Yenge sevdası

Bizim gelinimiz hamileyken doğum sancısı başladığında kocası yoktu evde. Doğuma "yengesini" bekar abim götürdü. Sizin gibi evlerden ırak bir sevgilisi olsa demek neler çekerdik. Sağlık bu.
Bir de hastane kadar sağlıksız bir ortama, çocukları niye götürmemişler? Bunu akıl etmek yerine dert edecek kadar aciz olmak korkunç bir durum.
Mevla herkesi iyilerle karşılaştırsın ya sinirim bozuldu.
Şu konu başlığına ayrı bozuldum.

Sevgilinizin yengesiyle yanlış şeyler yaşayabilecek bir kansız olduğunu düşünüyorsanız ayrılmalısınız. Hastaneye götürebilir, işlerine koşabilir bunlar normal şeyler. Bekarmış işleri düşmüş götürüyormuş. Bu durumdan rahatsızsanız kavga etmek yerine ayrılabilirsiniz. Akşam akşam evin önünde pusuya yatmalar kedi köpek gibi didişmeler yakışıyor mu hiç?

On koltuğa oturması normal, gece gece çocukları niye hastaneye götürsünler ayrıca hastaneye götürüp hastalık kalabilir çocuklar.
Çok saçma beklentileriniz var.

Ama yine de size "yengeme laf söyletmem" diye hönküren birinden uzaaak durun, milletin ayakçısı olmuş birinden ekstra uzak durun.

Yok pusuya gitmedim kıslar ya. Benim ensest ilişkilere hassasiyetim var. Normal dışı iş gördürmelerden- yakınlaşmalardan rahatsız oluyorum. Benim boşanma sebebim de kocam ve ablamın fantazili hayatlarıydı. Dşkgeçer gibi yazan arkadaşlara teşekkürler yine de güldüm, tebessüm oldunuz yüzümde. Eleştirenlere de hak verdim detayları var çünkü, bilmiyorsunuz. Evet çirkin şeyler bu fikrinizde birlikteyiz ama hayatta herseyi yaşıyoruz. Evet evli değilim o kişiyle aynen dış mandalım ama baştan tavrımı koyarım evlenen evlenir evlenmeyen gider abisi ve yengesi ile sonsuza dek yaşar. Umrumda bile olmaz.

Bahsettiginiz seyler ensest iliski olduğunun gostergesi degil ancak sevgiliniz bakkala,çöp atmaya gonderilen evin kucuk cocugu gibi. Her tur angarya iste kullaniliyor, ustelik aile apartmani. Tam cinnetlik mekan. Evlenilecek birisi degil bence

Bu kadar fesat düşünceli olabilmen için ensest ilişki ürünü falan olman lazım.

Beni layığıyla anladıpınız için teşekkür ederim

Mr randevusu ne zaman boşsa o zamana gün verilir. Kişi kendisi seçmiyor yani. Daha geçen ay gece 3te gittim MR çekildim mesela. Diğer olayları bilemem ama açtığınız konu özelinde bakarsak haksızsınız. Hastane işi bu gezmeye gitmişler gibi davranmaya gerek yok. Bir de kapının önünde pusuya yatmışsınız. Bıktım bu sitedeki ön koltuk muhabbetinden ayrıca. Elbette ön koltuğa oturacaktı sevgiliniz onun şoförü olmadığına göre normali zaten bu. Hastaneye neden çocuğunu da götürsün? Yine gezmeye gitmişler gibi davranmışsınız. Bence ayrılın bu adamdan. Ailenin içine girerseniz tüm aileyi birbirine düşürme potansiyeliniz var

Beni layığıyla anladıpınız için teşekkür ederim

Bence bikez bosaninca 2.kez evlenmek icin daha fazla kritere bakmak gerekiyor. Benim icin oyle olacak en azindan. Adam karisma deyip size sınır çizmiş. Çizgisi belli yani. Ensest açısından degil baska açılardan bakin bence

Yenge ile ilişki ensest olmaz yalnız, ahlaksızlık olur, çarpık ilişki olur, zina olur, bir çok şey olur ama ensest o değil. Maalesef ablanız ve eski eşiniz ile olan da ensest değil.
Travmanızı anlıyorum fakat böyle düşünüyorsanız, kalkıp sokağına gitmek yerine asil olun hayatınıza bakın.
Kalkıp yengeme laf ettirmem diyen biri için bu kadar kişi niye kafa patlatalım?
Ahlaksız işte. Her koşulda ahlaksız. Ama sizin yaklaşımınız da sağlıksız.

Son düzenleme:
Yakınlaşmalardaki rahatsızlığım adına onu yazdım. Harici işlerde de benimki hep tavizkar. Bu kadarı normal değil. Sıkıntım bu

Yasadiklariniz cok korkunc ve uzucu seyler ama herkeste bu potansiyeli gorurseniz mutlu olamazsiniz. Ayrica dogadostupanda nin dedigi gibi su asamada ilk dusunmeniz gereken sey aile apartmani. Ayrica adamin evinin onune gidip onu bekleyerek kendinizi kucuk dusuruyorsunuz. Boyle seyler yapmayin. Bir adam size guven vermiyorsa ilk is ondan ayrilin ama gecmisin faturasini da baskalarina kesmeyin.

Yakınlaşmalardaki rahatsızlığım adına onu yazdım. Harici işlerde de benimki hep tavizkar. Bu kadarı normal değil. Sıkıntım bu

Valla yakinlasma degil de o tavizler sorun aslinda. Ben dahil yorum yapan diger uyelerinde ayni seyi dusundugunu tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…