• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yeni aldığımız yatak odamız:)

Arkadaşlar bu takıma hangi renk halı ve perde gider acaba? Ben pembe lila tonları düşünüyorum. Sizce ?

Bayıldımmm coookk guzelmıss gule gule kullanırsınz ınsAllah :) ımm hangı renk halı oLuuurrr, dedıgın gbı pembe lıla oLmaz braz sacma olur gbı ama :$ gordugum renk pembe krem sıyah dogrumu? Eger oyleyse pembelı sıyahlı yada pembelı kremlı bı halı guzel oLablr :)

Yok yok, ordaki örtü bana ait değil, yani ordaki pembeyi düşünme.

Mobilya takımı beyaz-gri , böyle metalik bi gri ama koyu değil, parlak düşün.

Ben yatak odasının çok karanlık olmasını istemiyorum, boğsun istemiyorum odayı o yüzden siyah düşünmedim hiç. Ama başka ne olabilir bilmiyorum. :(

yatak odasının gri yerleri inox gibi yanılıyor muyum yoksa?

bence daha soft bir pembe halı ve perde şık durucaktır

YORUMLARI Okumadan direk resme baktım tam pembe diyecektim ki zaten herkes pembe yazmış :)))

açık pembe+ koyu pembe kombinasyon kesinlikle

aslında farklı renk kombinlerine bakıp karar vermek lazım..bir de hangi rengin sana kendini iyi hissettirdiği önemli.. bazı renkler beni çok rahatsız eder mesela.. gri-beyaza bence yeşil, pembe, sarı, mavi hepsi de güzel olur..
pembe için şöyle bir pembe mesela:
$pembe-beyaz-oturma-odasi.webp
şöyle yeşiller: (aslında gri beyaza yeşili çok yakıştırıyorum ben ama yatak odası için biraz fazla mı sakin bir renk olur acaba?)
$yesil-beyaz-yatak-odasi.webp $yesil-yatak-odasi-dekorasyonu.webp
mor için:
$axa_meubelen_gri_beyaz_renkli_modern_yatak_odasi_takimi_25943.webp
sarının uyumuna bayıldım diyebilirim:
$256845984968052711_zCSEF0mB_f.webp
mavi de çok şeker:(hem de çok ağır duruyor bence)
$1d037_mavi-gri-oturma-odası-dekorasyonu.webp

kısacası bana sorarsan, aslında bir çok renk olur.. ben mesela buradaki örnekler arasında mor dışında hepsine bayıldım.. çünkü mor benim için çok da özel bir renk değil.. dediğim gibi senin ne istediğin önemli.. ondan sonra, her rengin her tonunu bulmak mümkün artık.. senin mobilyalarına uygun olan tonunu seçersin ;)

Back
X