Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç İle Boğa Uyumu

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
45
Boğa dengeli, maddi açıdan güvenli, erotik ve sadıktır. Bunlar sizin bir sevgilide aradığınız özelliklerdir. Ev hayatina olan düşkünlüğünüzü paylasir ve sizin huzursuz duygusal dünyaniza saglam bir zemin olusturur. Siz duygusal olarak inis çikislarla dolusunuz ve Boga?nin sakin ve saglam yapisi sizi çok rahatlatir. Ikinizde para konusunda akilli davranirsiniz. Boğa yatirimcidir, Yengeç ise oldukça hesaplidir. Yatakta ise Boga ihtirasli, duyarli ve özenlidir. Koku, görme, tat, dokunma, isitme gibi bütün duyulara hitap eder. Belki de en heyecan verici yönü oksama ve dokunuslaridir. Ayni zamanda sesi çok güzeldir. Boğa, sizin ona olan bagliliginizdan çok memnun olacaktir. Ikinizde kiskanç ve sadiksinizdir. Boğa sevgilinizi birakmayin. Duygusal olarak sizi tatmin ederken maddi açidan da güvenilirdir. Bu iliski çok uzun vadeli olabilir.

rüyalar.com'dan alıntıdır.
alıntı

Son düzenleme:
ben de burcumun boğalarla uyumlu olduğunu düşünürdüm ama geçmişe şöyle bir dönüp baktığımda görüyorum ki boğa burcu olan sevgililerim beni süründürüp terk etmiş, boğa burcu dostlarım ise hayatımın kazığını atıp gitmiş. Evet boğa ile yengeç çok iyi anlaşırlar ama bir süre sonra herşey bozuluyor.

bende kesınlıkle katılıyorum.
3 yıl bırlıkte oldugum ınsan yengeçti başta herşey mükemmeldi ama sonra herşey mahvoldu.

bende boğayım yengeçleri çok severim,ama asla bir evlilik düşünemezdim yengeçler bana göre sıkıcı ve klasikler bi süre sonra bayıyor ya,herşeyin çok yolunda olmasıda iyi değil bence monotonluk sıkar.

yengecler asla SIKICI yada klasik degillerdir. Tam tersine kreatif olduklarindan ve ayrica hisleri guclu oldugundan fazla degiskendirler.. cunku onlar ne olucagini onceden bilir ve cogu kez uzak durur..

yengecler asla SIKICI yada klasik degillerdir. Tam tersine kreatif olduklarindan ve ayrica hisleri guclu oldugundan fazla degiskendirler.. cunku onlar ne olucagini onceden bilir ve cogu kez uzak durur..

katılıyorum hayatm... benm sewglmde boga... hakikaten coook kıskanc we cok saqdik yeerini bilio we baqzı knularda beni dizqnlio... bogalarla beraber olmak bi ayrcalıktır arkadslar :-) :asigim:Şeniza.s.
sewgilerimLe....

Ben Boğa'yım; kocacığım da Yengeç... Birbirimize büyük bir aşkla ve tutkuyla bağlıyız... Ben özellikle prensesler gibi ilgi görmeye bayılırım, siz de öyleyseniz, yengeç erkeğinin güvenli ve güçlü kolları sizi keyifle sarıp sarmalayacaktır...

Önemli Not: Yengeçlerin çoğu gelenekçidir...

benim canııım sevgilimm boğa burcu ben onunla hem arkadaş hem dost hem kardeş hemde sevgili gibiyim birbirimize çok uyumluyuz :nazar: hep böyle olur inşallahh

Boga ve yengecin hem partnerlik hemde arkadaslik acisindan mükemmel bence..

birbirine her konuda son derece uyumlu iki burç :))

bir boğa kadını olarak, yengeç erkeğimi değişmem hiçbir şeye :KK16::112:

X