Yeni aldığım süpürgenin şarjı çabuk bitiyor normal mi her süpürgemi böyle?

ayazveannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
46
-26
20
Kızlar a101 den onvo dik şarjlı Süpürge aldım dün bana sekiz saat şarja tak dediler gelir gelmez şarja taktım şimdi de doldu saat bende evi süpürp denim dedim iki üç oda supurdum ve şarjı bitti . Süpürürken de fark ettim iki üç saniyede bir şarjı bitiyordudu tek tek . Bu normal mi ? Çünkü daha önce şarjlı kullanmadım ilk defa kullanıyorum. Tüm şarjlı dik süpürgeler mi böyle tez bitiyor yardımcı olur musunuz yoksa iade alırlarsa iade edecem.
Çekimi falan çok iyi

Öncelikle annemin Bosch var güzel ama her odayı temizleyene kadar şarjı gitmiyor a101 deki okadar şarja dayanaklı deyildir genelde şarjlı dik supurgeler bütün eve yetmiyor onunla pratik şekilde yapman daha iyi bence ama marka farkı vardır illaki.
2 3 saniye de nasıl bitiyor ama orayı anlamadım

Kaç dakikada bitiyor ona dikkat edin, şarjlı süpürgeler zaten genel temizlik için değil.

Hangi modda çslıştırdınız? Benim süpürgemde üç kademe var, turbo modu 12 dk ve haliyle tüm eve yetmiyor. Ben en düşük modda çalıştırıyorum ve 3+1 evi rahatlıkla süpürebiliyorum ama her süpürgenin süresi farklı. Bence iade edip farklı bir süpürge alın, muhtemelen süpürme süresi az sizin süpürgenizin.

Ayni markayi kullananlarin kiyasi daha dogru olur. Ben boyle urunlerde en azindan arcelik falan oneririm. Cunku elektronikte kalite onemli.

hangi modda kullandığınız da önemli. benim düsük modda 1 saat güclü modda 20 küsür dk çalışıyor.

Hangi modda çslıştırdınız? Benim süpürgemde üç kademe var, turbo modu 12 dk ve haliyle tüm eve yetmiyor. Ben en düşük modda çalıştırıyorum ve 3+1 evi rahatlıkla süpürebiliyorum ama her süpürgenin süresi farklı. Bence iade edip farklı bir süpürge alın, muhtemelen süpürme süresi az sizin süpürgenizin.
Benimki de üç mod üçüncü modda kullandım

Öncelikle annemin Bosch var güzel ama her odayı temizleyene kadar şarjı gitmiyor a101 deki okadar şarja dayanaklı deyildir genelde şarjlı dik supurgeler bütün eve yetmiyor onunla pratik şekilde yapman daha iyi bence ama marka farkı vardır illaki.
2 3 saniye de nasıl bitiyor ama orayı anlamadım
Yani şey demek istedim mesela her üç dört saniyede bir bir şarjı düşüyor ve üçüncü modda çalıştırdım. Üç modlu

X