Yeni ayakkabıların ayak vurması

yaprak4r

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
171
137
18
36
Merhaba arkadaşlar, farkındayım bu kapsamdaki diğer konular gibi çok ciddi bir mesele değil ama siz nasıl bir çözüm üretiyorsunuz buna merak ettim.

Sorun şu ki benim her aldığım yeni ayakkabı (istisnasız hepsi) ayağımı vuruyor, topukların parmakların yara içinde kalıyor, öyle şişme falan değil kabuk bağlayacak kadar şiddetli yaralar oluyor.
( Şimdi kaliteli ayakkabı alın diyeceksiniz ama zaten benim bütçeme göre iyi ayakkabılar ve marka ayakkabı tercihim. Mesela Mamammia gibi. )

Mutlaka sizin de başınıza geliyordur bu, ayaklarınız kanamadan nasıl baş ediyorsunuz bununla?

Ayak şekliyle ve basma alışkanlığıyla alakalı diye düşünüyorum. Ayağınızı iyice tanıyıp ona göre modeller almalısınız. Taraklıysa önü dar modeller tercih etmemek gibi mesela. Bir de küçük numara alıyor olabilir misiniz? İlk denendiğinde oldu gibi olur 1-2 geçince vurmaya başlar küçük ayakkabı.

Ayakkabının vuran kısımlarına sabun gibi koltuk altı rolonlarindan var ya onu sürün baya iyi geliyo.

Turkiye'den iki ayakkabi aldim memnun kalmadim. 39 numara almisim ama sanki 38 gibilerdi.

O yuzden hic giymeden hediye olarak verdim.

Baska giysilerde marka takintim yoktur ama ayakkabida marka onemli ama bu demek degildir ki her pahali marka ayakkabi iyi olacak .

Ben bir markayi gozume kestiriyorum. Onun modellerinden gidiyorum.

Ben de geçen gün bi ayakkabı aldım güzelde para verdim ama ayağımı ayni dediginiz gibi yaptı,yara hala arka tarafı
Yolun yarısında peçete koymak zorunda kaldım.
Konunuzu takipteyim

Turkiye'den iki ayakkabi aldim memnun kalmadim. 39 numara almisim ama sanki 38 gibilerdi.

O yuzden hic giymeden hediye olarak verdim.

Baska giysilerde marka takintim yoktur ama ayakkabida marka onemli ama bu demek degildir ki her pahali marka ayakkabi iyi olacak .

Ben bir markayi gozume kestiriyorum. Onun modellerinden gidiyorum.

Markada öyle takıntım yok ama ben de aldığım şeyi uzun süre kullanma merakı var, bu yüzden alınca birkaç sene giymek isterim. Bir de kalite fark ediyor, adını vermemeyim ama aldığım deri botu dört senedir giyerim ne yırtıldı ne bir şey oldu. Ama diğer modellerde aynı olayı göremedim, bu yüzden almadım bir daha.

Gunluk petler varya onlarin kulakli kisimlarini yanlara ve ayakkabinin arkasina yapistirin gun boyu rahat edersiniz.2 gun yapin zaten acilir ayakkabi.Rolonda baya is goruyor.

Benimde oyle olur. Hatta spor ayakkabı bile vurur. Hepsi de kaliteli markalardır. O ayak yara olucak kabuk bağlayıp iyilesek yani orası biraz sertleşecek ancak o zaman vurmaz. Yani ben yeni ayakkabı aldığımda bunu göze alıyorum başka yol yok

Benimde ayaklarimi cok vurur ayakkabi

Tarzlari uyar mi bilmem bana pek hitap etmiyor ama beta cok iyi. Begenmesem de alirim.

Indirimde fiyatlari da pek yuksek olmuyor. Acikcasi mammamia ne bilmiyordum netten baktim. Pek iyi gozukmuyor ve indirimde ayni fiyatlara betadan tergandan alirsiniz.

Kızlar sıcak su buharıns tutun asla vurmuyor bıdaha

Back
X