- 3 Şubat 2015
- 310
- 293
- 39
INŞALLAH kuzum INŞALLAH
Bana guvendigin icin cok tesekkur ederim canimm bende sana cani gonulden guveniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
INŞALLAH kuzum INŞALLAH
Bana guvendigin icin cok tesekkur ederim canimm bende sana cani gonulden guveniyorum
Evet canım. Aynen dedigin Koşu yapmak kadar yorucu. O yüzden ip atlamaya devamKuzum ip atlama kosma gibi yoruyor beniii
Canım çok teşekkür ederim. İnş. bu günü hafif geçirecem. Aslında ben yiyince degil yemeyince mutluyum. İşte işin içine biraz stres girince düşüncelerimi kontrol edemiyorum. Çoğu kişide olduğu gibi yiyerek stresimi azaltmaya çalışıyorum ama tam tersi oluyor.Hafiflemisndir tatlim bence emek veriyosun daha 20 gun varrr 20 gune emeline ulasicaksin bence bugun super bi gun olcak senin icin bugun hafif ye dünü kurtar kuzum
Vazgeçmeyin, bu vücudunuzun oynadığı bir oyundur. Regl oldunuz mu? Yoksa vücudun su tutması da olabilir.Sevgili 11. Günüm;
Senide istediğim gibi başarılı geçiremedim. Yine;
1500 kalori olmuştur
1000 ip atladım
700 bacak sporu
30dk pilates
Bugün tok bi halde tartılma gafletinde bulundum.
Tartıdan indiğimden beri bir garip haldeyim. Resmen gördüğüm rakamdan dolayı hasta oldum galiba. Resmen ağlamak istedim. Başladığım kilodan fazla çıktım. Çok üzüldüm gerçekten ya.
Bilmiyorum neden böyle oldu. Sebep herne olursa olsun birdaha tartıda görmeyi istemediğim, bir kiloydu
Çok sıkıntılıyım,çok karma karışık duygulardayım. Günlerce uyusam
Ama inadım inat. Bir gün insaallah 48 kilo olacağım insaallah.
Vazgeçmeyin, bu vücudunuzun oynadığı bir oyundur. Regl oldunuz mu? Yoksa vücudun su tutması da olabilir.
Gerçekten kilo verdirecek videolar yapın.
Bu videoyu açken ve sabah saatlerinde yapıyorsun. Son yarım saati falan da doğru beslenmeyi anlatıyor.
Sevgili 11. Günüm;
Senide istediğim gibi başarılı geçiremedim. Yine;
1500 kalori olmuştur
1000 ip atladım
700 bacak sporu
30dk pilates
Bugün tok bi halde tartılma gafletinde bulundum.
Tartıdan indiğimden beri bir garip haldeyim. Resmen gördüğüm rakamdan dolayı hasta oldum galiba. Resmen ağlamak istedim. Başladığım kilodan fazla çıktım. Çok üzüldüm gerçekten ya.
Bilmiyorum neden böyle oldu. Sebep herne olursa olsun birdaha tartıda görmeyi istemediğim, bir kiloydu
Çok sıkıntılıyım,çok karma karışık duygulardayım. Günlerce uyusam
Ama inadım inat. Bir gün insaallah 48 kilo olacağım insaallah.
Canım benimKuzi nasil gidiyorrr
Bidaha tok karnına asla tartılmam. Insaallah tartılar hep gülsün bize canım.Kuzum tok karnina tartlma fisitgin ondandir uzme kendini 29 gun bitsin oyle tartil tarti herzmn yuzune gulsun fistigim
Canım benim
Çok teşekkür ederim ya pek iyi gittiğim söylenemez. Ama bu günden itibaren sıkı yönetim ilan ettim kendime. Kalan günleri çok iyi geçireceğim inş.
Sen naptın canım?kabızlık sorunun halloldumu?birazdan hemen günlüğüne bakıcım
İnşaallah canım düşüncelerimi uygulayabilirim. Bende yarın 2 günlük pirinç lapası kürünü yapmayı düşünüyorum. Her yaptığımda memnun kaldığım bir kür lapa. Insaallah sende en kısa sürede sorununu halledebilirsin canım.guzel bi karar vermissin uygulucaginada eminim tatlim 1500 kaloride cok degil gayet iyi fistigim ,)
Kuzum daha iyim cok sukur bitanem yaa bakalm bi cozum bulcaz bakalim sporu cogaltcam bide ayran detoksu yapicam ama daha iyiyim beni dusundugun icn cok aagol fistigim Cansin
İnşaallah canım düşüncelerimi uygulayabilirim. Bende yarın 2 günlük pirinç lapası kürünü yapmayı düşünüyorum. Her yaptığımda memnun kaldığım bir kür lapa. Insaallah sende en kısa sürede sorununu halledebilirsin canım.
Canım benim sende çok sagol. Daha öncede yazmıştım sana okadar pozitifsinki. Hayatında herşey gönlünce olsun insaallah canım
14.günümüde tamamladım.
Bu gün en fazla 700 kalori olmuştur.
Eeee dün akşam o kadar yiyince bu gün hiç yemesem yeriydide neyyyyse
1000 ip atladım
500 bacak sporumuda yaptım.
Extradan yine bişey yok.
Bügünde böyle geçti işte. Kaldı 15 gün.
Gecen 2 haftada pek bişey beceremedim. Umarım kalan zamanda başarılı olurum.
Canım ben 4-5 defa uyguladım son bir yılda. Ben herseferindede memnun kaldım ama tabiki sen uygularsan veya bir başkasında nasıl etki eder bilemiyorumAMIN bitanem cok sagol ayni dileklerimle
Kuzum lapa bende duydumda tam blmiyorum ise yariyomuymus