Yenge sevdası

Görümce teselli aramis gibi belki depresyona falan girmistir. Duzelmesine sevindim ama.

Tabi canım, vszgecmezler kullanmaktan. Daha evlenince guc savasi baslayacak birde. Bak hala isimizi yapiyor, ayagimiza geliyor diye gozdagi verilecek

Depresyondaysa psikoloğa gitseydi herkesin bir aile hayatı var.

Aynen guc savasina girecek ama şimdiden sokaklarda yengeeeemm diye hönküren Adam varken baştan kaybetti bile.

Bacım yok anlatmasın bi gram hevesim vardı o da gitti daha da perişan olmak istemiyorum şu saatte :)

Aman elin adami icin ne perisan olacaksiniz ya. Kocaniz degil, cocuklariniz degil, ananiz degil, babaniz degil. Yazdiginiz seyler benim icin normal seyler boyle seylere tepki gostermem cunku ne bizim ailemizde ne esimin ailesinde boyle seyler yoktur. Ben olsam sirf aile apartmani icin bu adama coktan yol vermistim. Bir de pasam cok kiymetliymis gibi kapisina pusu kurmussunuz adam bir havalara girip size posta koymus siz hala uzulup sinirleniyorsunuz. Sanki baska adam yok. Bosverin gitsin ya ama siz de takintilarinizi torpuleyin.

Güven problemi insanın yakasına yapıştığı zaman artık o sen değilsin ne dese tatmin olamazsın mesela. Kurgu-kuşku çarkında dönersin. Ciddi olarak bu kişiden kurtulması gerekebilir O okuryazarokumazyazmaz bu kişi hareketleri ile senin güvensizlik dürtülerini tetikleyip, geçmiş korkunu hatırlatıyor akabinde mutluluğuna gölge düşer ondan uzaklasman iyi gelir bence. Zaten onlarla arama giremezsin minvalinde demiş huzursuz olan yine sen olursun.
Belki de birsure daha ilişkilere ara verip hassasiyetini törpülemen lazımdır. Bu çocuk için de geçerli onu da sen huzursuz ediyorsun. Karşılıklı güzel bir ortak nokta da buluşmanız lazım.

Çocukları da götürseler "o ne öyle aile gibi, benimki onların babası gibi görünüyor" derdiniz. Aklı başında insanlarmış, tıbbi merkeze çocuk götürülmeyeceğinin bilincindeler. Aile apartmanı lafını duyunca tüylerim ürperiyor ama iyi anlaşan, birbirine saygılı insanlar olunca gayet avantajlı.

Yok adam için perişan olmaktan bahsetmiyorum. Vakit geç ve yorgunuz ya bu aile apt. Travmasını anlatırlarsa dağılırım o sebepten yani.

Yakınım olsaydınız ve bunları söyleseydiniz agzinizin ortasına çarpmıştım. Bunlar ne çirkin imalar nasıl bir aile ortaminda yetisiyorsunuz.
Emar ileri tarihe ve genelde gece geç saate verilir randevuyu 1 ay sonraya alan bile şükrediyor. Siz kocasına niye denk getirmedi diyorsunuz. Sizin cahilliğiniz yüzünden birde gecenin 2 sinde yanlarına çocuk alıp uykusuz birakicaklar. Bunlar ne pis zihniyet hayatı böyle mi yasiyorsunuz. Çocuğun aklı varsa sizden ayrılır, 20 yıllık yengesi artık annesi gibi olmuştur

Yaşadıklarımı yaşarsanız en sağlam tokadı siz yemiş olursunuz.

Bu zihniyetle yaşadıklarınizi kendinize çekiyorsunuzdur. Oturun biraz aile ilişkileri akrabalık ne demek onu öğrenin. Yeri geliyor beni her yere eşimin kuzeni götürüyor asla da böyle bir düşünce ima olamaz. Sevgilinize güvenmiyorsanız adam ahlaksızsa yada aileci biriyse ayrılirsiniz bu kadar basit. Kimsenin namusuna laf soyleyemezsiniz

4 yaş varmış aralarında ama saygıdan bile anne gibi oluyor cidden.

Yaşadıklarınız kolay değil ama ablanız ve eski eşinizin yaptıkları ahlaksızlık üzerinden başka bir kadını ablanızla aynı kefeye koymanız da haksızlık ve yakışıksız, sizin üzerinde durmanız gereken asıl mesele erkek arkadaşınızın aileci olması ve evlenirseniz aile apartmanında oturacak olmanız.

Kayınvalide elti kayınpeder varsa görümcelerle her dakika burun buruna iç içe bir hayat yaşamaya hazır mısınız?
Bu akşam gördüğünüz manzarayı evlenince sürekli yaşayacaksınız, birlikte yemek, her akşam ya siz onlara ya onlar size, müdahale etmek isteseniz onlar benim ailem karışma diyecek bir eş, bu durumda bu ilişkiyi evliliğe götürmenin mantığı var mı bunu bir düşünün.

Teşekkürler

4 yaş varmış aralarında ama saygıdan bile anne gibi oluyor cidden.
4 yaş az fark olabilir ama 20 yıl çok uzun ciddi bir saygı vardır arada çünkü aynı apartmanda oturuyorlarmis.
En küçük amcam çocuk yaşta annesiz ve babasız kalmış annem yıkayıp banyosunu yaptırıyormuş, anneden farkı kalmıyor bı yerden sonra

Rica ederim, şu an söylenenler dikkatinizi çekmiyor olabilir ama dertsiz başınıza dert açmak üzeresiniz, aranızda başka sorunlar ve birtakım kompleksler de varmış evlenince bunların hepsi gün yüzüne çıkar ve davranışlar dahi kabalaşır, sevgili olarak takılın ama evlenmeyi düşünmeyin derim ben ama siz bilirsiniz.

20 yıllık yenge dediğin en az 40 yaşında ki kadinimi kiskandin sevgilinden bence ayrıl bak ciddiyim daha evli değilken böyle düşünüyorsan..

Nedir bu ön koltuğun çektiği, adamın kucağına oturmuş sanki. Senelerdir aile apartmanında iç içe zaten bu insanlar. Yan yana defalarca oturmuşlardır. Hayal dünyanızda neler kuruyorsunuz bilmiyorum ama yenge o oralı ön koltuktayken yapmaz korkmayın ajsksjs.

Ayrıca çocukları hastaneye götürmemek için kaç km yol gidip kayınvalideye bırakıyorum ben. Ne kafalar var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…