güle güle kullan,aldıkça resimerinide at ki bende takip edeyim:13:
harika görünüyor güle güle kullan sağlıkla inşallah...:)))
elbette :) bugün gördüğüm bi siteyi sizlerle paylaşayım: Vivikea.com: Hediyeli Alışveriş, küçük elektrikli ev aletleri, mutfak ürünleri
bu arada Vita Verde markasını kullanan bilen var mı? dekoreko.com'da indirimli görünüyor... dekoreko.com | Mucizevi evler yaratabileceğiniz dekoreko`ya hoş geldiniz...
bilgi için: Seramik Tencerelerde Vita Verde'den Thermolon Teknolojisi
elbette :) bugün gördüğüm bi siteyi sizlerle paylaşayım: Vivikea.com: Hediyeli Alışveriş, küçük elektrikli ev aletleri, mutfak ürünleri
bu arada Vita Verde markasını kullanan bilen var mı? dekoreko.com'da indirimli görünüyor... dekoreko.com | Mucizevi evler yaratabileceğiniz dekoreko`ya hoş geldiniz...
bilgi için: Seramik Tencerelerde Vita Verde'den Thermolon Teknolojisi
Bu markayı daha önce duymuşluğum yoktur. Evime kesinlikle teflon eşya sokmadım ancak bir süredir evde balık ve özellikle de krep için tava arayışındaydım. Nedense hiçbiri içime sinmedi yada fiyatları fazla geldi. Geçen evkurda başka bişey bakarken vita-verde dikkatimi çekti ve 28 cm tava (metal saplı olandan) aldım.. Bir haftadır elimden düşüremiyorum. çok memnun kaldım. Umarım bu memnuniyetim yıllarca sürer. şimdilik fiyatını (99 tl) hakettiğini düşünüyorum. Dışı ve sapı tamamen çelik ve çok hoş görünüyor, içinin kalitesini de dokununca anlıyosun zaten. Şimdi bir pilav tenceresi alasım var ama fiyatının oturmasını bekliyorum.
yaaaa çok sevindim Vita Verde markasını kullanan biri memnun kalmış :) Biz de gönül rahatlığı ile alabiliriz o zamanBu arada krep için Korkmazın çok hoş bi seramik kaplama modeli var: Korkmaz | Lezzet Uzmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?