• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni aldığım parfümler :)

laizylion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
157
5
66
İstanbul
arkadaşlar bargellodan 4 tane parfüm aldım.
Bvlgari- omnia cristal.. acayip beğendim ferah bi koku duştan yeni çıkmış hissi gibi daha çok yazlık yada baharlık sanki insanın içini açıyo )
chloe love.. ilk başta hapşırttı beni içindeki bişey ama sonra çok temiz bi kokuya dönüştü... yumuşacık bi koku yormuyo insanı :)
Lancome-tresor in love.. acayip beğendim bu da yumuşacık bi koku... galiba ben bu tür kokuları çok seviyorum :)
burberry-the beat.. bu da hafif ama diğer kokularla karıştı tam algılayamadım kokuyu sonra tek başına bi daha koklucam :) :116:

sizce en güzeli hangisi bunların içinde ??? :) ben ağır şekerli baharatlı kokuları hiç sevmiyorum bunu da belirteyim yoruyo ağır kokular beni gün içinde, parfüm sktığıma pişman oluyorum sonra :) benim gibi bu tarz parfümleri seven arkadaşlar başka yumuşacık pudramsı kokulu tavsiye edeceğiniz bi parfüm varsa önerilere açığım :):12::12:

canım bargello tavsiye eder misin güzel mi yoksa diğer markaları denedin mi nasıllar mesela ixora sansiro filan?? =)
bu arada pudramsı koku herkesin bildği gbi armani she, noa, naomi campbell ve lacoste clasic diyebilirim benim kokladığım =)

ben bargelloyu tavsiye ederim şu ana kadar aldığım bütün kokular çok güzeldi baya parfüm aldım zaman içerisinde bargellodan :) sansirodan bi kaç parfüm almıştım hiç benzemiyodu orjinaline... dp yi de sevmiyorum çok boğuyo beni hafif koku olsa da alkol kokuyo çok..

burberry the beat i tekrar kokladım :) daha önce de bu kokuyu sevmişim meğerse şimdi anladım bi sürü parfüm skmışlardı bargelloda eve gelince bunun kokusunu beğenmiştim ama adını bilmiyodum kolumun neresine hangi parfümü sktığını :) çok mutlu oldum şu an daha önceden aradığım parfümü bulduğum için :) yumuşacık miss gibi bi kokuu :):):12::12::12:

ben bargelloyu tavsiye ederim şu ana kadar aldığım bütün kokular çok güzeldi baya parfüm aldım zaman içerisinde bargellodan :) sansirodan bi kaç parfüm almıştım hiç benzemiyodu orjinaline... dp yi de sevmiyorum çok boğuyo beni hafif koku olsa da alkol kokuyo çok..

çok sağol canım yarın gidip hangi marka görsem gidip denicem hangisi güzelse ondan alırm artık. ben sekerli tatlı kokuları sevdigim icin yardmcı olabilir miym bilmemm

Chloe Love tam da tarif ettiğin gibi bir koku. :))
Ben de çoookkk beğendim. Misler gibi tertemiz, yumuşak bir koku.
Ama benimki eyfel'den.
İlk başta gül notası baskın fakat sonra çok güzelleşiyor.

Yazdığın diğer kokulara da bakacağım.

Ben yumuşak ve pudralı olarak Lacoste Pour Femme'e hastayım. Ama çiçek + pudralı bu. O yüzden çiçek kokusu sevmeyen hoşlanmayabilir. Benim için mükemmel bir koku. Orijinali 15-20dk kalıyor tenimde. Açığı ise çok daha uzun süre kokuyor.

Bir de bvlgari blv hafif, çok hoş bir koku. Açığını bilmiyorum; orijinalini denemiştim.

Chloe Love tam da tarif ettiğin gibi bir koku. :))
Ben de çoookkk beğendim. Misler gibi tertemiz, yumuşak bir koku.
Ama benimki eyfel'den.
İlk başta gül notası baskın fakat sonra çok güzelleşiyor.

Yazdığın diğer kokulara da bakacağım.

Ben yumuşak ve pudralı olarak Lacoste Pour Femme'e hastayım. Ama çiçek + pudralı bu. O yüzden çiçek kokusu sevmeyen hoşlanmayabilir. Benim için mükemmel bir koku. Orijinali 15-20dk kalıyor tenimde. Açığı ise çok daha uzun süre kokuyor.

Bir de bvlgari blv hafif, çok hoş bir koku. Açığını bilmiyorum; orijinalini denemiştim.

burberry the beati dene kesinlikle çok yumuşak missler gibi bi koku :) tresor in love da çok hoş :) parfüm zevklerimiz aynı demek ki kesin bak bunlara beğeneceğini umuyorum :)

arkadaşlar geçen günkü bargello alışverişimden sonra bi de eyfel parfümden escada magnetism ve thierry mugler alien aldım forumdaki bi arkadaşın tavsiyesi üzerine :) eyfeldeki versiyonları çok güzel demişti merak ettim aldım :) beğendim de aslında normalde daha hafif kokular kullanırım ama kışın biraz daha ağır kokular iyi oluyo :) iki ağır parfümün yanında bi de çok sevdiğim bvlgari blv aldım tertemiz bi koku :) daha çok yazlık baharlık gibi dışardan pek kokusu alınmyo ancak iyice burnu yanaştırınca koku geliyo :) magnetism ve alien için ne düşünüyorsunuz sizce nasıllar :)

ixoradan alıyorum ben. hem bi kart veriolar parfüm aldıkça puan kazanıosun birikince de parfüm hedie ediolarmış. tabi bu kampanyanın zamanı btio mu bilmiorum. her neyse alien bakıcaktım bugün adam ağır gelir sana gençsin dedi tmm dedim bakmadım ama magnetismi bliorum çookk güzell şekerlii tam benlik ben 19 yasındayım esmerim. ama şu blv nin adı hep geçior ona bakmak istiyorum. burberry the beat e de bakmak istiyorum şimdi =) off ama ixora da çokk uzakta kalıyo iştee malesef napıcam bilmem şu eyfelin ünü çok duyuluo ama içindeki gazlar zararlıysaaa

ixoradan alıyorum ben. hem bi kart veriolar parfüm aldıkça puan kazanıosun birikince de parfüm hedie ediolarmış. tabi bu kampanyanın zamanı btio mu bilmiorum. her neyse alien bakıcaktım bugün adam ağır gelir sana gençsin dedi tmm dedim bakmadım ama magnetismi bliorum çookk güzell şekerlii tam benlik ben 19 yasındayım esmerim. ama şu blv nin adı hep geçior ona bakmak istiyorum. burberry the beat e de bakmak istiyorum şimdi =) off ama ixora da çokk uzakta kalıyo iştee malesef napıcam bilmem şu eyfelin ünü çok duyuluo ama içindeki gazlar zararlıysaaa

ben 21 yaşındayım beyaz tenliyim :) alien ağır değil ben ağır kokulara hiç gelemem çnkü... sktıktan bi beş dk sonra kokla çiçeksi temiz bi kokuya dönüşüyo :) ama markadan markaya farkediyo dp de çok kötüymüş mesela bahaaratlı gibi garip bişeymiş ama ben eyfelden aldım çk hoş ve ağır değil çiçeksi ferah tertemiz bi koku :)

ben 21 yaşındayım beyaz tenliyim :) alien ağır değil ben ağır kokulara hiç gelemem çnkü... sktıktan bi beş dk sonra kokla çiçeksi temiz bi kokuya dönüşüyo :) ama markadan markaya farkediyo dp de çok kötüymüş mesela bahaaratlı gibi garip bişeymiş ama ben eyfelden aldım çk hoş ve ağır değil çiçeksi ferah tertemiz bi koku :)

hadi ya ilginç. kokuyu merak ediyorum ama çiçekli ferah bi koku olduğunu da düşünmüyorum açıkçası böyle tatlı şekerli bi koku bekliyorum belki biraz baharatlı oryantal de olabilir çünkü içindeki malzemeler bunu gösteriyo. eyfeli pek tutmadı gözüm koku iyi olsa da sağlık da önemli tabi neden biri 10 tl biri 5 tl? kesin koymamaları gereken seyler vardır.. her neyse ben aliena bakıcam chloe love blv ve the beat bunlara bakıcam temiz bi koku diyolar. bi de dp de böyle böyle diyolar demekle olmaz herkesin koku algısı farklı tabi. ama dp yi bende sevmem açıkçası ixora ve david walker iyidir

Back