Yeni Aldıığım Arabamla İlk Kazamı yaptım :(

Yeni arabamla ilk kazam demeniz çok garibime gitti. Sanki herkes normal olarak kaza yaparmış, hatta birden çok yaparmış da bu ilk, bu ikinci diye sıralıyoruz gibi olmuş.
Nasıl ve neden oldu bu kaza? Tecrübeniz, sürücülükte yeterliliğiniz ne düzeyde, bir mahsuru yoksa sormak istedim.

Merhabaa arkadaşlar
Bugün yeni aldığım arabamla ilk kazamı yaptım :KK43: kendimi çok mutsuz hissediyorum. Çok büyük bir kaza değil, can kaybı yok, yaralanmada yok. Ama tabiki arabada 7 milyarlık masraf var üstelik araba yeni :KK43: SANKİ bir daha araba kullanamicakmışım gibi hissediyorum içimi bir korku kapladı gibi :KK61:
çok geçmiş olsun üzülmeyin size bişey olmamış mal mülk gelir yerine ..İlk olmasıda nazar boncuğu olsun

canım bende 2 defa kaza yaptım. ufak tefek geri geri giderken :) ilk başta biraz korktum ama şimdi yeniden kullanıyorum. geri geri gitmiyorum ama artık hep ileri :KK70:

Cnm bak ben arabayi kullanmaya basladigim ilk gunden beri ay acemisin diyenlere bile en kotu ihtimal kaza yaparm diyodum.. Bu rahatlikta oldugum icin trafikte hic heyecanlanmam bu yuzden de elim ayagima dolasmaz en yogun trafikte bile.. yani bu cok olagan bisey bana gore..8 aylik bebekler yuruyebilmek icin kac sefer dusuyorlar ama hic pes etmiyorlar bak:) Arabadaki hasarda maddi kayip icin kuzenim sigortaci ve bana demisti ki kaza yaptiginda arabanin kaybettigi degeri sigorta karsiliyor ..Bu konuyu da arastir bi ve araban servisten gelir gelmez bin tekrardan asla pes etme..

X