- 3 Şubat 2015
- 310
- 293
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiin inşaallah canım
Bende sana uğrarım. Bakarsın birbirimizin başarısına Şahit oluruz inş.
Tmm canım. Kolay gelsin sana. Bende bir yeşil çay ikram ederim sana
Güle güle 5.günüm
Bu gün 1000 kaloriyi geçmedim inş.
1000 ip atlandı
500 bacak sporu yapıldı
Sabah yarım saat,akşam 1,5 saat olmak üzere 2 saat yürüyüş yapıldı
Sonuç ne olacak çok merak ediyorum
Günaydın ;
600 bacak sporum ve limonlu sıcak suyumu içerek 6. Günüme başlamış bulunmaktayım. Hadi hayırlı olsun bana.
Hayaller,hayaller hayaller
Mesala;ben sabahki keki hiç yememişim
Yada yemişim ama kekin hiç kalorisi yokmuş
Evet evet çok Saçma oldu. Biraz gerçekçi olalım;
Şu 29 gün su gibi akıp geçmiş
Ben tartıya çıkmışım,aman allahım oda ne 48 kiloyumtamam bu da olmadı. Böylede yalan hayal olmazki canım
Tartı 53.9 u göstermiş
Çok mutluyum çok. Istanbula doğru yola çıkmışız. Ben 1 aydır kendimi kısıtlamanın sonucunda bir bırakmışım kendimi çikolatalar,çerezler,pastalar ,börekleramannnn Allah korusun
İstanbul'da zaman durmuş. 4 günde her yeri gezmiş, görmüşüzhiiiiç kilo almadan dönmüşüzzzzzzzzz ..............
Canım inş. Hepimizin hayalleri gerçek olsunHayallerin gercek olsun INŞALLAH güzellik neden olmasin
En sorunlu bölgem bacaklar ve basen600 bacak hareketi harika guzellik tebrikler
En sorunlu bölgem bacaklar ve basen
Birara bacak sporunu yaptıgım aletin resmini yükleyim. Bana baya etkili geldi. Hiç çalıştıramadıgım iç bacak kaslarımı çalıştırıyor. Belki seninde ilgini çeker
Benim sorunum basen ve bacak yukle tatlim cok yardimci olursun
Canım bu aletle yapıyorum bacak sporumu. Oturduğum yerden,bazen pilatesteki gibi köprü şeklindeyken yapıyorum. Baya etkili oldu bana.
100 erli setlerle zor olmuxor canimCanim 1000 kere ip atlama cok fazla degil mi nasıl basariyosun