Kontakt Lens Yeni almış olduğum solotica nc mellerim....

sedefbyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
596
4
48
Arkadaşlar arkadaşlar forumdan beli belir yeni almıştım lensleri.Başkaları da dikkat etsin diye yazıyorum çünkü az para vermiyoruz
Ben bugün doktora gittim .Gitmişken gözden chekh up a girdim .göz base cure :8.4 müş mafoldumbensenin bu aldıgın lensler normal ama sana büyük olmuş dedi.sonra baktım soloticalar 8.7 miş gercektende .Yani anlayacağınız solotica kullanamayacagım.Belki ilerde 8.4 lükleride düşünürler ..Bu arada lenslerimi satmaya karar verdim Düşünen olursa özelden konuşabiliriz.biliyormusunuz bu şekilde kullanırken bile çevremde çok olumlu tepki aldım.Gercekten de şu göz bebeğini büyütüyor olması çok güzel.satıp satmamakta kararsız kaldım ama .Doktorum bir süre sonra gözünü rahatsız edebilir dedi.O yüzden istemeyerek de olsa satayım dedim evde duracagına.Fotograf makinem makro çekim özürlü olduğundan net resimler çekemedim bir türlü.ama belki başka bir makina bulursam koyabilirim.

Ne kadar diyosun canım lenslere özelden yazabilirsin bana ...Benimde gözlerim öyle büyük değil bende bi doktora gidip öylemi düşünsem acaba ...

benim çinliler gibi küçük bu seri bir bende büyük geldi zaten :KK43:çok istiyordum .sizlere sorun olmaz.Zaten lensler ya 8.4 ya 8.6 yada 8.7 imiş .bana boushlamp olabilirmiş ancak .o kadar lens içinden bir tek o 8.4 üretiyormuş .8.4 ve 8.6 üretiyormuş B and L

Yaa ama benim gözlerimde iri değilki lenslerin pupilinden kahverengi göz görünüyo malesef bende de o sorundan dolayımı arada öyle duruyo acaba :1rolleyes: bi doktora görünsem ii olcak desene ... kaydirigubbakcemile

ben aslında 2. el alıp kullanacaktım sonra memnun kalırsam 0 alacaktım .ama alacağım kişi arkadaşı çok begenmiş ona satmak zorunda kaldı:KK43:en azından 225 vermeyecektim.Deneme şansımız olmadığından böyle davranmakta fayda var diye düşünüyorum

benim gözlerim küçük değildir .ölçüm de,8.2 ama. miyop olduğundan dolayı. bu ölçüler göz irisinin büyüklüğüyle ilgili değildir. . . ve nc bana çok rahat geldi.hiç sorun yaşamıyorum.

benim gözlerim küçük değildir .ölçüm de,8.2 ama. miyop olduğundan dolayı. bu ölçüler göz irisinin büyüklüğüyle ilgili değildir. . . ve nc bana çok rahat geldi.hiç sorun yaşamıyorum.

canım doktorum 2 ayrı şeffaf lens açtı taktı biri 8.4 diğeride 8.6 bunlardan hangisinde daha rahatsın dedi ama ona göre belirleyemedi .gözlerim lens tak çıkardan rahatsız olduğu için

yorum yapamadım o yada bu diye ,oda tekrar cihaza sokup 8.4 kullanacaksın dedi

arakadaşlar bana özel bir durum bu .benim 3, lensim bu üstelik bir hafta içinde .benim 8,4 kullanmam lazım.O da sadece B&L da varmış:KK43:

Kızlar ben bugün aldığım soloticaları sadece denemek amaçlı taktım ve satıyorum. Aslında çok beğendim ama bu ilk lens kullanışım olduğu için alışamadım gözümdeki ekstra birşeye :) lens quartzo rengi çok güzel bır renk gözlerim koyu kahve olmasına ragmen rengını fazlasıyla açtı. Çokta güzel durdu ama sanırım ben bir lens kullanıcısı olamam cunku sureklı gozlerle ugrasan bırısıyım:) Bugün ki faturasıyla beraber şişeler lens kutusu herşeyı var. dediğim gibi sadece denedım. Düşünen arkadaşlar pn.değerli@hotmail.com adresini ekleyebilir. normalde lensin fiyatı 175.000tl ama ben tabıkı bu fıyattan vermicem. Gözümde sadece 2 saat kaldı.

merhaba pnremr,
ben de bir süredir solotica lensleri takip ediyorum, almayı düşünüyorum ama renk konusunda çok kararsızım, yeşil bir renk olarak quartzo, mel ve doğal günlük kullanım için de ocre beğendiğim renkler arasında. merak ettiğim şu; quartzoyu bugün almana rağmen ve bu kadar övgü olmasına rağmen sana çok uçuk bir renk gibi mi geldi? ya da yapay mı geldi? bugün almış olmana rağmen neden satışa çıkardığını çok merak ettim de nacizane :44: yani belki bir kaç güne gözün de alışırdı neden hiç şans tanımadın? yardımcı olursan çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim..

X