- 31 Mayıs 2010
- 590
- 620
-
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
Yo öne tepenlerden biri oturuyor. Arkaya da yenge ve diğer çocuklar oturuyor. Benim bildiğim güya buÖn koltuğa oturmak ne demek ya. Arka koltuğa oturup araya da paravan çektirmeliydi
Yeğenlerden biri ya, tepenler nedir :)Yo öne tepenlerden biri oturuyor. Arkaya da yenge ve diğer çocuklar oturuyor. Benim bildiğim güya bu
Görümce teselli aramis gibibelki depresyona falan girmistir. Duzelmesine sevindim ama.
Tabi canım, vszgecmezler kullanmaktan. Daha evlenince guc savasi baslayacak birde. Bak hala isimizi yapiyor, ayagimiza geliyor diye gozdagi verilecek
Bacım yok anlatmasın bi gram hevesim vardı o da gitti daha da perişan olmak istemiyorum şu saatte :)
Yanlış yazmışım, her konuda derken aslında her koşulda demek istemiştim. Kız arkadaşını terslemiş ya kapıda, ona istinaden ahlaksız dedim. Bu duruma insan kendini keşke düşürmese.
Kilit cümleyi G gunces söylemiş.
Geçmişin faturasını başkalarına kesmeyin diyerek.
Hepimizin ya da çoğumuzun eski hayatlarından kalan bir sürü kaygısı, korkusu var ve bu yanılgıya çoğumuz düşüyoruz zaman zaman.
Ne bileyim bizim ailede evin küçüğü her işe koşar. Kimse kötü niyet aramaz ama oradaki ortam zaten çok saçma görünüyor. Aile apartmanı pişmanlıktır.
Hepsini geçtim. Bu kadar rahatsızlık duyulan biri için değmez, sanki adam kalmadı dünyada.
Yok adam için perişan olmaktan bahsetmiyorum. Vakit geç ve yorgunuz ya bu aile apt. Travmasını anlatırlarsa dağılırım o sebepten yani.Aman elin adami icin ne perisan olacaksiniz ya. Kocaniz degil, cocuklariniz degil, ananiz degil, babaniz degil. Yazdiginiz seyler benim icin normal seyler boyle seylere tepki gostermem cunku ne bizim ailemizde ne esimin ailesinde boyle seyler yoktur. Ben olsam sirf aile apartmani icin bu adama coktan yol vermistim. Bir de pasam cok kiymetliymis gibi kapisina pusu kurmussunuz adam bir havalara girip size posta koymus siz hala uzulup sinirleniyorsunuz. Sanki baska adam yok. Bosverin gitsin ya ama siz de takintilarinizi torpuleyin.
Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil
Yakınım olsaydınız ve bunları söyleseydiniz agzinizin ortasına çarpmıştım. Bunlar ne çirkin imalar nasıl bir aile ortaminda yetisiyorsunuz.Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil
Yaşadıklarımı yaşarsanız en sağlam tokadı siz yemiş olursunuz.Yakınım olsaydınız ve bunları söyleseydiniz agzinizin ortasına çarpmıştım. Bunlar ne çirkin imalar nasıl bir aile ortaminda yetisiyorsunuz.
Emar ileri tarihe ve genelde gece geç saate verilir randevuyu 1 ay sonraya alan bile şükrediyor. Siz kocasına niye denk getirmedi diyorsunuz. Sizin cahilliğiniz yüzünden birde gecenin 2 sinde yanlarına çocuk alıp uykusuz birakicaklar. Bunlar ne pis zihniyet hayatı böyle mi yasiyorsunuz. Çocuğun aklı varsa sizden ayrılır, 20 yıllık yengesi artık annesi gibi olmuştur
Bu zihniyetle yaşadıklarınizi kendinize çekiyorsunuzdur. Oturun biraz aile ilişkileri akrabalık ne demek onu öğrenin. Yeri geliyor beni her yere eşimin kuzeni götürüyor asla da böyle bir düşünce ima olamaz. Sevgilinize güvenmiyorsanız adam ahlaksızsa yada aileci biriyse ayrılirsiniz bu kadar basit. Kimsenin namusuna laf soyleyemezsinizYaşadıklarımı yaşarsanız en sağlam tokadı siz yemiş olursunuz.
Yakınım olsaydınız ve bunları söyleseydiniz agzinizin ortasına çarpmıştım. Bunlar ne çirkin imalar nasıl bir aile ortaminda yetisiyorsunuz.
Emar ileri tarihe ve genelde gece geç saate verilir randevuyu 1 ay sonraya alan bile şükrediyor. Siz kocasına niye denk getirmedi diyorsunuz. Sizin cahilliğiniz yüzünden birde gecenin 2 sinde yanlarına çocuk alıp uykusuz birakicaklar. Bunlar ne pis zihniyet hayatı böyle mi yasiyorsunuz. Çocuğun aklı varsa sizden ayrılır, 20 yıllık yengesi artık annesi gibi olmuştur
Yaşadıklarınız kolay değil ama ablanız ve eski eşinizin yaptıkları ahlaksızlık üzerinden başka bir kadını ablanızla aynı kefeye koymanız da haksızlık ve yakışıksız, sizin üzerinde durmanız gereken asıl mesele erkek arkadaşınızın aileci olması ve evlenirseniz aile apartmanında oturacak olmanız.Yaşadıklarımı yaşarsanız en sağlam tokadı siz yemiş olursunuz.
TeşekkürlerYaşadıklarınız kolay değil ama ablanız ve eski eşinizin yaptıkları ahlaksızlık üzerinden başka bir kadını ablanızla aynı kefeye koymanız da haksızlık ve yakışıksız, sizin üzerinde durmanız gereken asıl mesele erkek arkadaşınızın aileci olması ve evlenirseniz aile apartmanında oturacak olmanız.
Kayınvalide elti kayınpeder varsa görümcelerle her dakika burun buruna iç içe bir hayat yaşamaya hazır mısınız?
Bu akşam gördüğünüz manzarayı evlenince sürekli yaşayacaksınız, birlikte yemek, her akşam ya siz onlara ya onlar size, müdahale etmek isteseniz onlar benim ailem karışma diyecek bir eş, bu durumda bu ilişkiyi evliliğe götürmenin mantığı var mı bunu bir düşünün.
4 yaş az fark olabilir ama 20 yıl çok uzun ciddi bir saygı vardır arada çünkü aynı apartmanda oturuyorlarmis.4 yaş varmış aralarındaama saygıdan bile anne gibi oluyor cidden.
Rica ederim, şu an söylenenler dikkatinizi çekmiyor olabilir ama dertsiz başınıza dert açmak üzeresiniz, aranızda başka sorunlar ve birtakım kompleksler de varmış evlenince bunların hepsi gün yüzüne çıkar ve davranışlar dahi kabalaşır, sevgili olarak takılın ama evlenmeyi düşünmeyin derim ben ama siz bilirsiniz.Teşekkürler
"Diziler filmler beni hiç etkilemez yaaa" dedikten sonra aşkı memnu izleyen milletimizin ortama girişi.
20 yıllık yenge dediğin en az 40 yaşında ki kadinimi kiskandin sevgilindenUzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?