YENİ AİLEM

Bulutum86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
342
233
103
Ankara
merhaba kızlar.. evlenmeme az kaldı sayılır günler. Nişanlım ve ailesi genelde bakınca iyiler . Tek oğlan üstüne cok düşülüyor. Beni de el bebek gül bebek ne desem yapıldı. Arada lafta söylense bohça su bu hayatlarında duymamışlar ılgınc yaptılar. Sorun şu kı evım kurulurken halı perde eşya seciminde cok kişi bakmaya gittik ve orada moralim cok bozuldu herkes bence bu güzel bu olmalı ama tabı siz bılırsiniz modunda.daha sonra nısanlıma söyledım bu yapılan doğru mu bence bu olmalı ben olsam bunu alırdım ama herkesın kendı Zevkı bunu deyip karışmama nasıl oluor biz neyımızi tek secıcez dedım. Suan nikah sekerımi de onlar foto attılar nısanlıma bana seçenekler arasından beğendik. Cunku nişanlım baska memlekette bizim yaşayacağımız yerde. Balayı dönüşü bayrama denk gelıyor ailelerin yanına gelıyoruz. Sonrasında eve dönünce hemen 5 6 gün sonra gelmek ısıtıyorlar anne baba kardeş bize. Nişanlımda gelsinler bızde kalırlar arada deedemlerde tarzı. Sende benım sevdiğim seyleri öğrenırsın dıyor . Şaştım kaldım resmen dayanamıyorlar illa olcaklar okul başlamadan. Benım tuhafıma gidiyor.. sizce ? Nasıl mesafe koyulur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…