• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yengem ve amcam..

sadece_sevdim

Hamdolsun Rabbime...
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
763
8
116
yıllar önce amcam ve yengem birbirlerini severek evlenmişler.. bu evlilikten 3 çocukları oldu..amcamın huyu suyu iyidir anlayışlı birisidir.
ama yengeme gelince biraaz duraklarım..çünkü çok dedikoduyu seven cinsel muhabbetleri kadınlar ortamında hiç çekinmeden anlatan,özel hayatının içini dışını saklı tutmayı bilmeyen biri... bunlar daha en hafifleri diyebilirim..iftira da yalancılıkta da üstüne yoktur..genç kızları sevdiğiyle gördüğünde orda burda anlatmakta üstüne yok...genç kızların çok ahını aldı..
neyse eşini yani amcamı bu sebeplerden dolayı çok kişiyle kavga ettirmeye sebep oldu.. yengemin mahalle de olsun akrabalardan falan olsun doğru düzgün konustugu kimse yoktur.eşini de doldurusa getirince amcamın da haliyle çoğu akrabalarıyla arası bozuldu..
neyse bu kavga en son bize de bulaşınca iyice tadını kaçırdı..
bigün 3yaşındaki küçük kız akrdeşimin oyuncagını 7yaşındaki kızı alıp benim diye tutturmuş meger ikisinde de aynısından varmış bizimkisi küçük daha hani sus desek te susmuyor aglıyo ama bu laftan anlamayan yengem 'git oyuncagını vermezse bi güzel döv sonra gel buraya eger sana bagırır cagırırlarsa ben bilirim napcagımı' derken annem duymuş..sonrası da malum kızı gelip aynı sekilde kardesimi dövüp oyuncagı elinden almış o arada da benim babaannemin bahcesinde oynuyorlar annem o yüzden müdahale etmeye yetişemiyor..neyse annem aşagı indiğinde kardeşim aglıyor yengemin kızına da kızım küçük o versen oyuncagını hem niye dövüyon o senden küçük diyor oyuncagı alıp kardeşime veriyor..ama o aynı annesi olduğundan aglayarak eve eve gidiyor.beni dövdüler diyor aradan 5dakika gecmeden annesi gelip sen neden çocuguma bagırıyosun dövüp bana gönderiyon diyor annem de dövmedim dese de kadın sokak kadınları gibi geçip geçip evin önüne bizim balkona doğru bağırmaya başladı hedefi annemi mahalleye rezil edip balkonda oturan babama şikayet etmek..ama babam onu huyunu bildiğinden tamam dedi sus ordan bağırma dedi o da başladı 'sen bu kadar erkeksin işte sadece sende cinsel organ var başka işe yaramazsın' diye falan babam iyice küplere bindi ama sıktı yine kendini namaz vaktiydi gecti namaz kıldı o arada bnun da asagıdan sesi geliyor amcamı arıyor.bir anda gözlerinden yaslar boşaldı anlatamam insan bu kadar rolcü olabilir ya.. neyse amcama dedi ki'gel beni abin dövdü kızını da dövdüler bizi kurtar diye'şok oldum ama elden birsey de gelmiyor..neyse arada 10 dk.geçmedi babam namaz kıldı asagıda arkadsları gelmiş onu bekliyolardı tam indi asagı gidecekti ki amcam arabadan indi bisey dinlemeden babama yani abisine el kaldırdı inanamadım şoklar içinde kaldım sokak ortasında eşinin sözüyle babamı dövmeye kalktı zor ayırdılar.. daha sonra da amcam akşama doğru babama ailelerin ısrarıyla özür dilemeye geldi babam da affetti artık..
neyse gelelim konumuza amcam bu olaylardan eşinden ve eşinin bu huylarından bıkmış meger 8yıldır biriyle imam nikahlı yaşıyormuş..
iki ev birden bakıyormuş..
eşi bunlar öğrenince büyüler alan yapmaya kalktı duyduguma göre de hocalar ona'senin kocana bişey işlemez gözleri kararmış seni asla sevemez bu o kadına fena halde bağlanmış' demiş..
bunlar olurken de yengem iyice agzını bozup bozup amcamla kavgalar ediyodu..amcam da hafta da bir falan evine gelip gidiyordu..amcam boşanalım diyor yengem istemiyor..eşini evine bağlamak için türlü yollara basvuruyor.. en son amcamın 1yasında bir oglu oldugunu öğrendim.. amcam bunu hiç çekinmeden söylemiş ben artık onlardan kopamam boşanmak istiyrum zaten demiş ama yengem istemiyor diye araya aileler giriyor diye boşanmadılar ama amcam da hala eve gelmiyor..
ne kadar kadından nefret etsem de böyle bir olayın kimsenin başına gelmesini istemem..oturdugu her yerde bizim dedikodumuzu yapmaya da devam ediyor...
aynı zamanda eşi eve gelmiyor diye de gözyaşı döküyormuş...
allah kimsenin başına vermesin ben sadece burda olayı paylaşmak istedim...
bu dünya da her türlü olay var artık hiç birşeye sasırmamayı öğrendim...

kadına bak yaaaaaa...
ben bile uyuz oldum burda...
böyle böyle bitirmiş işte kendini fesatlığıyla...
ama amcanın yaptığıda apayrı bişey....
kimse haketmez böyle bişeyi...
allah ıslah etsin ikisinide..

Konunun başını okuyunca,tamam dedim,yenge mutsuz.
Tamamen mutsuz bir insanın davranışları bunlar.
Sonlara doğru,aldatma olaylarını okuyunca durum anlaşıldı.
Acaba yenge bıktırdı diye mi amca başkasını buldu yoksa amca yengeyi mutlu edemedi,yenge o yüzden mi bu hale geldi,tartışılır.

Kimse içinde kötülük tohumlarıyla doğmuyor.
Psikolojik sorunlar,cinsel sorunlar,maddi sorunlar gibi sebeplerle,kişiler çevrelerine olumsuz bakabiliyorlar.
Aşk yaşamamış,eşinde aşkı bulamamış,değer görmeyen bir kadın,elbet gençkızların tazecik ilişkilerini kıskanır,çekemez.

Yengenin kötü biri olduğunu düşünmüyorum.Evet böyle biriyle yaşamak,anlaşmak zor ama onun da kendine göre sebepleri mutlaka vardır.
Eğer tamamen kopmasalardı,yenge psikoloğa gitsin derdim.Gerçi yine de gitsin,kendisinin ve çocuğunun geleceği için gitsin en azından.

kadına bak yaaaaaa...

amin.. bende onu ne kadar sevmesem de işte kimse hak etmiyor..

kadına bak yaaaaaa...

amin.. bende onu ne kadar sevmesem de işte kimse hak etmiyor..

Acaba yenge bıktırdı diye mi amca başkasını buldu yoksa amca yengeyi mutlu edemedi,yenge o yüzden mi bu hale geldi,tartışılır.

Psikolojik sorunlar,cinsel sorunlar,maddi sorunlar gibi sebeplerle,kişiler çevrelerine olumsuz bakabiliyorlar.
Aşk yaşamamış,eşinde aşkı bulamamış,değer görmeyen bir kadın,elbet gençkızların tazecik ilişkilerini kıskanır,çekemez.

Yengenin kötü biri olduğunu düşünmüyorum.Evet böyle biriyle yaşamak,anlaşmak zor ama onun da kendine göre sebepleri mutlaka vardır.
Eğer tamamen kopmasalardı,yenge psikoloğa gitsin derdim.Gerçi yine de gitsin,kendisinin ve çocuğunun geleceği için gitsin en azından.

bende böyle düşünüyorum, yengenin tüm yaptıkları mutsuzluğundan. siz aile olarak sözde değil gerçekten yanında olmaya bakın biraz. boşverin dedikodunuzu yapsın dursun, siz ona gerçekten yakın olursanız, yanında olduğunu hissettirirseniz bi süre snr size karşı bu tavrını değiştirecektir emin olun. bu kadından dert yanmak dışlamak yerine kazanmaya bakın, evet sizin hala dedikodunuzu yaparken çok zor ama siz zor olanı seçin. o kadın ztn çok mutsuz, kocasından gün yüzü görmemiş. üstüne birde aldatılmış, kocası birde veledi zina sahibi olmuş. bir de sizle ilgisi yok diceğimin ama söylemeden edemicem. bi erkek hala nikahlıyken nası olurda başka bi kadınla imam nikahı kıyar ya? bunu hangi akıl mantık alır hangi dinde var bu? o kadının kocası herkesden gizli o dini nikahı yaptı diye o nikahın gerçekten Allah katında bi hükmü olduğunu mu düşünüyor? resmen yıllardır zina yapıyor, daha da kötüsü o zina bereberliğinden bide çocuk sahibi olmuş. ailesine anlattığında bi kişi bile neden ona senin yaptığın topluma, dine, vicdana uygun değil sen yanlış bi yoldasın dememiş, aldatılan kadının yanına gidip, bak kızım böyle böyle bi durum varmış, biz ailesi olarak senin yanındayız, ona gereken uyarıyı yaptık dinlemesse, bu günahdan dönmesse ona sırtımızı döneriz neden demediler. kadın bu konuda hem kocasından hem ailesinden darbe yemiş, yapayalnız kalmış. o da büyü gibi, dedikodu yapmak gibi yanlış yollara sapmış. ama bunu o yola iten kocasıdır. ve kabul edin yanında olamadığınız için biraz da siz.

kesinlikle amcam onun bu tavırları yüzünden bi başkasına yöneldi..
kimse bu kötülük ntohumlarıyla doğmuyor ama bu kadın evlilikleri düzgün bir haldeyken bile genç kızlara iftira atmaya devam ediyordu.
yengem zaten psikolojik haplar kullanıyor.
aşkı da amcam ona zerresine kadar yasatmıştr çünkü dedim ya baslarda ilşkileri düzgün yolundayken bile bu kadın dedikodudan hiç çekinmezdi... her yerde cinsel ilşkisini de anlatarak kendinden soğutuyor..

bende böyle düşünüyorum, yengenin tüm yaptıkları mutsuzluğundan. siz aile olarak sözde değil gerçekten yanında olmaya bakın biraz. boşverin dedikodunuzu yapsın dursun, siz ona gerçekten yakın olursanız, yanında olduğunu hissettirirseniz bi süre snr size karşı bu tavrını değiştirecektir emin olun. bu kadından dert yanmak dışlamak yerine kazanmaya bakın, evet sizin hala dedikodunuzu yaparken çok zor ama siz zor olanı seçin. o kadın ztn çok mutsuz, kocasından gün yüzü görmemiş. üstüne birde aldatılmış, kocası birde veledi zina sahibi olmuş. bir de sizle ilgisi yok diceğimin ama söylemeden edemicem. bi erkek hala nikahlıyken nası olurda başka bi kadınla imam nikahı kıyar ya? bunu hangi akıl mantık alır hangi dinde var bu? o kadının kocası herkesden gizli o dini nikahı yaptı diye o nikahın gerçekten Allah katında bi hükmü olduğunu mu düşünüyor? resmen yıllardır zina yapıyor, daha da kötüsü o zina bereberliğinden bide çocuk sahibi olmuş. ailesine anlattığında bi kişi bile neden ona senin yaptığın topluma, dine, vicdana uygun değil sen yanlış bi yoldasın dememiş, aldatılan kadının yanına gidip, bak kızım böyle böyle bi durum varmış, biz ailesi olarak senin yanındayız, ona gereken uyarıyı yaptık dinlemesse, bu günahdan dönmesse ona sırtımızı döneriz neden demediler. kadın bu konuda hem kocasından hem ailesinden darbe yemiş, yapayalnız kalmış. o da büyü gibi, dedikodu yapmak gibi yanlış yollara sapmış. ama bunu o yola iten kocasıdır. ve kabul edin yanında olamadığınız için biraz da siz.

emin ol amcamın bu çocuk olayını duyunca onlarca kez onunla konustular böyle bişeyi kimse kabullenemedi.. hiç kimse yengemi dışlamadı zaten herkes amcama kızıyor.yengeme de çok fazla samimi değiller.. zaten yengem en son careyi amcama o çocugu da getir ona ben bakarım ama sen yeter ki o kadını bırak demek te buldu ama amcam o kadını bırakmıyor.. biliyorum çok yanlış zina resmen ama boşanma yoluna da gitmiyorlar..durum böyle ilerleme yok..

Eden bulmuş ne diye üzülüyorsunuz ki.
Babanıza yaptıklarını düşünün.
Böyle bir kadına üzülünebilir mi?
Ben olsam evime sokmam, sokakta selam vermem.
Yazık, çocuklarına üzüldüm ben en çok.
Keşke imkan olsa da o kadının elinden alınsa çocukları.
Hele şimdi bu olaylardan sonra nasıl anne olacak o çocuklara.
Böyle bir kadın eşinden dolayı çocuklarından da çıkarabilir hıncını.
Dilerim korkutğum gibi olmaz.

Eden bulmuş ne diye üzülüyorsunuz ki.
Babanıza yaptıklarını düşünün.
Böyle bir kadına üzülünebilir mi?
Ben olsam evime sokmam, sokakta selam vermem.
Yazık, çocuklarına üzüldüm ben en çok.
Keşke imkan olsa da o kadının elinden alınsa çocukları.
Hele şimdi bu olaylardan sonra nasıl anne olacak o çocuklara.
Böyle bir kadın eşinden dolayı çocuklarından da çıkarabilir hıncını.
Dilerim korkutğum gibi olmaz.

3 çocugu var zaten biri kız 7 yasında ikisi de erkek 16 ve 14 yasındalar 16yasındaki çocuk eve geceleri pek uğramıyor bile nerde kaldıgı belli değil böyle sorumsuz bir anne..
zaten evinde durmuyor ki inanırmısınız 3-5saat ancak evde duruyordur hep milletin evinde dedikoduya gidiyor.. gel de şimdi o çocuklara acımayın.. benim de sadece onlara içim acıyor.

Parçalanmış bir aile tablosu daha. Keşke boşansalarmış ve herkes yoluna devam etseymiş. Yengen bunları nasıl hazmedebiliyor anlamakta zorlanıyorum. Kendi huyları da çok çirkin ama amcan bunu başka kollara gitmek için kullanmış. Yazık o çocuklara yazık

yengenizin davranışları ne kadar çirkin olursa olsun, bu kocasının hali hazırda evliyken başka bi kadınla dini nikah kıymasını affettirmez. yengenize dedikodu yapıyo diye kızıyosunuz ama amcanız da zina yapıyor. onu da aile içinde bu kadar açık bi şekilde eleştiriyormusunuz? ya da şöyle söylim neden buraya yengem dedikodu yapıoyo die konu açtınızda, amcam zina yapıyo üstelik bide veledi zina sahibi diye konu açmadınız? çnk ailede kimse bu durumu yengenizin dedikodusu kadar önemsemiyor, konuşmaya çabalamaya değer bulmuyor. kusura bakmayın ama aldatılan üstelik kocasının metresinden bi çocuk sahibi olduğunu öğrenen her kadın gibi yengenizinde psikolojisi bozulmuş, o da çareyi hırçınlık yapmakda, bu şekilde intikam almakda bulmuş, çok görmüyorum ben o kadını.

yengenizin davranışları ne kadar çirkin olursa olsun, bu kocasının hali hazırda evliyken başka bi kadınla dini nikah kıymasını affettirmez. yengenize dedikodu yapıyo diye kızıyosunuz ama amcanız da zina yapıyor. onu da aile içinde bu kadar açık bi şekilde eleştiriyormusunuz? ya da şöyle söylim neden buraya yengem dedikodu yapıoyo die konu açtınızda, amcam zina yapıyo üstelik bide veledi zina sahibi diye konu açmadınız? çnk ailede kimse bu durumu yengenizin dedikodusu kadar önemsemiyor, konuşmaya çabalamaya değer bulmuyor. kusura bakmayın ama aldatılan üstelik kocasının metresinden bi çocuk sahibi olduğunu öğrenen her kadın gibi yengenizinde psikolojisi bozulmuş, o da çareyi hırçınlık yapmakda, bu şekilde intikam almakda bulmuş, çok görmüyorum ben o kadını.

amcam zina yapıyor ona baştan beri kızıyorum ama onu bu hale sokan yengem..amcamı da aile içinde gereginden fazla eleştiriyoruz ama inanın yengem herkes yengemden darbe yediğinden bir yerde ağızları kapanıyor..hem amcam burda değil eve bile gelmiyor telefonlarını acmıyor.yengem de boşanmıyor zaten ne yapılır bu durumda ?
buraya yengem dedikodu yapıyo die değil amcam ve yengem olarak actım ilk önce ondan bahsettim ki ikisinin de kişilklerini çözüp ona göre yorum yapmanız içindi.
'aldatılan üstelik kocasının metresinden bi çocuk sahibi olduğunu öğrenen her kadın gibi yengenizinde psikolojisi bozulmuş'diyorsunuz ama yengem aldatılmadan önce de böyleydi..
yani hali tavrı yerinde bir kadın değil..
tamam benim amcam da çok çok suclu onu anlatamam ama yenge me söyleyecek laf bulamıyorum sadece benim üzüldügüm sey 3çocugu..
amcam cocuklarını görmeye geldiğinde çocukları annesi doldurdugu için babalarına gitmediler bu yüzdfen amcam yengemden daha çok kaçtı allah hayretsin inşallah ya..
sonuçta sevmediğim biri bile olsa kimsenin başına gelmesini istemem..

Yengem aldatılmadan önce de böyleydi diyorsun ama sizler sadece aldatmanın ortaya çıktıktan sonrasını biliyorsunuz.
Amcan,baştan beri yengeni aşağılamış,ilgilenmemiş,ihmal etmiş olabilir.
Sizlerin yanında iyi davranıyordur,evde küfür hakaret ediyordur,kimbilir.

Şimdi amca için kolay,bu kadın beni canımdan bezdirdi,ben de başkasını buldum diyor ve herkes hak veriyor.
Herşey göründüğü gibi olmayabilir.Bir evin içinde veya bir çiftin arasında ne geçmiş kimse bilemez.

Yengem aldatılmadan önce de böyleydi diyorsun ama sizler sadece aldatmanın ortaya çıktıktan sonrasını biliyorsunuz.

Şimdi amca için kolay,bu kadın beni canımdan bezdirdi,ben de başkasını buldum diyor ve herkes hak veriyor.
Herşey göründüğü gibi olmayabilir.Bir evin içinde veya bir çiftin arasında ne geçmiş kimse bilemez.

orası doğru canım bişey dediğim yok ama insan içinde olmadan anlayamaz..
amcam onu asagılamaz öyle bir karakteri yok zaten bizim alt katta oturuyorlar sürekli iç içe gibiyiz...
o kadından sen de darbe yesen bugün sende kimin haklı oldugunu anlarsın..
allah onun da diğer kadınlar gibi yardımcısı olsun....

aynen, ne yani aldatılmadan önce evlilikleri güllük gülüstanlık, aşk doluyduda bi andamı gidip aldattı? eminim aldatmadan önce bile yengeniz ve amcanızın sorunları vardı, ee yengenizde karakter olarak biraz hırçınsa, evliliğindeki sorunları kocasının çevresine bu yolla yansıtmış.

ayrıca evet amcanız için herşey çok kolay şimdi, benim karımı tanıyosunuz, size neler etmedi, dedikoducu bi tip, evimde de beni mutlu etmedi ztn artık sevmiyorum o yüzden bunu yaptım diye bu işden aklanma yoluna girmiş. tabi tutup da ben karıma evliliğimizde bunları bunları yaptım, karımı bu hale getirdim o da böyle sizede banada saldırgan bi hal aldı demez. kim suçunu kabul eder ki. nası olsa bikere karısı mimlenmiş, oda kolayca kendini aklayabiliyo aile içinde. yaptığı yanına kar kalıyor. ayrıca yengenizin o adama çocuklarını göstermemeside normal. ne deseydi yani, bakın çocuklar babanız gitmiş ananızı aldatmış, metres tutmuş bide çocuk peyda etmiş ama işde şimdi gelmiş sizle biraz özlem giderecek, snr gene metresiyle veledi zinasının yanına dönecek, hadi bakalım koşun sarılın babanıza mı deseydi?

aynen, ne yani aldatılmadan önce evlilikleri güllük gülüstanlık, aşk doluyduda bi andamı gidip aldattı? eminim aldatmadan önce bile yengeniz ve amcanızın sorunları vardı, ee yengenizde karakter olarak biraz hırçınsa, evliliğindeki sorunları kocasının çevresine bu yolla yansıtmış.

ayrıca evet amcanız için herşey çok kolay şimdi, benim karımı tanıyosunuz, size neler etmedi, dedikoducu bi tip, evimde de beni mutlu etmedi ztn artık sevmiyorum o yüzden bunu yaptım diye bu işden aklanma yoluna girmiş. tabi tutup da ben karıma evliliğimizde bunları bunları yaptım, karımı bu hale getirdim o da böyle sizede banada saldırgan bi hal aldı demez. kim suçunu kabul eder ki. nası olsa bikere karısı mimlenmiş, oda kolayca kendini aklayabiliyo aile içinde. yaptığı yanına kar kalıyor. ayrıca yengenizin o adama çocuklarını göstermemeside normal. ne deseydi yani, bakın çocuklar babanız gitmiş ananızı aldatmış, metres tutmuş bide çocuk peyda etmiş ama işde şimdi gelmiş sizle biraz özlem giderecek, snr gene metresiyle veledi zinasının yanına dönecek, hadi bakalım koşun sarılın babanıza mı deseydi?

benim babam da annemi aldatsa bende koşup babama sarılmam zaten çocuklarda etkilenmişler...

Back