Yeminli 29 gün

Hafiflemisndir tatlim bence emek veriyosun daha 20 gun varrr 20 gune emeline ulasicaksin :KK66: bence bugun super bi gun olcak senin icin bugun hafif ye dünü kurtar kuzum :KK66:
Canım çok teşekkür ederim. İnş. bu günü hafif geçirecem. Aslında ben yiyince degil yemeyince mutluyum. İşte işin içine biraz stres girince düşüncelerimi kontrol edemiyorum. Çoğu kişide olduğu gibi yiyerek stresimi azaltmaya çalışıyorum ama tam tersi oluyor.
Bu gün hafif bir gün olsun inş. hepimiz için canım:KK66::KK15:

10. günümde bitti sayılıııırr
Özetlersem;
1000 kaloriyi geçmedim(inşaallah)
1000 iple ip atladım
700 bacak sporumu yaptım
45dk. Pilates yaptım
:KK9::KK9::KK9:

Şöyle geçen 10 günün ardından bir değerlendirme yapacak olursam;
Hiç zayıflamış veya hafiflemiş hissetmiyorum kendimi. Tartıya çıksam başladığım kiloyla aynı çıkacakmışım gibi.
Yanlış giden bişeyler var. En büyük yanlışım yeme düzensizliğim biliyorum:KK34:
Ben artık hafifliği hissetmek istiyorum.
Içimdeki isteğin, azmin, gayretin hakkını vermeliyim. Kalan günlerim gidenlerden daha iyi Olmalı ve olacak insaallah.
11.günümde görüşmek üzere:KK15:

Sevgili 11. Günüm;

Senide istediğim gibi başarılı geçiremedim. Yine;
1500 kalori olmuştur
1000 ip atladım
700 bacak sporu
30dk pilates

Bugün tok bi halde tartılma gafletinde bulundum. :KK57:
Tartıdan indiğimden beri bir garip haldeyim. Resmen gördüğüm rakamdan dolayı hasta oldum galiba. :mad::mad:Resmen ağlamak istedim. Başladığım kilodan fazla çıktım. Çok üzüldüm gerçekten ya.
Bilmiyorum neden böyle oldu. Sebep herne olursa olsun birdaha tartıda görmeyi istemediğim, bir kiloydu:KK43::KK43:
Çok sıkıntılıyım,çok karma karışık duygulardayım. Günlerce uyusam :KK42::KK42:
Ama inadım inat. Bir gün insaallah 48 kilo olacağım insaallah. :cry::cry:

Sevgili 11. Günüm;

1500 kalori olmuştur
1000 ip atladım
700 bacak sporu
30dk pilates

Tartıdan indiğimden beri bir garip haldeyim. Resmen gördüğüm rakamdan dolayı hasta oldum galiba. :mad::mad:Resmen ağlamak istedim. Başladığım kilodan fazla çıktım. Çok üzüldüm gerçekten ya.
Bilmiyorum neden böyle oldu. Sebep herne olursa olsun birdaha tartıda görmeyi istemediğim, bir kiloydu:KK43::KK43:
Vazgeçmeyin, bu vücudunuzun oynadığı bir oyundur. Regl oldunuz mu? Yoksa vücudun su tutması da olabilir.
Gerçekten kilo verdirecek videolar yapın.

Bu videoyu açken ve sabah saatlerinde yapıyorsun. Son yarım saati falan da doğru beslenmeyi anlatıyor.

Vazgeçmeyin, bu vücudunuzun oynadığı bir oyundur. Regl oldunuz mu? Yoksa vücudun su tutması da olabilir.
Gerçekten kilo verdirecek videolar yapın.

Bu videoyu açken ve sabah saatlerinde yapıyorsun. Son yarım saati falan da doğru beslenmeyi anlatıyor.

Teşekkür ederim La Lune. Bu videoyu denemiştim birkez. Baya kalori yaktırdığı kesin. Acaba kas ağırlığım artıyor olabilirmiki?
Bu arada senin sayfanda paylaşılan fotoğraflarda gerçekten çok motive edici.
Ya ben Fit oluyum ama tartıdaki kilomda az olsun. Yani kas filan istemiyorum.
Şimdi sayfana gidip biraz motive oluyum. :KK15:

12. Günümüde sevgiyle uğurluyorum.
Bugün en hafif geçirdiğim gün oldu.
En fazla 800 kalori yemişimdir.
1000 ip atlama
500 bacak sporu
Başka bi spor yapamadım maalesef.
İşlerim çok yoğun. Insaallah yarınıda planladığım gibi hafif geçiririm.

13.günümde;
Aslında herşey yolundaydı. Saglıklı bir gün geçirmiştim. Taaki arkadaşım çay içmeye davet edene kadar. Akşam plansız bir buluşma oldu. Benim diyetimde yerle bir oldu. Diyeti bozmuşken,onuda yiyin bunuda yiyim düşüncesiyle çok çok abarttım. O
Pooffff Güya 54-55 kiloyu görecektim
Nerdeee bu gidişle 60 ı görmeyim de şükredeceğim.
500 bacak sporu
1000 ip atlama yapıldı.

Sevgili 11. Günüm;

1500 kalori olmuştur
1000 ip atladım
700 bacak sporu
30dk pilates

Kuzum tok karnina tartlma fisitgin ondandir uzme kendini 29 gun bitsin oyle tartil tarti herzmn yuzune gulsun fistigim:KK66:

Kuzi nasil gidiyorrr:KK19:
Canım benim:KK19:
Çok teşekkür ederim ya pek iyi gittiğim söylenemez. Ama bu günden itibaren sıkı yönetim ilan ettim kendime. Kalan günleri çok iyi geçireceğim inş.
Sen naptın canım?kabızlık sorunun halloldumu?birazdan hemen günlüğüne bakıcım :KK15:

Canım benim:KK19:
Çok teşekkür ederim ya pek iyi gittiğim söylenemez. Ama bu günden itibaren sıkı yönetim ilan ettim kendime. Kalan günleri çok iyi geçireceğim inş.
Sen naptın canım?kabızlık sorunun halloldumu?birazdan hemen günlüğüne bakıcım :KK15:

guzel bi karar vermissin uygulucaginada eminim tatlim 1500 kaloride cok degil gayet iyi fistigim ,)
Kuzum daha iyim cok sukur bitanem yaa bakalm bi cozum bulcaz bakalim sporu cogaltcam bide ayran detoksu yapicam ama daha iyiyim beni dusundugun icn cok aagol fistigim :KK66: Cansin :KK66:

guzel bi karar vermissin uygulucaginada eminim tatlim 1500 kaloride cok degil gayet iyi fistigim ,)
Kuzum daha iyim cok sukur bitanem yaa bakalm bi cozum bulcaz bakalim sporu cogaltcam bide ayran detoksu yapicam ama daha iyiyim beni dusundugun icn cok aagol fistigim :KK66: Cansin :KK66:
İnşaallah canım düşüncelerimi uygulayabilirim. Bende yarın 2 günlük pirinç lapası kürünü yapmayı düşünüyorum. Her yaptığımda memnun kaldığım bir kür lapa. Insaallah sende en kısa sürede sorununu halledebilirsin canım.
:KK19::KK19:Canım benim sende çok sagol. Daha öncede yazmıştım sana okadar pozitifsinki. Hayatında herşey gönlünce olsun insaallah canım:KK36::KK36:

İnşaallah canım düşüncelerimi uygulayabilirim. Bende yarın 2 günlük pirinç lapası kürünü yapmayı düşünüyorum. Her yaptığımda memnun kaldığım bir kür lapa. Insaallah sende en kısa sürede sorununu halledebilirsin canım.
:KK19::KK19:Canım benim sende çok sagol. Daha öncede yazmıştım sana okadar pozitifsinki. Hayatında herşey gönlünce olsun insaallah canım:KK36::KK36:

AMIN bitanem cok sagol ayni dileklerimle:KK68:

Kuzum lapa bende duydumda tam blmiyorum ise yariyomuymus:cool:

14.günümüde tamamladım.
Bu gün en fazla 700 kalori olmuştur.
Eeee dün akşam o kadar yiyince bu gün hiç yemesem yeriydide:KK43: neyyyyse
1000 ip atladım
500 bacak sporumuda yaptım.
Extradan yine bişey yok.
Bügünde böyle geçti işte. Kaldı 15 gün.
Gecen 2 haftada pek bişey beceremedim. Umarım kalan zamanda başarılı olurum. :KK36:

14.günümüde tamamladım.
Bu gün en fazla 700 kalori olmuştur.
Eeee dün akşam o kadar yiyince bu gün hiç yemesem yeriydide:KK43: neyyyyse
1000 ip atladım
500 bacak sporumuda yaptım.
Extradan yine bişey yok.
Bügünde böyle geçti işte. Kaldı 15 gün.
Gecen 2 haftada pek bişey beceremedim. Umarım kalan zamanda başarılı olurum. :KK36:

Diyet arkdsmdan mi yapiosun kuzum kalori dudurumunu:KK66:

AMIN bitanem cok sagol ayni dileklerimle:KK68:

Kuzum lapa bende duydumda tam blmiyorum ise yariyomuymus:cool:
Canım ben 4-5 defa uyguladım son bir yılda. Ben herseferindede memnun kaldım ama tabiki sen uygularsan veya bir başkasında nasıl etki eder bilemiyorum :KK64:
Aslında yogurt kürünüde ben çok merak ediyordum. Bakalım sendeki etkisi ne olacak?

X