın yarattıkları dışında) Neye göre mükemmel olacaksın. Kendine göre mükemmel olursun ama bir başkasına göre değilsindir. Aslında hiç kimse mükemmel değildir ki? Bir kere böyle birşey olmak için çabalaman yanlış.
Yapmak istediklerini yap, kendini nasıl mutlu ediyorsan yap ama asla mükemmel olmaya çalışma...

kesinlikle her sey iyi olsun istiyorum ve ALLAH bizi mukemmel yaratti,her bir kabiliyeti azmedersek edinebilecek sekilde yaratti.
''İnsanı kendime en yakın surette yarattım “ayeti de insanın önemini ısrarla vurgulamaktadır.yani biz insanlar ALLAHin izni ile istersek azicik da olsa bu yolda ilerleye biliriz ama ytabiki mukemmel olamayiz.cunki o sifata ancak ALLAHu teala layikdir ve de peygamberler.

Son düzenleme:
1) ALLAHa iyi kul olmak,namazin vaktini gecirmemek,kurani okumayi aliskanlik hale getirmek,kurani arapcadan ouya bilmek ve dini gerktigi gibi eda etmek istiyorum
2) Aileme iyi evlat olmak,onlarin benden hep razi oldugunu bilmek,,kardeslerime iyi abla,akrabalarimin yaninda hurmet,sevgi sahibi olmak
3) esime hayirli hayat arkadasi olmak,onun bitanesi olmak,beni coook sevmesini saglamak
4) iyi anne olmak istiyorum,oglumun beslenmesi,terbiyesi,dersiyle en iyi sekilde ilgilenebilmek istiyorum
5) Kurani ayet ayet ezber bilmek hayatimin her aninda yasamak istiyorum
6) rus ve ingiliz dillerini kendi dilim gibi bilmek
7) piyano calmak
8) ev islerim artik bir duzene girsin de her gun az biraz is yaparak evim piril piril olsun istiyorumm.
9) ve gun icinde 10 sayfa bile olsa ders calisa bilmek istiyorum. TUSU kazanmak istiyorum.esime gore bu sayfa kapanmis olsa da,zira yetidiremiyorum
10)yuze bilmek:17:
11)araba kullanmayi ogrenip ehliyet almak
12)sporu hayatimin bir parcasi haline getirebilmek
13)ailemin ve kendimin saglikli olmamiz ve saglikli beslenmemiz adina her zaman her seyi dogru yapmak.

Son düzenleme:
arkadaslar nasil yapsam acaba mesela her seyi yazsam sonra puanlasam mi ,bilemiyorum ki,nasil duzenli olabilirim bu konuda??

mehaba kk"in guzel insanlari ve kisisel gelisimi onem veren kismi;

ben kendimden biktimmm.kendimi resetlemek ve haarika bir insan olmak istiyorum,bu sayede hem bu dunyada mutlu olmak hem de ahirette,INSAALLAH yuzu gulenlerden olmak istiyorum.

aslinda psikiatrise gitmek istiyorum ama esim gerek yok diyor,napalim,sizden bildiginizi benden esirgememenizi coook cok rica ediyorum.

4yillik evliyim ve 3yas 3aylik oglum var.
2) Aileme iyi evlat ,kardeslerime iyi abla,akrabalarimin yaninda hurmet,sevgi sahibi,esime hayirli hayat arkadasi ve iyi anne olmak istiyorum
3) mutfakda becerim sinirsin olsun istiyorum
4) ofkemi,sinirimi kontrol edemiyorum
5) giybet ediyorum,bu konuda defalarca hadisler okumus olsam bile.
6) ev islerim artik bir duzene girsin de her gun az biraz is yaparak evim piril piril olsun istiyorumm.
7) ve gun icinde 10 sayfa bile olsa ders calisa bilmek istiyorum.
nasil yapa bilirim herseyi mukemmel,bitkisel tedaviden ilactan,nasihatten,acik,ozel mesaj la ne biliyorsaniz,luten esirgemeyin benden

Hiçkimse mükemmel değildir , ve mükemmel olmaya çalışmanıza gerek yok.
Bu söylediklerinizi bitkisel ilaçlarla yapabileceğinzi de sanmıyorum,ama daha kaliteli bir hayat için kendinize bir program yapın.
Sabah belirlediğiniz saatte kalkıp o günkü işlerinizi bitirdikten sonra kişisel gelişiminiz için vakit yaratabilirsiniz.
Dersi ne için çalışıyorsunuz,KPSS mi.:44:

Hiçkimse mükemmel değildir , ve mükemmel olmaya çalışmanıza gerek yok.
Bu söylediklerinizi bitkisel ilaçlarla yapabileceğinzi de sanmıyorum,ama daha kaliteli bir hayat için kendinize bir program yapın.
Sabah belirlediğiniz saatte kalkıp o günkü işlerinizi bitirdikten sonra kişisel gelişiminiz için vakit yaratabilirsiniz.
Dersi ne için çalışıyorsunuz,KPSS mi.:44:

sagol cnm,tus sinavi

canım.. konunu takip edeceğim inşallah herşey istediğin gibi olur azmettikten ve istedikten sonra başarılmayacak hiçbişey yoktur bu hayatta:16:

Back
X