- Konu Sahibi ceylinadaquiet
-
Merhaba Arkadaşlar;
1.5 yıllık giden erkek arkadaşımdan aramızda ki problemler sonucunda ayrıldık. Son dönemde beni çok yormuştu. Yaklaşık bir aya yakın süreç oldu. Pek olumlu bir ayrılık olmadı. Ve bu süreçte Face ten de sildi beni. Ayrılıktan sonra hiç iletişimimiz olmadı. Ve yarın doğum günü. Bir yanım doğum gününü kutla diyor diğer yanım kutlama. Bilemiyorum, kararsız kaldım.
Aslında bana kızar gibisiniz hissediyorum, haklısınız da. Sizce ne yapayım.
teşekkür ederim .Kutlama... Yani doğum günü olunca ne oluyor. Normal bir gün işte..
Ya da kutla kutla ki, kendini daha da birşey sansın.
1 ay oldu hiçbir tepki vermedim. %50 ve %50 yim ama ne bileyim insan yine de üzülüyor. Şu anda iç huzurum var ama kutlamam . Saygı olarak kutlamak istedim . Fakat iyi ayrılmadık onun yönünden. Ben yine de hakkımı helal ettim. Kutlayıp ta onun egosunu çok tavan yapmak istemem.biz ne kadar kutlama desekte ben kalıbımı basarım kutlayacaksın
Süpersinnn.senden geçmiş birinin doğduğu günden sanane ?
elbette kutlamayacaksın.
haklısın.Kutlama.
Madem yormus seni bu kadar zaman ver kendine once kendini dusun.
sonuç ne oldu peki.. tamamen iletişim sıfır mı.ben 4,5 yıllık sevgilimin kutlamamıştım o dönem ayrıydık.İyi ki kutlamamışım
ondan sonra 1.5 ay ayrı kaldık canım hayatına baska birisini soktu.Ayrılma nedenimiz zaten ilgisizliğiydi.Sonra devam ettik sonra ben ayrıldım ve bitti.sonuç ne oldu peki.. tamamen iletişim sıfır mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?