yeni baştan hayat . . .

xci

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2016
53
11
32
merhabalar,
ben uzun süredir bu siteyi sessice takip ediyorum artık aranizdayim keşke güzel şeyler için olsaydı :KK43::eek:

aslında bu başlığı günlük gibi kullanacağım

birşeylerin değişmesi gerekiyor ve nereden baslayacagimi bilmiyorum
sorunlu bir evlilik ve sorumsuz bir aile sonucu bozulan piskolojimi toparlamaliyim önce sanırım
ben her fırsatta beni döven aşağılayan her fırsatta rezil eden millete para yedirip bisey olmaz derken benim açlıktan bayilmama sebep olan sadece para verdiğim sürece yüzüme bakan bir baba ile onun sözünden çıkmayan bir annenin elinde büyüdüm evden kaçmayı dusunurken esimle tanıştım ama babamın bana dayak zoru ile imzalattirdigi senetler,borclar yüzünden elimde patlamak üzere olan bir evliliğim var artık ...
kendimi bir yerlerden tutup bulmam hayatima cekidüzen vermem gerek
fırsat buldukça buraya yazacağım çünkü anlatacağım kimsem yok.

umarım sonunda burada paylaşım yapan diğer arkadaşlarım gibi bende başarılı olurum :KK17::KK54:

babandan kurtulmakla yeni bir hayata başlayabilirsin. bu konuda ne yapabilirsin. uzaklara taşınmak?

Nalet Kaynana Nalet Kaynana evlendim uzaktalar artık bwn İstanbul onlar Edirne

ama bana iimzalattigi borçları odemedi ben bileziklerimi bozdurup ödedim eşim ses çıkarmadı mı elbet kızdı bekledi olmayacağını anlayınca o da daha fazla uğraşmak istemediğini farketti demekki artık yanıma sadece cinsel anlamda geliyor ve sürekli kavga çıkarıyor alttan aldıkça kavin validemle ustume geliyor çünkü ailesiyle yaşıyoruz:KK42:

artık kendimi hep itelenen ezik ve yanlız bir kadın gibi hissediyorum

eşin çalışıyor mu, kayınvalideyle kalma nedeniniz para mı yoksa o mu istiyor.

ikimzde çalışıyoruz ama kayın validemle kalmamızı eşim ve ailesi istiyor biraz ısrar edince paramız yok babann borçlarını oduyorz zaten istemessen git diyor artık zoruma gidiyor babamlardan her para istediğimde kavga ediyoruz normal muhabbet bile edemiyoruz ayrildigimda o eve donemem tekrar zaten cesaretimde kalmadı

kendime not;
düzene girmesi gereken konular aşağıda bir ucundan başla artık :KK56::KK54:

kendime güven açısından giyim ve dolabimi elden gecirmeliyim
pis degilim ama bakımsız olduğumu fark ettim bu konuya da ayrıca ilgilenmeliyim:oops:
yarım bıraktığım eğitim hayatımı biraz da olsa duzenlemeliyim

iş konusunda da oldukça gerideyim hep yarım kalacağı çocuk yapıp evde oturacagim dusuncesiz yüzünden atak yapmayip yarım yamalak giden iş hayatımı düzene koymaliyim:sopa::KK14:
ayrıca sürekli birbirini ezen ve kuyusunu kazan insanlarla aynı ortamda çalışma konusunu tekrar gözden gecirecegim
artık içime atmayacagim ve insanlara sadece bir şans verip beni uzmelerine izin vermeyeceğim :sinirli:
xxs giyiyor olmama rağmen kocaman gobegime de bir çözüm bulacagim :oops::KK22: yarın benim ilk günüm olacak ve her şey g
çok güzel olacak :KK52:

Canım umarım başarılı olursun benzer şeyler yaşamışız seni çok iyi anlayabiliyorum.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama çocuk için acele etme önce sen iyi ol sonra evliliğin sağlamlaşsın en son çocuk düşün derim.

ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın. boşanıp başka bir eve çıkmayı düşündün mü?

Canım umarım başarılı olursun benzer şeyler yaşamışız seni çok iyi anlayabiliyorum.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama çocuk için acele etme önce sen iyi ol sonra evliliğin sağlamlaşsın en son çocuk düşün derim.

coook teşekkür ederim 23 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim çocuk istedim ama önce sim hiç istemedi belkide bu hayırlıdır kim bilir..

ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın. boşanıp başka bir eve çıkmayı düşündün mü?

düşündüm aslında eşim kabul etmedi şimdiye kadar

kavgalarimiz tartaklama kadar gelince boşanmayı aklımdan geçiriyorum artik ama 1400 TL ile gecinemem destek olacak kimsem de yok

keşke geçinebilseydin yada biraz daha maaşın yüksek olsaydı.
ya da bir ev arkadaşın olsaydı da kirayı faturayı paylaşabilseydin.
o zaman ne tartaklayan koca, ne laf sokan ezen kaynana olurdu.
sen kendini değiştirmeye çalışmazdın, kendini ezik hissetmezdin,
herşey düzelirdi, yeni bir sayfa açardın, huzurlu mutlu olurdun.

Allah sana güzel bir fırsat versin inş. senin için bunu diledim.

merhaba gunluk
herşeyden önce zihnimi temizlemeliyim bunun farkına vardım bu hafta sonu
çünkü neye elimi uzatsam layık olmadigim dusuncesine kapiliyorum bunu farkında olmadan yapıyorum o kadar yerleşmiş ki bu bende elimi biseye uzattigimda kafamın içinde babamın geri zekalı aptal diye bagirmalari canlandı gözümde yorulana kadar ciril ciplak yedigim dayaklar elimden aldığı çikolatalar yemekler ne kötü çocukluk geçirmişim ...

kendimi önce kafanmi toparlamaliyim bunun için bazı olumlamalara yoneldim bunlar basarili olmak icin geçmişini affedip unutmami öneriyor bunun için ilk adımı attım ailemi arayıp normal bir şekilde konuşmak istedim ama olmuyor işte olmuyor kaç yaşındayım hala benim ondaki tek hakkım "iki tekme bir tokat" başka bir alacagim olmazmış ...
insan hiç mi sevmez hiç mi adam gibi konuşmaz ?

X