Yenge sorunsalı?

Biz değiliz Bizim aramızda yarış gibi durumlar yok aslında onun bana karşı saygısız ve patavatsız davranışları problem

Aynen öyle ben misafirlerinde değilim ama yengem sonra gelip bana yansıtıyordu. Ben de ilgilenmediğimi belli ettim zaten artık o muhabbetlere girmiyor

Bende okudum da dıyeceğim şu. Besbelli abınızın arkasından değil yanında da gayet guzel laf cakıyor hatun.. Çokta gıcık bir tıp okurken sinirlerim bozuldu resmen.. Onların evine giren cıkn kimseyi ilgilendirmez tabıkı ama sizede boyle davranması hıc hoş degıl abinin dengeyi kurması lazım.. Annenizde bılmıyor konuyu tek basına çabalamak guc tabi.
İnadına gıdın evıne abiniz ıcın en azından bir sure daha gebelik felan gecsın. Bakalım neler olacak.
Butun noktalara degınmeye calıstım kısa ve öz...
oldu galiba

Sen çok tatlı görümcesin,canım benim anladığım kadarıyla sen abla gibi olsun ıyı olalım diye uğraşan,lakin karşılık bulamayan birisin.Bence hiç yakın olmaya çalışma ıkı çok farklı karaktersiniz.Tam laçka kendini uyanık zanneden saçma sapan biri işte.Hiç takılma bence mesela ben sevdiğim insandan kötü bişey görürsem aşırı üzülürüm,ama sizin o kadar yakın olacak zmaannnız olmadığını düşünüyorum.Bu nedenle hiiiçç takmayın illa yakın olmaya yada ıyı olmak için çabalamayın,siz hanımefendiliğinile terbiye edin onu.Birde hep öyle değilmidir?gelinler kendi tarafıyla daha çok görüşür çünkü daha güzel Zaman geçirir ve daha rahattır.Zaten o sevgi zamanla oluyor inanın ıyı günde kötü günde yanında olunca bırlıkte yaşanmışlıklar olunca yinede değer bilmezse kendi kaybeder böyle tatlı birini...

Belli ki ailece görgüsüzler.Tamamiyle gitme demiyorum çünkü orası onun oldugu kadar abinin de evi.birgün yegenin olunca özleyeceksin görmek isteyip gideceksin.gidince cok muhattap olma.resmi ol.misafirlik yap.birşey ikram ederlerse alırsın yoksa kalkma bile.oraya da yegenin ve abin için gittiğini hissettir.sık gitmeye de gerek yok zaten .görümce lafı nedir ya öyle derse sen de saka yollu gelin de.

Canım benim mutsuz kim ediyorsa seni asla görüşme.. Ses kaydına al ileri gidiyorsa gizli gizli ayıp olacak ama al iftara atarsa diye kullanmak zorunda değilsin kalsn sen de.. Ama bence aradaok üstüne gelirse açıkça ben alınganım ve beni üzüyorsun gelmek istemiyorum de senden önemli değil..
a

Hem görümce hem yenge olarak yazıyorum çok takmayın ben üniversite okurken yengem kıskançlıktan üniversiteleri kötülerdi.modunuzu düşürmeyin kendinizi ezdirmeyin aynı şakaları yapın etkiye tepki kazanır hep

Yarısını okudum ama sinirlerim hopladı resmen. Onun yenge teyze yada hangi sıfatla oldugu önemli değil bence cünkü kimin neyi olursa olsun sıkıntıları var bence onlarla cok görüşme Soguk ol ciddiye alma ve ciddi ol ki senden cekinsin ama görümce oldugun için değil ciddi ve Soguk bir insan oldugun için cekinsin. Ailesi gelsin gelmesin onu bosver de kocasına dönüp bilinç altına saçma sapan mesajlar yollaması sıkıntı. Sana tabak koymayı akıl mı edemedin dedi telefonla konusuyordum beni bekleyene kadar alsaydınız keske de kibarca ve asla onun saka yaptıgını sandıgı cümlelerine cevap verme. Bazı insanlar vardır kötülükle beslenirler sakaları bile hakarettir. He birde abinde de sorun var abi yada abla hiç farketmez insan akrabasına sevdiklerine vs cok büyük edepsizlik olmadıktan sonra bu şekilde konusturmamalı. Tahmin ediyorum ki abin bu durumun farkında değil. Sende asla şikayet etme ama belli et. Dediğim gibi asla şaka yapma, yumusak ol ama samimi olma laf sokmalı saka, yapınca uzun bir süre sessiz ol abşn yada yenge neden konusmuyorsun derse size öyle gelmiş de ama abine karsı her zaman ilgili ve samimi ol ama ne olursa olsun yengene laf söylemeye calısma ona benzeme her ne derse desin seni, dinlemiyorum der gibi yüzüne bos, bos bak, cevap vermeden gülümse ve o an ne yapıyorsan ona devam et. Umursanmamak emin ol, onun, yaptıgın dan daha deger siz hissettirir kendini.

Ben 1.5 yıllık evliyim bende gelinim görümcem 22 ben 28 yaşındayım ve o kadar Allah korkusu olmadan öyle şeyler yaptılar ki anne kız benmle iyi olmaya calıssalarda ben artık hep mesafeliyim.. (eşimle yaşadığımız için herşeyi şükürler olsun o durdurdu onları..) ve asla sevmiyorum görümce kv. Ama bu demek olmuyor ki her görmce kv kötü.. yani görümcelere karsı önyargı olduğu için genelde öyle bi yaklaşım gördüm bazı mesajlarda. Her insan bir değil. Cok üzüldüm senin için gerçekten tavrını koy saygını bozmadan kızgın değil kırgın davranırsan abin ne olduğunu sorduğunda kibarca anlat derdini.. o istemişki kardeşlerim annem evleri gibi rahat olsun ama sen görümcesin haddini bilceksin tavrına girmiş.. herkes ettiğini bulur bu dünyada. Abin seni anlar ve durum düzelirse ne alâ. Ama düzelmezsede sen mesafeni koy yengene karşı net dur beklentiye girmeden..

Yengenin kızlık soyadı z olsun Sen de aaa siz öyle mi yapıyosunuz demek z lerde ilişkiler böyle he boşuna dememiş atalarımız kişi kendinden bilir işi diye hahaha" diye karşılık verebilirsin mesela. Olabildiğinde uzak dur dalaştıklarında da değneyi göster

Madem konu hortlamış bende yazayım aynı evde yaşamadığınız sürece sıkıntı yok. Gitmeyin görüşmeyin olur biter. Genel olarak diyorum , canınızı sıkan bir insanla kimse görüşmek zorunda değilsiniz. Aynı evde canınızı sıkan bir insanla yaşamak zorundaysanız mecburi konuşmalar dışında konuşmayın olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…