Yeni Akit'in Müjdat Gezen paylaşımına tepki yağdı

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.345
49.014
Yeni Akit'in Müjdat Gezen paylaşımına tepki yağdı
Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin giriş kısmında yangın çıktı. Yangında maddi hasar meydana gelirken, olay yerinde şişe ve plastik eldiven bulunduğu belirtildi. Şüpheli yangın güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde; sanat merkezi önüne gelen bir kişinin benzin döküp ateşe verdiği görülüyor. Yeni Akit ise sanat merkezindeki yangını 'P.....nk' Müjdat'a büyük şok' diye duyurdu, sosyal medyadan tepki yağdı.
Son dakika: Müjdat Gezen Sanat Merkezi böyle kundaklanmış
YENİ AKİT'TEN ÇİRKİN PAYLAŞIM

Yeni Akit ise yaşanan olayı sitesinden 'P.....nk' Müjdat'a büyük şok' başlığıyla duyurdu. Yeni Akit'in sosyal medya hesabından da yaşanan olay 'P.....nk Müjdat'a büyük şok' ifadesiyle paylaşıldı. Sosyal medyadan ise bu paylaşıma büyük tepki geldi.

http://mobil.hurriyet.com.tr/yeni-akitin-mujdat-gezen-paylasimina-tepki-yagdi-40371441

58aab2e267b0a92adc1a1587.jpg

Nasıl çirkin bir yazım şekli ya bu, ne kadar basitçe. Daha neler gorucez kimbilir.

Çok çirkince bir başlık.
Geçmişte Müjdat Gezen birilerine pezevenk demiş.Pezevenk küfür değil ,Azericede yol gösteren demek demiş.Onun bu sözünü kullanarak ,aynı şekilde vurmak istemişler.Nasıl O kılıf bulduysa,gazete de aynı şekilde kendini savunur,kendisi söylemişti küfür değil diyerekten.

Yalnız akit bunu defalardır yapıyor, ilk değil bu, Müjdat Gezen kime demiş niye demiş bilmem ama bir kere demiş 10 kere işitmiş, üstelik madem çok kucaklayıcıyız ya hani insan böyle bir durumda bir geçmiş olsun haberi yapar, kin ve öfke körüklemez, halkın bu duygularını körükleyen medya yurtdışına çekildiğinde vay bizim halimize, küfürler havada uçuşacak demek ki, ne de olsa kılıf bulmayı da öğrendik, birbirimizi toptan benzin döküp yakalım, bugün kasten sanat merkezi yakan yarın insanları da yakacak nasılsa.

Müjdat Gezen'in siyasi görüşü beni ilgilendirmiyor lakin devletin yetişemediği Yeşilçam'ın yaşlı emektarlarına bakımevi açtı, ne reklam yaptı ne de bakın ben huzurevi açtım dedi, çok hakkaniyetliyseniz Allah'ın kaidelerini düstur edinin, siyasi görüşleri değil. Müjdat Gezen en azından emektarların fakirlik ve kimsesizlik içinde yitip gitmesine razı olmadı.

müjdat gezen kanal d de şok geçirtti bana şimdi :KK70:
Aynen,sürekli laf sokup durdu ,sayın Cumhurbaşkanım aradı geçmiş olsun dileklerini iletti,yanlış anlaşılmasın Ahmet Necdet Sezer dedi,sonra akit gazetesine,evetçilere selam yolladı:KK70:

Ahmet Hakan ha reklama girdi ha girecek derken konuştu konuşacağını:KK70:

Aynen,sürekli laf sokup durdu ,sayın Cumhurbaşkanım aradı geçmiş olsun dileklerini iletti,yanlış anlaşılmasın Ahmet Necdet Sezer dedi,sonra akit gazetesine,evetçilere selam yolladı:KK70:

Ahmet Hakan ha reklama girdi ha girecek derken konuştu konuşacağını:KK70:

bi de çok sonra söylüyo yanlış anlaşılmasın diye, ben de Alla Alla nasıl olmuşta aramış diye izlemeye devam ediyorum, hepimizi tufaya getirdi :KK70: :KK70:

bi de çok sonra söylüyo yanlış anlaşılmasın diye, ben de Alla Alla nasıl olmuşta aramış diye izlemeye devam ediyorum, hepimizi tufaya getirdi :KK70: :KK70:
Ben de aynen şaşkın şakın dinliyordum,ne oldu hayrola falan diyordum içimden,işin rengi sonradan belli oldu:KK70:

Aslında medya bu adamı konuşturmaya korkuyor,geçen günde hangi kanaldı bilmiyorum,kadın sunucu lafını kesip reklama gitmek için bin takla atmıştı,bence o konuşmadan sonra birileri gıcık oldu Müjdat Gezgen'e.

Ben de aynen şaşkın şakın dinliyordum,ne oldu hayrola falan diyordum içimden,işin rengi sonradan belli oldu:KK70:

Aslında medya bu adamı konuşturmaya korkuyor,geçen günde hangi kanaldı bilmiyorum,kadın sunucu lafını kesip reklama gitmek için bin takla atmıştı,bence o konuşmadan sonra birileri gıcık oldu Müjdat Gezgen'e.

valla mevzuu derin, eskiden siyasetçiler hakkında ne skeçler, taklitler, espiriler yapılırdı, gayette eğlenceliydi bence

X