kesinlikle haklısınbanane yaaa yapsın ütüsünü içim şişti ütü yapmaktan yok bir elime geçirsem bu ütü işini biz kadınlara kim yükledii bi yakalasam onuu..
ben hükümet kurulur sanmıştım ama yılan hikayesine dönecek gibi,uzlaşmaya kimse yanaşmıyor sanırımbanane yaaa yapsın ütüsünü içim şişti ütü yapmaktan yok bir elime geçirsem bu ütü işini biz kadınlara kim yükledii bi yakalasam onuu..
alacan eline yaş sopa bacım vuracan bellerinee ne bu yaaa..ben hükümet kurulur sanmıştım ama yılan hikayesine dönecek gibi,uzlaşmaya kimse yanaşmıyor sanırım
Evet, bu ulkenin dini Islamiyet...Ne alaka İslamiyetle?
Bu ülkenin dini İslamiyet mi
Evet, bu ulkenin dini Islamiyet...
vuuuu gelsin yeni polimik ve tartışmalarkız biz yeni islam ülkesi değilmiydik
bütün çabamız korumak içindi zaten var olan haklarımızıpolemik ve tartışmalık bir şey yok
anayasamız belli ^.^
Yazdiklariniz anayasadaki hukumler olabilir. Ben şimdi size farkli cevaplar verirdim ama polemige girmek istemiyorum...cıks Türkiye laik bir ülkedir ve dini yoktur
eğer bilmiyorsanız:
"1. Madde
Devletin Şekli
Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir
2. Madde
Cumhuriyetin Nitelikleri
Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan,demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
3. Madde
Devletin Bütünlüğü, Resmi Dili, Bayrağı, Milli Marşı ve Başkenti Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Milli marşı "İstiklal Marşı" dır.
Başkenti Ankara'dır.
4. Madde
Değiştirilemeyecek Hükümler
Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez."
bütün çabamız korumak içindi zaten var olan haklarımızı
Yazdiklariniz anayasadaki hukumler olabilir. Ben şimdi size farkli cevaplar verirdim ama polemige girmek istemiyorum...
Evet, bu ulkenin dini Islamiyet...
resmi dinimiz islam değil. ülkemizde çoğunluğun dini islam oldugu için el alıskanlıgı kımlıklerde islam ibaresi gecıyor benimkide dahil.. ha bende müslümanım oda ayrı..
artık din hanesi boş bırakılıyor çünkü ülkemizde gayrimüslimlerde ki artış yada ateist , deist gbi insanların artmasından kaynaklı. Yada insanlar çocugunun din, secımını artık kendısıne bırakıyor..
sucmu bılmıyorum. suc olmalı mı o konudada bısey soyleyemem..aynen benimkisi boş mesela ^.^
en güzeli din ibaresinin kalkması çünkü insan hakları bildirgesine göre bu bir suç
herkesin dini kendine olmalı
bence
aynen benimkisi boş mesela ^.^
en güzeli din ibaresinin kalkması çünkü insan hakları bildirgesine göre bu bir suç
herkesin dini kendine olmalı
bence
Peki bir şey soracağım herhangi bir zorluk yaşadınız mı şimdiye kadar ?
Ya da bir dışlanma durumu falan
merak etme değiştirilmesi teklif dahi edilemez :)
devletin dini mi olurmuş canım
insanların dini olur
Ortaduğunun kargaşası kanlı savaşları bundan zaten niyetleri bu kanlı savaşa bizi bulaştırmak istemeleri