Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Yükselenine Göre Kadın Profilleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.015
30.372
60
Yengeç yükseleni kadına aşkta samimi ve candan mizaç ve kocasına bağlılık verecektir. Bu kadın çocuğuna düşkün, ilişkiden zevk alan, dürüst ve erdemli, kibar ve nazik, kültürlü ve kolay değişmeyen kafaya sahip olur. Çok iyi bir anne olur. Kendini esirgemez, duygulu, görevine bağlı, sabırlı ve bağışlayıcıdır. Dost ve sempatik olduğundan kocasına yardımcı olur ve duygusal kuvvetini destekler. Bunların hayatı aşk olmayınca monotonlaşır. Aşkta fedakar ve sadık olur fakat kendi fikirlerini eşine baskı yapmaya çalışmaz. İlişkilerde içten, dürüst ve namusludur. İnatçı ve azimli bir kişiliği vardır.

elifimmmmm
tıpkısının aynısıyım vallaaa
beni tarif etmişsin sankim:1yes2:

Oo My God... Tanimlamalara Bakk Sanki Da Bizi öve öve Yazdilar.... :d ^^ Yengec Burcu Ayricaliktir^^

bende yengeçim ama yükselenim ne bilmiyorum yengeç burcu beni çok iyi tanımlıyo valla okuyunca kendimi görüyorum yengeç karakterinde

benim hem kendi burcum hem yükselenim yengeççç..dolayısıyla tam bir yengeçim ve özelliklerinin hepsini taşıyorum

angelina jolienin de yukseleni yengeçmiş...kitaplarda yengeç yüzü bebek suratlıdır yazıyor genelde..ama benim ki nerdeyse kaşlarımdan ve çekik gözlerimden dolayı yengeci anımsatıyor.. sizin yuzunuz nasıl?

Yengeç yükseleni kadına aşkta samimi ve candan mizaç ve kocasına bağlılık verecektir. Bu kadın çocuğuna düşkün, ilişkiden zevk alan, dürüst ve erdemli, kibar ve nazik, kültürlü ve kolay değişmeyen kafaya sahip olur. Çok iyi bir anne olur. Kendini esirgemez, duygulu, görevine bağlı, sabırlı ve bağışlayıcıdır. Dost ve sempatik olduğundan kocasına yardımcı olur ve duygusal kuvvetini destekler. Bunların hayatı aşk olmayınca monotonlaşır. Aşkta fedakar ve sadık olur fakat kendi fikirlerini eşine baskı yapmaya çalışmaz. İlişkilerde içten, dürüst ve namusludur. İnatçı ve azimli bir kişiliği vardır.
dogru demişsin iyilikleri ve kötülükleri asla unutmaz yengecler

YAUW BU KADDER OLUR ELİFİM YAAA YENGEÇ OLMAKTAN BOŞUNA GURUR DUYMUYORUM AL İŞTE:sm_cool::roflol: PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.

EN BÜYÜK YENGEÇ BAŞKA BÜYÜK YUK:roflol::sm_cool:

bende yengecim yazılanların aynısının tıpkısıyım keşge herkes yengeç burcu olabilseydi yengeç burcu olmak bi ayrıcalıkdır :teytey:

Burcum akrep,yükselenim ya yengec ya aslan.
ikisinin özelliklerinden hic birisini tasimiyorum??
tanidigim kisilerinkinede baktim onlarinkide hic dogru degil:s
yükselen alcalan burclara felan inanmiyorum.

bende kocum yukselenim yengec.az bi olasilikla ikizler olabilir.geneli uyuyor.bunlarin disinda yengeclerin karamsar yonu vardir birde.

X