Yengemin kardeşine aşık oldum

canım sonuçta yakın akraba değilsiniz ki..olabilir yani..bence ilk adımı ondan bekle,sonuçta gelininizin kardeşi ..

Bence akrabalık derecesi normal.
Olamayacak bir şey değil yani.
Temkinli davran,belli etme duygularını.
ılk adımı ondan beklersen iyi olur.
Hayırlısı olsun inşallah canıma.s.

boşuna üzüyorsun cnm kendini ne güzel işte akrabalığınız dahada pekişcek :teselli:
eğer onunda sana olan duygularından eminsen olay tamamdır hayırlı olsun a.s.

canım kan bağınız yok yani amca oğlu, dayı oğlu,teyze oğlu falan değil..sonradan evlilik neticesinde akraba olmuşsunuz bu sebeple sorun yok..ama şimdi sen adım atsan ve sonuç olumsuz olursa yengenin kulağına giderse belki kendini mahçup hissedersin ama o adım atsa sanki daha iyi olur gibi geldi bana..

Ben de bir sakınca görmüyorum ,ne güzel işte,yengen senin abinle evlenmiş, sen de yengenin oğlan kardeşiyle evlenirsin olur biter.Araya yabancı da girmez.Bizim bir komşumuzda aynı bu şekil evlilikleri.Ama birinde bir sorun olursa diğerinin evliliğine yansır mı bilemiyorum.

akrabalıkla ilgili bi sorunum yok zaten.ama ailenin içinde olduğu için ya olmazsa diye sonrasını düşünüyorum:çok üzgünüm:

Anlıyorum,sonrasını düşününce,aranızda aşk gibi duygular filizlenince evliliğe dönmezse diye tereddüte düşüyorsun galiba.Biraz da haklısın kendince.

onun duyguları karşılılıysa açılmak için askerliğin bitmesini bekler bence
işin içinde aile olduğu içinde öyle laylaylom bir ilişki olmaz direk ciddiye bağlanır korkacak birşey yok o yüzden
ben senin kaç yaşında olduğunu merak ettim sakıncası yoksa söyleyebilirmisin

bazı sakıncaları var,
abinle yengenin arası bozulursa size yansıyabilir
evlenememe durumunda yüzyüze bakacaksınız.
ayrılma durumunda yüzyüze bakacaksınız
onun dışında
kardeş eşleri olduğunuz için daha iyi akrabalık ilişkileriniz olur.
sıkıntın olduğunda yengenle paylaşabilirisn.
vs.vs.

onun duyguları karşılılıysa açılmak için askerliğin bitmesini bekler bence
işin içinde aile olduğu içinde öyle laylaylom bir ilişki olmaz direk ciddiye bağlanır korkacak birşey yok o yüzden
ben senin kaç yaşında olduğunu merak ettim sakıncası yoksa söyleyebilirmisin

askerden geldi zaten.diyorumki askerdeyken bişeyler vardıda benmi anlamadım aşık olmak için geç kaldım:uhm:
ben 21 yaşındayım oda 22

bazı sakıncaları var,
abinle yengenin arası bozulursa size yansıyabilir
evlenememe durumunda yüzyüze bakacaksınız.
ayrılma durumunda yüzyüze bakacaksınız
onun dışında
kardeş eşleri olduğunuz için daha iyi akrabalık ilişkileriniz olur.
sıkıntın olduğunda yengenle paylaşabilirisn.
vs.vs.

bütün bunları çok düşünüyorum ve kendimi çok zor durumda hissediyorum:çok üzgünüm:

Çok sıkılacak birşey yok bence de, ama olacaksa evlilik olmalı çünkü kötü biten ayrılıklardan sonra yüz yüze bakmak zor olur..
Bu şekilde evliliği olan tanıdıklarım var, kimisi iyi, kimisi kötü.. Her evlilik gibi yani, diğer çift biraz etkilese dahi..
Ama bence de sen adım atma karşıdan bekle..

ben adım atamam yapamam ama bundan sona tek işim onun hareketlerini gözlemelemek olcak

karmakarışık duygular içindeyim hayatımda ilk defa bu duyguları yaşıyorum ama hiç olmıcak biri gibi işte abimin eşinin kardeşi:çok üzgünüm:aileden biri gibi.
3.5 yıldır tanışıyoruz ama son zamanlarda ondan başka hiç bişeyi düşünemez oldum.
o askerdeyken çarşı izinlerine çıktığında ya arardı yada msnde konuşurduk ama herşeyden uzakta hasretlik çektiği için arıyo diye düşünürdüm hep çünkü konuşmazlarımız hep normal şeylerdi farklı bi konuşma geçmezdi hiç.
herhangi biri olsa sevdiğimi belli etmesi biraz daha kolay olabilir ama sürekli görüşmem gereken bi insan ya olmazsa bi daha nasıl bakıcam ona:çok üzgünüm:
sizce o askerdeyken ben bişeyleri anlamayarak salaklıkmı yaptım:uhm:

Kusura bakma canım merakımdan soruyorum:17:acaba şu an evli olduğun kişi yengenin kardeşimi:3:

Back