- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.537
-
- Konu Sahibi esmergizmo
Yettim kuzum
Merhaba ben fransa'dayim lakin pariste degilim,siz oraya gittiginizdemi ogrenecek kaynak ariyorsunuz?yoksa gitmeden mi hazirlik amacli kaynak ariyorsunuz?once bunu bir netlestirelim pek bisey anlamayadim cunku kusura bakmayinmerhabalar sınava girecek arkadaşıma eşlik etmek için haziranda paris'e gitme ihtimalim var. nisan'da kendi sınavım olduğu için 1-2 ayda orada sıkıntı yaşamayacak kadar günlük fransızca öğrenebileceğim bir kaynak var mı acaba? fransızcam sıfır ve telaffuzu hakkında bir fikrim yok. ingilizcem iyi düzeyde ama ingilizceye kıl olduklarını duyduğum için en azından çatpat da olsa fransızca belki sempatik gelir zora düştüğümüzde yardımcı olurlar dedim.
Merhaba ben fransa'dayim lakin pariste degilim,siz oraya gittiginizdemi ogrenecek kaynak ariyorsunuz?yoksa gitmeden mi hazirlik amacli kaynak ariyorsunuz?once bunu bir netlestirelim pek bisey anlamayadim cunku kusura bakmayinbide ingilizceye kil olduklarini duydugunuzu belirtmissiniz?bence hic alakasi yok cunku burda da gayet konusup anlasabilirsiniz,cogu fransizlar ingilizce de biliyor benim bildigim ki ozellikle pariste,orasi turist ingiliz kayniyor idmanlilar yani strese gerek yok..ha eger cat pat biseyler ogreneyim diyorsaniz yardimci olmaya calisirim size
Merhaba ben fransa'dayim lakin pariste degilim,siz oraya gittiginizdemi ogrenecek kaynak ariyorsunuz?yoksa gitmeden mi hazirlik amacli kaynak ariyorsunuz?once bunu bir netlestirelim pek bisey anlamayadim cunku kusura bakmayinbide ingilizceye kil olduklarini duydugunuzu belirtmissiniz?bence hic alakasi yok cunku burda da gayet konusup anlasabilirsiniz,cogu fransizlar ingilizce de biliyor benim bildigim ki ozellikle pariste,orasi turist ingiliz kayniyor idmanlilar yani strese gerek yok..ha eger cat pat biseyler ogreneyim diyorsaniz yardimci olmaya calisirim size
Anladim:)o zaman dediginiz gibi arastirin vardir oyle videolarda muhakkak,dedigim gibi ogrenmek istedigin kelimeler vs merak ettigin ne varsa sorabilirsin bilgim dahilinde yardimci olmaya calisirimgitmeden bişeyler öğrenmek derdim :) öyle bi söylenti var ingilizce sorunca cevap vermiyorlar diye. ama ben kendim öğrenmek istiyorum esasında biraz. ders videoları falan vardır belki dedim ispanyolcaiçin görmüştüm internetten ders videosu ondan sordum :)
teşekkür ederim çok:) tamam aklımda sağolun...Anladim:)o zaman dediginiz gibi arastirin vardir oyle videolarda muhakkak,dedigim gibi ogrenmek istedigin kelimeler vs merak ettigin ne varsa sorabilirsin bilgim dahilinde yardimci olmaya calisirim
Hee anladim sincik benim jeton koseli birazNetten kaynak soruyor aslinda konu sahibesibir paris'e gidemedim.bir türlü
Hee anladim sincik benim jeton koseli biraz
Gezme amacli gitmistim parise ruya gibi valla:))ama trafigi o kalabalik aman yarabbisadece gezmeyi tercih ediyorum yasamayi degil