• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni aldığım manikür ve pedikür setim

defnetuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
274
0
96
Antalya
kızlar bu seti edindim ve çok memnun kaldım. zaman zaman manikür ve pedikür yaptırıyorum. kuaförde yaptırmak hem çok kolay hem de hoşuma gidiyor ama her an kuaföre gitmem bebişimden dolayı zor oluyordu ben de eve bir set alayım dedim. kullanabilirmiyim acaba diye düşündüm ama iyi ki de almışım canım sıkılınca yapıveriyorum manikür ve pedikürümü. birgün eşimede manikür yaptım vallahi çok da güzel oldu. :1:
$DSCF2542.JPG $DSCF2544.JPG

$DSCF2545.JPG $DSCF2547.JPG

$DSCF2548.JPG
son iki resimdeki oje de french yapmamda kolaylık sağlıyor ucu incecik ve kullanışlı.

Son düzenleme:
kızlar bu seti edindim ve çok memnun kaldım. Zaman zaman manikür ve pedikür yaptırıyorum. Kuaförde yaptırmak hem çok kolay hem de hoşuma gidiyor ama her an kuaföre gitmem bebişimden dolayı zor oluyordu ben de eve bir set alayım dedim. Kullanabilirmiyim acaba diye düşündüm ama iyi ki de almışım canım sıkılınca yapıveriyorum manikür ve pedikürümü. Birgün eşimede manikür yaptım vallahi çok da güzel oldu. :1:
Eki Görüntüle 241298 Eki Görüntüle 241299

Eki Görüntüle 241300 Eki Görüntüle 241301

Eki Görüntüle 241302
son iki resimdeki oje de french yapmamda kolaylık sağlıyor ucu incecik ve kullanışlı.

canım o son ıkı fotograftakı ojenın markası ne, özellıkle french ıcın falan mı?

ay ne güzelmiş ben de bebişimden dolayı pek gidemiyorum kuaföre
nerden ve ke kadara aldın cnm bi de markasını yazarsan sevinirim güle güle kullan

Back