- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi pembepatiks
-
cnm bende kalınlaşma vardı inceltti kalınlaştırmak için soğan kürü iyi gelirmi hiç bilmiyorum yanlış bişey söylemeyeyim şimdi Allah şifa versin cnm hepimize inşSağolasın arkadaşım :) duvarı kalınlaştormak için mi soğan kürü? Benim inceymiş de 4 sene hap kullandım diye, toparlamamış rahim daha. 6 ay bekle dedi doktor.[/Q yinede rahim kalınlaşması vardı bende düzeldi şimdi inceyse onu bilmiyorum cnm şimdi yanlış bi
cnm bende kalınlaşma vardı inceltti kalınlaştırmak için soğan kürü iyi gelirmi hiç bilmiyorum yanlış bişey söylemeyeyim şimdi Allah şifa versin cnm hepimize inş
Canim msjin icin teşekkürler bnde bu ay ovulasyon tarihinde iliskiye girdim icimde bi degisik duygu var adetime 1hfta varken bel agrilarim kasik agrilarm başladı bide göğüslerim ck sızlıyo ama bnde kendine eziyet edenlerdenim sanirim
Slm bende yeni başlıyor um
Sorum şu ki benim adet düzensizliği var evlenmeden önce de vardı hala da var 1.5 yıllık evliyim ilk günden beri istiyoruz bi bebeşimiz olsun ama bende hormon bozukluğu varmış o yüzden ilaç kullanıyorum 3 aydır yasmin verdi doktor. Ama çok sıkıldım kilo da aldım bırakmayı düşünüyorum bu ay. Eşim de tamam dedi . Siz den tavsiye istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler ☺
Canim bnce sogan kuru yap yapanlarin yorumuna gore cok etkili bi kur bnde uygulamayi düşünüyorum bise kaybetmezsinSlm bende yeni başlıyor um
Sorum şu ki benim adet düzensizliği var evlenmeden önce de vardı hala da var 1.5 yıllık evliyim ilk günden beri istiyoruz bi bebeşimiz olsun ama bende hormon bozukluğu varmış o yüzden ilaç kullanıyorum 3 aydır yasmin verdi doktor. Ama çok sıkıldım kilo da aldım bırakmayı düşünüyorum bu ay. Eşim de tamam dedi . Siz den tavsiye istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler ☺
Canim msjin icin teşekkürler bnde bu ay ovulasyon tarihinde iliskiye girdim icimde bi degisik duygu var adetime 1hfta varken bel agrilarim kasik agrilarm başladı bide göğüslerim ck sızlıyo ama bnde kendine eziyet edenlerdenim sanirim
cnm adet düzensizliğine civanperçemi ve aslanpençesi aktarlarda bulabilirsin rahatlıkla birde soğan kürü dene ben tahlil yaptırdığım ay soğan kürü yapmıştım değerlerim normal çıktı arkadaşa katılıyorum doktor izni olmadan bırakma hapı tedavi yarım kalırsa hiç bir işe yaramaz tekrar görün doktoruna bence ama çayları muhakkak dene cnm Allah şifa versin kucağını doldursun rabbim inş.Slm bende yeni başlıyor um
cnm ne ümidini kes ne de çok ümitlen bunları ben çok yaşadım artık vücudum benle dalga geçer oldu geçen ay da göğüs uçlarım kaşındı hiç böyle bişey olmazdı artık doktor evet sen hamilesin diyene kadar hiçbir şeye inanmıyorum ama Allaha bırak hayırlısı olsun de rahatla yoksa olan kendimize oluyor stres en büyük düşmanımız bunu hiç unutmamalıyız inş. hamilesindir cnm rabbim yüzünü güldürsün tez zamanda inş.
cnm adet düzensizliğine civanperçemi ve aslanpençesi aktarlarda bulabilirsin rahatlıkla birde soğan kürü dene ben tahlil yaptırdığım ay soğan kürü yapmıştım değerlerim normal çıktı arkadaşa katılıyorum doktor izni olmadan bırakma hapı tedavi yarım kalırsa hiç bir işe yaramaz tekrar görün doktoruna bence ama çayları muhakkak dene cnm Allah şifa versin kucağını doldursun rabbim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?