hamıslerrr cok dıkkat etmenız gereken bısey var sakın elınzın yetısmedıgıııı seylere uzanıp almayın bu hem sıze hemde ıcınızdekı bebegi kotu sonuclarla karsılasmanıza neden olabılır kendımden bılıyorum ben bardaklar cok uzuanmıstım ve perde asmıtım oglum 35 haftalıken kordoın bıoynuna 2 kezdolandıı ve dugum oldu sureklı yasam tehlıkesını atlattı gelısım gerılıgı basladı anne karnında 37 cı haftalıkken sezeryanla alındııı lutfen benım dustugum hataya dusmeyınn kaşik alırken bıle uzanmayın sandalye koyup alın kordon boynuna dolanbılır veya cok zorlanmadan bebek kordona baglı emzıkten dusebılırr bu hem sızın yasam tehlıkeısne sokar hemde bebegınızı kaybetdesınıuzzz cok dıkkat etmelısınız bır bebek dunyayya kolay gelmkıyorrr perde felan vb seylere ıcın uzanmayınn hayatta hıc bısey candan kıymetlı deıldırr aman bısey olmaz bır kerden dmeeyın hersey yerıne gelır fakat bıanlık yaptıgımız bıseyın sonucunu bır kucuk yasamla oderızz lutfen anneler dıkattt sevgıyle kalın bebeıslerınzuı kucagınıza saglıkla almanız dılegıylee bır sesle kurtulursunzu ınsallah hoscakalınn