Yenge sevdası

O kdr güzel yazmışsınız ki. Yazılanlardan dikkatşni çekmesinden ziyade başka göz bakış açısı aile mefhumu vs bunları görmek okumak adına paylaşmak istedim. Ayakçılık anlamında hemfikiriz klüple. Başka sorunlar evet var eğer olursa idi ki benim 2. Evliliğim olacaktı. Ama bu kdr yengeci abici biriyle ve aile apt. Yapamam. Onun bu sert çizgisini gördükten sonra yapmaya da çalışmam. Başka sevgili bulabilir başka yenge abi bulamaz. Onlarla geberip gitsin napiyim. Bu zmn zarfında ben ona derdimi anlatamamışım demek ki. Evlenip boşanmaktanda şimdiden döner arkamı önüme bakarım. Vakit geçtikçe beni anlayacak ona verecek o kdr vaktim ve gönlüm yok.
Sizden olmaz zaten, neden olmaz sizin travmalarınız var onun ise kompleksleri ve ailesine olan bağımlılığı var, bugün evlenseniz yaşayacağınız yer aile apartmanı, onların iç içe geçmiş hayatına adapte olmanızı isteyecek, olamayacaksınız çünkü eşinizle ablanızın yaşattığı travma yüzünden yengesi, varsa kadın kuzenleri, o evde olan veya eve girip çıkan tüm kadınlar ve her şeyi birlikte yapıyor olmaları gözünüzde büyüyüp sürekli kavga etmenize neden olacak, o size kötü kalpli fesat olduğunuzu, siz ona ailesinin her işine koşan ayakçı olduğunu söyleyeceksiniz, erkek arkadaşınızın alkol alınca davranışları sözleri de değişiyormuş kavgalar şiddete bile döner yani sevgiliniz evlilik düşünmek için yanlış kişi, bu arada hiç destek aldınız mı bilmiyorum ama siz de yaralarınızı iyileştirmeden, travmalarınızı atlatmadan evlilik düşünmemelisiniz çünkü en ideal eş adayını da seçseniz yaşadığınız olay birlikteliğinizi bir noktadan sonra zedeler.

Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil :KK43:

Bir psikolojik destek alsanız çok iyi olacak. Sevgilinin evinin önünde pusuya yatmak da ne demek. Seninle uğraşılmaz .Tam koşarak uzaklaşılacak cinsten bir sevgilisin. İma ettiğin şey çok itici. Kadın hastaneye çocuklarını peşinde taşıyamaz. Arabanın arkasına mı bağlayıp getirecekti kadını ne demek öne oturmuşmuş. Kaldı ki hastaneler senin keyfine göre mr sırası vermiyorlar. İnsanlar abisine yengesine yapacağı iyiliği de size mi sorup yapacaklar?

o kısım önemli değil hastanede bir sürü insan var ama araba öyle mi tek başlarına kalmışlar arabada. hemde öne oturmuş yenge.
nasıl bir fiziksel çekim içeriyor o ön koltuk bilim adamları bu konuyu neden inceleyip makaleler falan yazmamışlar şimdiye kadar acaba
Bilim adamlari henuz kk gelinleri ile tanismadi.

Yok pusuya gitmedim kıslar ya. Benim ensest ilişkilere hassasiyetim var. Normal dışı iş gördürmelerden- yakınlaşmalardan rahatsız oluyorum. Benim boşanma sebebim de kocam ve ablamın fantazili hayatlarıydı. Dşkgeçer gibi yazan arkadaşlara teşekkürler yine de güldüm, tebessüm oldunuz yüzümde. Eleştirenlere de hak verdim detayları var çünkü, bilmiyorsunuz. Evet çirkin şeyler bu fikrinizde birlikteyiz ama hayatta herseyi yaşıyoruz. Evet evli değilim o kişiyle aynen dış mandalım ama baştan tavrımı koyarım evlenen evlenir evlenmeyen gider abisi ve yengesi ile sonsuza dek yaşar. Umrumda bile olmaz.
Ona rağmen yine de eski kocanıza yumuşamıştınız? Herkes kocanız ve ablanız kadar pis niyetli değil.

Evlimisiniz degilsinz galiba. Bunda ne var ki siz niye gidiyorsnz. Benimde evlenmemiş kaynim var ayni evde oturuyoruz daha taşinamadik. Tabi götürecek yengesi degilmiyim benim eşim evde olmasina ragmen çogu yere kaynim goturuyor. Çok fesatsiniz ve kiskançsiniz. Benim eltim olsaydiniz ve beni ve kaynimi boyle bir sebepden böyle seyle suçlasaydiniz eşim. Sizi diri birakmazdi diye dusunuyorum. Sizin gibi gelin iki kardeşi düşman eder be.
Bizimkiler çok baglilar Bir birine siz abartiyorsnz.

Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil :KK43:
Azıcık aklın varsa kaç kaç kaç , arkana bile bakma , burda bu tarz bağımlı adamlardan dolayı dünyası başına yıkılmış milyon tane kadın var , yengesiz çok değerli ise hiç evlenmesin dadılık yapmaya devam etsin , elin kızının başını yakmasın...

E sende 2-3 senedir bile bile birliktesin.
Madem zor geliyor ayrıl yani.
Tabiki aile birbirine destek olacak.
Senin anneni yada ablanı götürse yine aynı şeyi söylermiydin acaba?

X