• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni baslamak icin dikis makinesi yardimm..

organikfasulye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
7
0
36
Eskişehir
Merhabalar, ablam ve ben kendimize basit elbise ve etek benzeri kiyafetler dikmek istiyoruz; ama dikis makinesi konusunda hic fikrimiz yok.. Hemen bozulup kirilmadan isimizi gorecek bir sey ariyoruz
Artes FHSM-201 ve Artes FHSM-505 mini diki makineleri var hem iyi hem kotu yorumlar yapilmis, bir de bimde 149 liraya satilan bluelighthome ve ayni fiyata homemaxx var bunlar nasil sizce? ya da baska makine onerir misiniz tesekkur ederim simdiden

Son düzenleme:
ben yaklaşık 10 senedir singerin süper yoknaz modelini kullanıyorum ve çok memnunum hiç tık demeden çalışıyor hiç arıza yapmadı.Bence dikiş mak. en iyi marka singer der,m nede olsa tek işleri mak. yapmak yinede sen bir araştır.

Tam bende bu konuyu açacaktım sizi gördüm :)

Dikişten hiç anlamam ama acayip meraklıyımdır. O yüzden kendimi geliştirmek için ufak bi makine almak istiyorum.
ARTES FHSM-506 12 NAKIŞLI DİKİŞ MAKİNESİ

$ARTES-FHSM-506-12-NAKISLI-DIKIS-MAKINESI__65626287_0.jpg

Bunu gördüm nette olumluda yorumlar var. Ne yapsam bilemedim.
Siz karar verdiniz mi acaba?

12 farklı dikiş seçneği ile çok cazip gözüktü gözüme
:26:
En iyi marka singer biliyorum ama 250tlden başlıyo fiyatlar şu an i
çin o kadar ver
emem. uff çok kararsızım:31:

Merhabalar, ablam ve ben kendimize basit elbise ve etek benzeri kiyafetler dikmek istiyoruz; ama dikis makinesi konusunda hic fikrimiz yok.. Hemen bozulup kirilmadan isimizi gorecek bir sey ariyoruz
Artes FHSM-201 ve Artes FHSM-505 mini diki makineleri var hem iyi hem kotu yorumlar yapilmis, bir de bimde 149 liraya satilan bluelighthome ve ayni fiyata homemaxx var bunlar nasil sizce? ya da baska makine onerir misiniz tesekkur ederim simdiden

sınger' den şaşma derim sonuçta tek sefer alınacak bişye bu ve eğer iyi bir makinaya sahip değilseniz hevesiniz kırılabilir dikiş iyi olmayan bir makina ile size zor gelebilir oysa dikiş dikmek çok zevkli ve kolaydır yeterki iyi bir makinaya sahip olun.

Back