Yenge sevdası

Konuyu tekrar okudum da gerçekten çok hastalıklı düşünceler bunlar. Yengesi öne oturmuş, ee otursun ne olacak? Umrumda bile olmaz, hayat bunlarla ugraşacak kadar değersiz değil.
Artı olarak çocukları da yanlarına almamişlar derken? Niye ayak bağı yapsınlar? Halledip gelmişler işlerini işte. MR sırası kafanın estiği gün alınabilecek bir sıra da değil, devlette sıra almak çok zor tanıdık vs falan yoksa hele ki.
Bence siz erkek ailesi kayınvalide, görümce,elti vs diyerek baştan kötü davranmaya şartlamişsiniz kendinizi.

Bu onların aile içi durumlari seni ilgilendirmez ki. Sen dış kapinin mandalisin şuan. Ayrıca çok fesat bir mandalsin. Ne demek çocuk neden yanlarına almamışlar yok on koltuğa oturmuş. Bugünden sonra dahada kimsenin ön koltuğuna oturmam var ya ne bileyim karısı sevgilisi bu akşamki numuneler gibi mi değil mi 🤷

Bu onların aile içi durumlari seni ilgilendirmez ki. Sen dış kapinin mandalisin şuan. Ayrıca çok fesat bir mandalsin. Ne demek çocuk neden yanlarına almamışlar yok on koltuğa oturmuş. Bugünden sonra dahada kimsenin ön koltuğuna oturmam var ya ne bileyim karısı sevgilisi bu akşamki numuneler gibi mi değil mi 🤷
Dış kapının mandalı bile olmasa evli olsa bu düşüncelerini düşünse mantıklı mı olacaktı ki zaten. İsterse 20 senelik evli olsun yine bunları düşünmek çok tuhaf şeyler.

Dış kapının mandalı bile olmasa evli olsa bu düşüncelerini düşünse mantıklı mı olacaktı ki zaten. İsterse 20 senelik evli olsun yine bunları düşünmek çok tuhaf şeyler.
Hayir tabikide olmayacaktı her şekilde söz söylememesi gereken konular hele bı de böyle tepkiler vermesi korkunç bence. Ama suanki durumunu söylemek istedim aile içi onların durumları konu sahibine ne ki? Söz sahibi olduğu veya olabilecegi bir durum değil.

Hayir tabikide olmayacaktı her şekilde söz söylememesi gereken konular hele bı de böyle tepkiler vermesi korkunç bence. Ama suanki durumunu söylemek istedim aile içi onların durumları konu sahibine ne ki? Söz sahibi olduğu veya olabilecegi bir durum değil.
Ben daha çok söylediği şeye takıldım. Çünkü sevgililik de bir süreç. O süre zarfında da insan hoşuna gitmeyen şeyleri bildirebilir bana göre. Ama bu hoşuna gitmeyen şeyin hiç bir mantıklı açıklaması yok zaten. Sevgilisi ile yengesinin birlikte olabileceklerine kadar düşünüyor.

Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil :KK43:
Ya yok ama artık ya. Bu gun bunu forumda 2. Defa okuyorum. Sınanıyorum heralde. 1. Özel hastanelerde de mr randevusunu öyle keyfi şu gün olsun diyip alamıyorsunuz çoğu zaman. Devlet hastanesi ise gün bulduğunuza şükredersiniz. 2- Çocuk neden yanlarına alsınlar? Neden alsınlar neden ???
3- Ön koltuğa oturacak başka kimse yoksa arka koltuğa oturmak ayıptır. Şoför muamelesi yapmak olur hemde akraba arabasında.
4- genelde bu forumds kadina deriz ayrıl boşan vs. Bu kez bence adam sizden kurtulmalı. Çünkü kıskançlık yaptığınız kadın en az iki çocuklu abisinin karısı. Çok çirkin. Çok ayıp. Kapıya gidip beklemek bir de...🤦🏻‍♀️

Ben daha çok söylediği şeye takıldım. Çünkü sevgililik de bir süreç. O süre zarfında da insan hoşuna gitmeyen şeyleri bildirebilir bana göre. Ama bu hoşuna gitmeyen şeyin hiç bir mantıklı açıklaması yok zaten. Sevgilisi ile yengesinin birlikte olabileceklerine kadar düşünüyor.
Çocuğun aklı varsa evlenmez ve koşarak uzaklaşır bu ilişkiden. Yani ben kendimi dusunuyorum kaynimla ultrasona girmisligimiz var 😃😃 planlı değildi ama o an öyle gelişti. Kayın demek abi kardeş demek benim için bundan başka ne gözle bakılır. Allahım iyiki çevremde bu zehirli düşünceye sahip kimse yok akraba olarak.

X