Anket Yeni Ay Filmine Ne Zaman Gitmeli ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yeni Ay Filmine Ne Zaman Gitmeli ?

• Ankete Katılan
    18
hehehhe iiki gelmişim zemuszemus
kızlar 20 kasım cumaya mı geliyo şimdi? ee neden cuma gitmiyosunuz? iş mi var o gün akşam gidin işte bide cumarteside gidin :jeyyar:

tatlım hepimiz istanbulda degiliz..ve çalısıyor nerdeyse herkes.iş cıkısında cuma aksamı sınemaya üstelikte istanbula yetişmek imkansızı basarmak gibi olur

hmm anladım cnm öyleyse en mantıklısı cumartesi gitmeniz pazar olsa nasıl 2 gün sabredeceksiniz. ben 20 kasımda giderim gelir burayada size anlatırım bak :roflol:naniknanik

valla kimse okumaz ben sana dıyeyım kaydirigubbakcemile3
gören kotu icerige basar her ne pahasına olusa olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız hiç anlatır mıyım heyecanla bekliyoruz hepimiz :roflol:

o zaman ben jacobli rüyalarıma gider iyi geceler dilerim :)))

nan bana niye ses etmiyonuz :mymeka:

foruma ıkı kere yazdık yaaaaaaaaaaaaaa aşk olsun ya
forumu okumuyosunuz demek lmaz:

gün benim için farketmez ama anadolu olursa daha ii olmaz mı :kedi:

ıns taksım mecıdıyekoy gbı yerlerde buluşursunuzda bende geleblrm anadolu yakasına gıdıp gelmek çok zor oluyo :gitme:

valla benim için fark yapmas ama madem oy vericez en uygun olan cmrt anadolu yakasini seçtim
ed :asigim:

kızlar tüm detayları burdan değilde msn konuşsak daha iyi olmaz mı??:sinifsinif:

ıns taksım mecıdıyekoy gbı yerlerde buluşursunuzda bende geleblrm anadolu yakasına gıdıp gelmek çok zor oluyo :gitme:

canım biz izmirden, ankaradan geliyoruz da sana anadoluya geçmek mi zor oluyo şaşırdım yani :sinifsinif:

anadolu yakasından da avrupa yakasına geçmekte aynı sekilde bencillik yapmış olmuyormusun sadece kendini düsünerek manolya?

bailyes katılıom cnm sana kaydirigubbakcemile5

kızlar tüm detayları burdan değilde msn konuşsak daha iyi olmaz mı??:sinifsinif:

Bana uyar..Zaten illaki msnden konuşmamız gerekecek.
Şimdilik bi nabız yoklayalım bakalımkaydirigubbakcemile3

canım biz izmirden, ankaradan geliyoruz da sana anadoluya geçmek mi zor oluyo şaşırdım yani :sinifsinif:

sırnaşık şeyyanii:sinifsinif:

haklısın tatlım ama burda karşıya geçmek bursaya gtmek gibi :)))

Ama ne olursa olsun hiç bir şart altında izmir ve ankaradan gelmekle kıyaslayamazsın dimizemuszemus

Onlar o kadar eziyet çekmeyi göze aldılar, sende bir gün sıkıntı çek nedir yani.zemuszemus

Bende izmitten geleceğimkaydirigubbakcemile2

doğrudur kızlar tamam üzerime gelmeyin zemuszemus herkesin ortak fikrine saygı duyarım bende branönce film vizyona girsinde izliyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…