Yeminli 29 gün

Bende cogaltcam canimm:KK66:
tatlim zaten bir kac gunde vucut alisiyor ki
ilk gunlerde ip bile bacagima dolasiyordu 3-4 tane atlayip ipe dolaniyordum simdi 180-200 de bir mola veriyom oda bir iki dakikayi bulmuyor.en etkili ve tum vucudu calistiran elimizin altindaki bir spor.hemde cocuklugumuzu hatirlatiyor

ilk gunlerde ip bile bacagima dolasiyordu 3-4 tane atlayip ipe dolaniyordum simdi 180-200 de bir mola veriyom oda bir iki dakikayi bulmuyor.en etkili ve tum vucudu calistiran elimizin altindaki bir spor.hemde cocuklugumuzu hatirlatiyor

Kesinlikle canim hem super spor hemde cocuklugumzuu hatrlatiyor :KK66:

Eveeett 7. Günüde uğurluyoruz:KK25:
Bu günde kaloriyi biraz fazla kaçırdım:KK20:
Ama bu kadar tolerans yeter kendime:KK43:
Yani yemin ettim ben şakalık şukalık bi durum degilki:KK12:
Özetlersem günümü;
1500 kalori:KK12:
1000 bacak sporu
1000 ip atlama-----500 ünü iple atladım. Çok yorucu ve zevkliydi. Eminim daha etkili olacak Hoppa
Veee 1,5 saat hızlı tempo yürüyüş:KK73:
Bu gün baya spor yaptım. Zaten şu anda bayılmak üzereyim.
Kaldı 22 gün. Azı gitti çoğu kaldı. Yeni günde görüşmek üzere:KK15:

Günaydın 8. Günüm.
Bacak sporunu yaptım. Suyumu içtim.
Hatta kahvaltımı bile yaptım.

Hiiiiççç canım istemiyordu. Ayaklarım geri geri gidiyordu. Adım attıkça yol gözümde büyüdü büyüdü. İçime sıkıntılar doldu AMA;
Yenilmedim o tembel düşüncelere. Canım istemedikçe dahada hızlı yürüdüm.
Ve sonunda şu anda evdeyim ve kendimi tebrik edip 10 puan veriyorum:KK70:
:KK9:Bi alkışı hakettim ama.

8.günümün özeti
1000 ip atlama(iple atladım. Çooook yoruldum çoooookk)
600 bacak sporum
1 saat 15dk. Hızlı tempo yürüyüş.
Kaloriyi sorma. Bugünde kaçtı biraz maalesef o_O
Yarından itibaren yediklerimide yazmayı düşünüyorum. Bakalım yazılabilecek düzgünlükte bir menü olursa yazacağım inş.

Hiiiiççç canım istemiyordu. Ayaklarım geri geri gidiyordu. Adım attıkça yol gözümde büyüdü büyüdü. İçime sıkıntılar doldu AMA;
Yenilmedim o tembel düşüncelere. Canım istemedikçe dahada hızlı yürüdüm.
Ve sonunda şu anda evdeyim ve kendimi tebrik edip 10 puan veriyorum:KK70:
:KK9:Bi alkışı hakettim ama.
:KK9::KK9: alkislar bendenn sana gelsin:KK9::KK9:

8.günümün özeti
1000 ip atlama(iple atladım. Çooook yoruldum çoooookk)
600 bacak sporum
1 saat 15dk. Hızlı tempo yürüyüş.
Kaloriyi sorma. Bugünde kaçtı biraz maalesef o_O
Yarından itibaren yediklerimide yazmayı düşünüyorum. Bakalım yazılabilecek düzgünlükte bir menü olursa yazacağım inş.

Kuzum sen 1500 kalori alsanda okadar cok spor yapiosunki 750 kalorisi hatta 1000 kalorisi gider super spor yapiosun guzellik oyuzden 1500 kaloriye uzulme:KK66:

Kuzum sen 1500 kalori alsanda okadar cok spor yapiosunki 750 kalorisi hatta 1000 kalorisi gider super spor yapiosun guzellik oyuzden 1500 kaloriye uzulme:KK66:
Canım benim gerçekten az yemeyi öğrenmem lazım. Yani aslında doyuyorum 1000 kaloriyle ama işte beynim doymuyor.
Sana çok özendim valla. Hem az yiyorsun,
hem az yedim acıktım filan yazdını hiç görmedim.
Bende sana alkışlarımı yolluyorum canım:KK9::KK9:

Canim ben hemen 200 atlayamiyorum 30 bile atlayamiyorum dinlene dinlene atliiyorum nasil basaricam :KK43:

Canım benim gerçekten az yemeyi öğrenmem lazım. Yani aslında doyuyorum 1000 kaloriyle ama işte beynim doymuyor.
Sana çok özendim valla. Hem az yiyorsun,
hem az yedim acıktım filan yazdını hiç görmedim.
Bende sana alkışlarımı yolluyorum canım:KK9::KK9:

Sagol bitanem kuzum mecburum kilo vermem sart :KK43: ama ALLAH yardim etsin hepimize diyet dunyanin en zor seyi ama cok şükür alistim :KK66: bak yemek canim cektiginde ne yapiorum biliyomusun kendimi o guzel giysilerde hayal.ediyorum yaza :KK66: diyorumki ya o elbisler ya o yemekler tabiki elbiseler diyorum ve az yiyorumm:KK66: tesekur ederim kuzucum:KK66:

Canim ben hemen 200 atlayamiyorum 30 bile atlayamiyorum dinlene dinlene atliiyorum nasil basaricam :KK43:
Bende aynı senin gibiyim. En fazla 100 yapabiliyorum.
Şu iki gündür senin tavsiyenle iple atlıyorum. 1 saatlik yürüyüşte yoruldum kadar yoruluyorum. Çok etkili bir spor gerçekten canım.

Sagol bitanem kuzum mecburum kilo vermem sart :KK43: ama ALLAH yardim etsin hepimize diyet dunyanin en zor seyi ama cok şükür alistim :KK66: bak yemek canim cektiginde ne yapiorum biliyomusun kendimi o guzel giysilerde hayal.ediyorum yaza :KK66: diyorumki ya o elbisler ya o yemekler tabiki elbiseler diyorum ve az yiyorumm:KK66: tesekur ederim kuzucum:KK66:
Amiiin canım. Biliyorum sen başaracaksın inş. Kendim kadar seninde başarmanı coook istiyorum inan.
Hatta azim eden, emek veren, uğraşan herkes hayaline kavuşsun inş. :KK36:

:110::110::110::110:
Geldim işte
9. Günüm en kötü günüm oldu:KK42::KK42:
Ama herşeymi kötü gider yeaa
Ne işlerim bitti, ne diyetim güzel geçti. Okadar sıkıntılı bir gündükü bu gün şu ana nasıl geldim bilmiyorum.
Yediğim 1 paket çikolatayı hatırlıyorum ama:KK12:
Neyse önümde başarmanın mutluluğunu yaşayabilmek için 20 günlük bir şansım var. Bu 20 günde neler olur neler.
Ama sanki vücudumda kilitlemiş kendini.hiç bir şey etkilemiyor gibi. Insan bukadar spora karşın azıcıkta olsun hafiflemezmi?
Dediğim gibi bu gün çok olumsuzum.
Kendimede cok kızgınım:KK67::KK67:
yarın mutlu bir gün olmasını Ümit ediyorum. İnş. Olur.

Amiiin canım. Biliyorum sen başaracaksın inş. Kendim kadar seninde başarmanı coook istiyorum inan.
Hatta azim eden, emek veren, uğraşan herkes hayaline kavuşsun inş. :KK36:

INŞALLAH kuzum INŞALLAH:KK36:
Bana guvendigin icin cok tesekkur ederim canimm bende sana cani gonulden guveniyorum:KK37:

Bende aynı senin gibiyim. En fazla 100 yapabiliyorum.
Şu iki gündür senin tavsiyenle iple atlıyorum. 1 saatlik yürüyüşte yoruldum kadar yoruluyorum. Çok etkili bir spor gerçekten canım.

Kuzum ip atlama kosma gibi yoruyor beniii:KK48:

:110::110::110::110:
Geldim işte
9. Günüm en kötü gündündenu:KK42::KK42:
Ama herşeymi kötü gider yeaa
Ne işlerim bitti, ne diyetim güzel geçti. Okadar sıkıntılı bir gündükü bu gün şu ana nasıl geldim bilmiyorum.
Yediğim 1 paket çikolatayı hatırlıyorum ama:KK12:
Neyse önümde başarmanın mutluluğunu yaşayabilmek için 20 günlük bir şansım var. Bu 20 günde neler olur neler.
Ama sanki vücudumda kilitlemiş kendini.hiç bir şey etkilemiyor gibi. Insan bukadar spora karşın azıcıkta olsun hafiflemezmi?
Dediğim gibi bu gün çok olumsuzum.
Kendimede cok kızgınım:KK67::KK67:
yarın mutlu bir gün olmasını Ümit ediyorum. İnş. Olur.
Hafiflemisndir tatlim bence emek veriyosun daha 20 gun varrr 20 gune emeline ulasicaksin :KK66: bence bugun super bi gun olcak senin icin bugun hafif ye dünü kurtar kuzum :KK66:

X