-
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz
Yok pusuya gitmedim kıslar ya. Benim ensest ilişkilere hassasiyetim var. Normal dışı iş gördürmelerden- yakınlaşmalardan rahatsız oluyorum. Benim boşanma sebebim de kocam ve ablamın fantazili hayatlarıydı. Dşkgeçer gibi yazan arkadaşlara teşekkürler yine de güldüm, tebessüm oldunuz yüzümde. Eleştirenlere de hak verdim detayları var çünkü, bilmiyorsunuz. Evet çirkin şeyler bu fikrinizde birlikteyiz ama hayatta herseyi yaşıyoruz. Evet evli değilim o kişiyle aynen dış mandalım ama baştan tavrımı koyarım evlenen evlenir evlenmeyen gider abisi ve yengesi ile sonsuza dek yaşar. Umrumda bile olmaz.
Bu kadar fesat düşünceli olabilmen için ensest ilişki ürünü falan olman lazım.Yok pusuya gitmedim kıslar ya. Benim ensest ilişkilere hassasiyetim var. Normal dışı iş gördürmelerden- yakınlaşmalardan rahatsız oluyorum. Benim boşanma sebebim de kocam ve ablamın fantazili hayatlarıydı. Dşkgeçer gibi yazan arkadaşlara teşekkürler yine de güldüm, tebessüm oldunuz yüzümde. Eleştirenlere de hak verdim detayları var çünkü, bilmiyorsunuz. Evet çirkin şeyler bu fikrinizde birlikteyiz ama hayatta herseyi yaşıyoruz. Evet evli değilim o kişiyle aynen dış mandalım ama baştan tavrımı koyarım evlenen evlenir evlenmeyen gider abisi ve yengesi ile sonsuza dek yaşar. Umrumda bile olmaz.
Onla ilgili şüphem yok. Siz kendinizi sorgulayın benceBu kadar fesat düşünceli olabilmen için ensest ilişki ürünü falan olman lazım.
Beni layığıyla anladıpınız için teşekkür ederimBahsettiginiz seyler ensest iliski olduğunun gostergesi degil ancak sevgiliniz bakkala,çöp atmaya gonderilen evin kucuk cocugu gibi. Her tur angarya iste kullaniliyor, ustelik aile apartmani. Tam cinnetlik mekan. Evlenilecek birisi degil bence
Malesef ben sizin gibi aşırı fesat değilim.Onla ilgili şüphem yok. Siz kendinizi sorgulayın bence
Konuların ayrımına varabildiğiniz gün yeniden konuşmak isterim.Malesef ben sizin gibi aşırı fesat değilim.
Beni layığıyla anladıpınız için teşekkür ederim
Yenge ile ilişki ensest olmaz yalnız, ahlaksızlık olur, çarpık ilişki olur, zina olur, bir çok şey olur ama ensest o değil. Maalesef ablanız ve eski eşiniz ile olan da ensest değil.Yok pusuya gitmedim kıslar ya. Benim ensest ilişkilere hassasiyetim var. Normal dışı iş gördürmelerden- yakınlaşmalardan rahatsız oluyorum. Benim boşanma sebebim de kocam ve ablamın fantazili hayatlarıydı. Dşkgeçer gibi yazan arkadaşlara teşekkürler yine de güldüm, tebessüm oldunuz yüzümde. Eleştirenlere de hak verdim detayları var çünkü, bilmiyorsunuz. Evet çirkin şeyler bu fikrinizde birlikteyiz ama hayatta herseyi yaşıyoruz. Evet evli değilim o kişiyle aynen dış mandalım ama baştan tavrımı koyarım evlenen evlenir evlenmeyen gider abisi ve yengesi ile sonsuza dek yaşar. Umrumda bile olmaz.
Yakınlaşmalardaki rahatsızlığım adına onu yazdım. Harici işlerde de benimki hep tavizkar. Bu kadarı normal değil. Sıkıntım buBence bikez bosaninca 2.kez evlenmek icin daha fazla kritere bakmak gerekiyor. Benim icin oyle olacak en azindan. Adam karisma deyip size sınır çizmiş. Çizgisi belli yani. Ensest açısından degil baska açılardan bakin bence
Yok pusuya gitmedim kıslar ya. Benim ensest ilişkilere hassasiyetim var. Normal dışı iş gördürmelerden- yakınlaşmalardan rahatsız oluyorum. Benim boşanma sebebim de kocam ve ablamın fantazili hayatlarıydı. Dşkgeçer gibi yazan arkadaşlara teşekkürler yine de güldüm, tebessüm oldunuz yüzümde. Eleştirenlere de hak verdim detayları var çünkü, bilmiyorsunuz. Evet çirkin şeyler bu fikrinizde birlikteyiz ama hayatta herseyi yaşıyoruz. Evet evli değilim o kişiyle aynen dış mandalım ama baştan tavrımı koyarım evlenen evlenir evlenmeyen gider abisi ve yengesi ile sonsuza dek yaşar. Umrumda bile olmaz.
Yakınlaşmalardaki rahatsızlığım adına onu yazdım. Harici işlerde de benimki hep tavizkar. Bu kadarı normal değil. Sıkıntım bu