• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni aldığım Tefal'lerim :)

sHimaRiq_pErY

E♥Y Ömrümün Sahibi
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
342
1
96
36
İstanbul
$330.jpg$ActifryPlus330.jpgEki Görüntüle 263099 Eki Görüntüle 263100 Eki Görüntüle 263101 $invent_330.jpg$xl800_330.jpg

SMART SILVER BLENDER SET 159 falandı 135 gibi bi fiyata aldık
Actifry Plus 550 tl ymış haftasonu indirimi 400 tl düşmüş
Fresh Express 200 tl ymış 150 ye düşmüş
su ısıtıcısı+ekmek kızartma kampanyadaydı 179,9
Katı meyve sıkacagı 250 tl gibi
Comfort XL 800 Izgara ve Tost Makinesi 250 falan sanırım :66:

Toplamda 1350 tl verdik.Çok ilgilendiler kendileri personel indirimi gibi bişeyler kullandıklarını söylediler bazı ürünlerde %15 bazılarında %20 yaptıar.Piyasadaki fiyatlarıda bilmiyorum gerçi pek değişmez sanırım ama çeyizim için güzel ürünler diye düşünüyorum.. Sizce?

hepsini güle güle kullan hayırlı olsun bende Actifry almayı düşünüyordum uygun almışsın bana 600 küsür demişlerdi :97:

hepsini güle güle kullan hayırlı olsun bende Actifry almayı düşünüyordum uygun almışsın bana 600 küsür demişlerdi :97:

Teşekkür ederim inş. hayırlı olur.. :69: Ya bu magazalar haftasonu indirimine giriyormuş bazen sanırım ben marmaraforumdan aldım bakabilirsin oraya eger istanbuldaysan :34:

tefal actifiry ve blender setini bende almayı düşünüyorum güzel seçimler yapmışsın güle güle kullan :37:
ama bu indirim sadece marmara forum içinmi geçerli acaba actifiryde fiyat baya farketmiş

bencede güzel ürünler almışsın :) bende tefalin metal görünümlü tost makinesi, kahve makinesi, su ısıtıcısı, bide ekmek kızartma makinesi bide nutricook düdüklü tencere almayı düşünüyorum. Hepsi gerçekten çok kaliteli..

Teşekkürler kızlar :81:

Yani oradaki kız haftasonu indirimimiz dedi sormadımda sadece sizdemi diye ama bilmiyorum ki sormak lazım :79:

doğru tercih yapmıssın.ben tefalden çok memnnum.güle güle kullan:16: bugunlerde bende actifry taktım.ablam aldı çok memnun en kısa sürede bende istiyorum :16:

ne de güzel şeyler almışsın tatlım güle güle kullan. su ısıtıcımız ve ekmek kızartma makinamız aynı. Şu actifry olayında alsam mı almasam mı çok kararsızım.

Kızlar araştırıken gördüm gold.com.tr de actifry 1lt siyah renkli 279a 1,2ltsi 364,16 TL düşmüş kaçırmayın derim :52:

Back