Çok teşekkür ederim evet haklısınız.. Tabıkı ona sukredıyorumm . Ama tek dşünceem cesaretimin kırılması..Çekiciyle bile arabanız hurdaya taşınsa ona bakabiliyor oluşunuza şükredin her defasında.
Çok geçmiş olsun. Tekrarını yaşamayın inşaallah.
Cesaretiniz sakın kırılmasın.
kaskosu var ama yani üzülyorum ve cesaretim yine eskisi gibi olurmuÇok geçmiş olsun.. Arabanın kaskosu falan yapılmamışmıydı?
oşur ya merak etme, belki de daha da dikkatli,olursunkaskosu var ama yani üzülyorum ve cesaretim yine eskisi gibi olurmu
işlh bu içimdeki korku kullanmama sebeb olmaz çok teşekkr ederimçok geçmişş olsunn... verilmiş sadakanızz varmışş.. inşallahhh tekrar kullanmaya başlarsınızzz.. bizde ufak bir kaza yaşamıştık.. ve sürücü ablamdı.. 3 yıl oldu.. hala araba sürerkenn ayağında bir titreme oluyorr.. üstesinden gelemiyorr... lütfen sizde boş yollarda antıraman yapınn.. sizde bir etki bırakmasına izin vermeyinn
2-3 gün içinde hemen tekrar araba kullanmaya başlamalısınız, zaman geçerse daha zor olur alışmanız. Kaskonuz varmış, hemen şirketi arayıp araba yapılana kadar bir araç isteyin.Ertesi gün kapınıza bir araba getiriyorlar.1hafta ücretsiz sizde kalıyor o araba. Her sigorta şirketinde var mı bilemiyorum , enazından sorun.işlh bu içimdeki korku kullanmama sebeb olmaz çok teşekkr ederim