• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni başlayanlar için...

pembepatiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.418
2.969
133
bu konuyu
açıyorum ki yeni başlayanlar için bi kaynak olsun istedim çünkü ben 2 senelik evliyim ve 2 senedir topik topik gezerek saatlerimi verdim acaba hamilemiyim diyerek hamilelik belirtileri aradım hep şimdi aşağıya deneyimlerimi yazıcam ilk zamanlar her belirtiyi hamileliğe yorarak kendime eziyet etmişim
1.midem bulanıyor başım dönüyor kokulara karşı hassasım acaba hamilemiyim diyorsanız (adet günü geçmeden)
araştırmalarıma göre 6 hatta 8 hafta geçmeden mide bulantısı yaşanmıyor adet günü yaklaştıkça kokulara hassasiyet ve mide bulantıları yaşanması çok doğal

2.akıntım çok fazla bazen de beyaz akıntım geliyor hamilemiyim diyorsanız
yumurta günleri ve adete doğru akıntı hariç akıntınız varsa sarı ise birde kokulu ise iltihaptır hemen doktora başvurunuz beyaz akıntı ise mantar belirtisidir doktora gitmelisiniz

3.oturup kalkarken kasıklarıma iğne batma tarzında ağrılar oluyor hamilemiyim diyorsanız
yumurtalıklarınızdaki kistleri suçluyorsanız haklısınız ben pkoluyum ve her ay bu tarz ağrıları yaşarım

not:bunları yazıyorum illaki hamilelik yok anlamına da gelmiyor hani olmayacağınıda anlatmaya çalıştım boşuna kendimizi kaptırmayalım diye yazıyorum
bir de çok bitkii kürü denedim faydalarını yazıcam şimdi

aslanpençesi ve civanperçemi
adetleri düzene sokuyor birbir geliyor denenmiştir

rahim kalınlaşması ve kistler için
soğan kürü
aklıma geldikçe yazıcam inş. şimdilik bukadar inş. faydam dokunur birilerine

Sağolasın arkadaşım :) duvarı kalınlaştormak için mi soğan kürü? Benim inceymiş de 4 sene hap kullandım diye, toparlamamış rahim daha. 6 ay bekle dedi doktor.

Sağolasın arkadaşım :) duvarı kalınlaştormak için mi soğan kürü? Benim inceymiş de 4 sene hap kullandım diye, toparlamamış rahim daha. 6 ay bekle dedi doktor.[/Q yinede rahim kalınlaşması vardı bende düzeldi şimdi inceyse onu bilmiyorum cnm şimdi yanlış bi
cnm bende kalınlaşma vardı inceltti kalınlaştırmak için soğan kürü iyi gelirmi hiç bilmiyorum yanlış bişey söylemeyeyim şimdi Allah şifa versin cnm hepimize inş

cnm bende kalınlaşma vardı inceltti kalınlaştırmak için soğan kürü iyi gelirmi hiç bilmiyorum yanlış bişey söylemeyeyim şimdi Allah şifa versin cnm hepimize inş

Amin :) nar suyu içmeye çalışıyorum ben kalınlaşsın diye ama çok zor içiliyor. Buradan yazmış olayım yeni başlayanlara :)

Canim msjin icin teşekkürler bnde bu ay ovulasyon tarihinde iliskiye girdim icimde bi degisik duygu var adetime 1hfta varken bel agrilarim kasik agrilarm başladı bide göğüslerim ck sızlıyo ama bnde kendine eziyet edenlerdenim sanirim:(

Canim msjin icin teşekkürler bnde bu ay ovulasyon tarihinde iliskiye girdim icimde bi degisik duygu var adetime 1hfta varken bel agrilarim kasik agrilarm başladı bide göğüslerim ck sızlıyo ama bnde kendine eziyet edenlerdenim sanirim:KK43:

Belki hamilesindir iyi düşünelim :) ben test kullandığım ilk ay mide bulantısına kadar belirti göstermiştim, ovulasyon testi insanı çok umutlandırıyır gerçekten

Slm bende yeni başlıyor um
Sorum şu ki benim adet düzensizliği var evlenmeden önce de vardı hala da var 1.5 yıllık evliyim ilk günden beri istiyoruz bi bebeşimiz olsun ama bende hormon bozukluğu varmış o yüzden ilaç kullanıyorum 3 aydır yasmin verdi doktor. Ama çok sıkıldım kilo da aldım bırakmayı düşünüyorum bu ay. Eşim de tamam dedi . Siz den tavsiye istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler ☺

Sorum şu ki benim adet düzensizliği var evlenmeden önce de vardı hala da var 1.5 yıllık evliyim ilk günden beri istiyoruz bi bebeşimiz olsun ama bende hormon bozukluğu varmış o yüzden ilaç kullanıyorum 3 aydır yasmin verdi doktor. Ama çok sıkıldım kilo da aldım bırakmayı düşünüyorum bu ay. Eşim de tamam dedi . Siz den tavsiye istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler ☺

Doktor kontrolünde bırakın :) çünkü yasmini bırakınca da hormon değişikliği regl düzensizliği yapıyor bir sorununuz olmasa bile.

Hmm anlıyorum cnm ama benim doktora güvenim yok önce cyclo pronova kullandım sonra duphaston en son yasmin verdi bilmiyorum.. o_Oevlenmeden önce de kullanıyordum zaten düzenli olmadı hiç herkes bir şeyler söylüyor çok karışık kafam

Canim bnce sogan kuru yap yapanlarin yorumuna gore cok etkili bi kur bnde uygulamayi düşünüyorum bise kaybetmezsin

Canim msjin icin teşekkürler bnde bu ay ovulasyon tarihinde iliskiye girdim icimde bi degisik duygu var adetime 1hfta varken bel agrilarim kasik agrilarm başladı bide göğüslerim ck sızlıyo ama bnde kendine eziyet edenlerdenim sanirim:KK43:

cnm ne ümidini kes ne de çok ümitlen bunları ben çok yaşadım artık vücudum benle dalga geçer oldu geçen ay da göğüs uçlarım kaşındı hiç böyle bişey olmazdı artık doktor evet sen hamilesin diyene kadar hiçbir şeye inanmıyorum ama Allaha bırak hayırlısı olsun de rahatla yoksa olan kendimize oluyor stres en büyük düşmanımız bunu hiç unutmamalıyız inş. hamilesindir cnm rabbim yüzünü güldürsün tez zamanda inş.

cnm adet düzensizliğine civanperçemi ve aslanpençesi aktarlarda bulabilirsin rahatlıkla birde soğan kürü dene ben tahlil yaptırdığım ay soğan kürü yapmıştım değerlerim normal çıktı arkadaşa katılıyorum doktor izni olmadan bırakma hapı tedavi yarım kalırsa hiç bir işe yaramaz tekrar görün doktoruna bence ama çayları muhakkak dene cnm Allah şifa versin kucağını doldursun rabbim inş.

cnm ne ümidini kes ne de çok ümitlen bunları ben çok yaşadım artık vücudum benle dalga geçer oldu geçen ay da göğüs uçlarım kaşındı hiç böyle bişey olmazdı artık doktor evet sen hamilesin diyene kadar hiçbir şeye inanmıyorum ama Allaha bırak hayırlısı olsun de rahatla yoksa olan kendimize oluyor stres en büyük düşmanımız bunu hiç unutmamalıyız inş. hamilesindir cnm rabbim yüzünü güldürsün tez zamanda inş.

cnm adet düzensizliğine civanperçemi ve aslanpençesi aktarlarda bulabilirsin rahatlıkla birde soğan kürü dene ben tahlil yaptırdığım ay soğan kürü yapmıştım değerlerim normal çıktı arkadaşa katılıyorum doktor izni olmadan bırakma hapı tedavi yarım kalırsa hiç bir işe yaramaz tekrar görün doktoruna bence ama çayları muhakkak dene cnm Allah şifa versin kucağını doldursun rabbim inş.

Teşekkürler cnm amin inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Soğan kürü denedim ama mide sorunum var o yüzden 2 gün anca içtim. Melisa va anason kullanıyorum arada adaçayı ve rezene de içiyorum. Tabi eşimin ailesi çok istiyor o yüzden bırak bırak diye peşimde dolaşıyor lar hiç başıma kakmadılar saolsunlar ama bizden sonra evlenenlerin hep oldu onlar da torun sahibi olmak istiyor ee bende istiyorum 3 , 4 senedir ilaç kullanıyorum ama hala aynı değişmedi bende strese giriyorum ister istemez

Back