- 23 Temmuz 2019
- 176
- 180
- 31
Merhaba sevgili arkadaşlarım,başlıktada yazdığım gibi depresyonun eşiğindeyim. 10 gün sonra 6 aylık olacak bir bebeğim var ömrü uzun olsun. Tüp bebek tedavisine başlıyacağımız ay bana hediye gibi geldi çok şükür. Çok şükür işte ama ben aşırı mutsuz ve stresli hissediyorum kendimi. Uyuturken acaba uyutabilcem mi diye stres oluyorum,uyuyunca acaba uyanacak mı diye,ağladığında acaba susturabilecek miyim diye vs vs... Bir kaç kere şiddetli ağlama atakları dışında öyle zorlayan bir bebekte değil ama benim stresim geçmiyor. Bir gece uyumazsa sanki artık hiç uyumayacak gibi geliyor,çığlık atmayı öğrendi sonsuza kadar çığlık atacakmış gibi ya da dışarı çıktığımızda kesin ağlayacak ve susturamayacakmışım gibi. Yani genel olarak bebeğime aşırı stresle yaklaşıyorum pozitif hiç bi taraftan bakamıyorum olaya. Oysa o bize Rabbimin mucizesi hergün şükretmem gerekirken bu isyan ne diyorum kendi kendime... Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden bir şeye heves edersem sanki kursağımda kalacakmış gibi. Bana ne olur yol gösterin sanki en çok ben zorlanıyorum sanki en huzursuz bebek benimki gibi geliyor. 4 ay gibi kısa bir sürede insanları yabancılamaya başladı sürekli yanyanayız başkası varsa hep ağlama modunda bu geçici mi? Belki o mutlu olursa benimde eski neşem yerine gelir