Aynen,sürekli laf sokup durdu ,sayın Cumhurbaşkanım aradı geçmiş olsun dileklerini iletti,yanlış anlaşılmasın Ahmet Necdet Sezer dedi,sonra akit gazetesine,evetçilere selam yolladımüjdat gezen kanal d de şok geçirtti bana şimdi
Aynen,sürekli laf sokup durdu ,sayın Cumhurbaşkanım aradı geçmiş olsun dileklerini iletti,yanlış anlaşılmasın Ahmet Necdet Sezer dedi,sonra akit gazetesine,evetçilere selam yolladı
Ahmet Hakan ha reklama girdi ha girecek derken konuştu konuşacağını
Ben de aynen şaşkın şakın dinliyordum,ne oldu hayrola falan diyordum içimden,işin rengi sonradan belli oldubi de çok sonra söylüyo yanlış anlaşılmasın diye, ben de Alla Alla nasıl olmuşta aramış diye izlemeye devam ediyorum, hepimizi tufaya getirdi
Ben de aynen şaşkın şakın dinliyordum,ne oldu hayrola falan diyordum içimden,işin rengi sonradan belli oldu
Aslında medya bu adamı konuşturmaya korkuyor,geçen günde hangi kanaldı bilmiyorum,kadın sunucu lafını kesip reklama gitmek için bin takla atmıştı,bence o konuşmadan sonra birileri gıcık oldu Müjdat Gezgen'e.
Bence de chess,hiç kimse de hiçbirşeyden rahatsız olmaz güler geçer,gülerken de düşünürdük.Adı üstünde ''eskiden''valla mevzuu derin, eskiden siyasetçiler hakkında ne skeçler, taklitler, espiriler yapılırdı, gayette eğlenceliydi bence