• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni anneler için kitap tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi gül-ün
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gül-ün

Ziyaretçi
merhaba bayanlar;ben 10 aylık evliyim kısmetse bu yaz sonunda eşimle bir bebek sahibi olmayı planlıyoruz.bunun için şimdiden bebek bakımı eğitimi hakkında bilgiler edinmeye başladım.joker mağazalarının sponsorluğunda açev'in hazırladığı çok güzel 0-3 yaş arası bebekler için'hoşgeldin bebeğim'diye bir kitap keşfettim.bu kitabı hepinize şiddetle tavsiye ediyorum öylesine güzelki insanın bütün kaygılarını endişelerini alıyor ve anneliğe bir adım daha yaklaştırıyor insanı zihin olarak.bu kitap 5000 adetle sınırlıymış bunun için elinizi çabuk tutmalısınız inanın pişman olmayacaksınız bana çok şey öğrettti.bebekler çocuklar artık eskisi gibi değiller daha çok bilinçlenmek lazım.geçen gün bana eşim almış görünce uçtum resmen

bende naçizane,epsilon yayınevinin,bebeğinizi beklerken sizi neler bekler,bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler,çocuğunuz büyürken sizi neler bekler.ve çocuk sağlığı rehberi adlı kitaplarını öneririm.

Back