Yeminli 29 gün

27. Günümde
Iyice tatil moduna girdim.
Irade sıfır.
Neyse biliyorum ki bu günler beni daha güçlendirecek. Ve ben bir gün 48-50 kiloda olacağım insaallah.

28. Günümde bildirim yapmadım çünkü Pikniğe gittik. Ve baya serbest bir gün oldu.

29. Gün
Nihayet son gün. Ne çabuk geçti bitti.
Keşke yeminime tam uysaydım. Yarın tartılmaya kormazdım şimdi.
Anladımki zaman çok çabuk geçiyor. Her günün kıymetini bilmek gerek. 29 günde neler olur neler değişebilirdi.
Yine anladımki yemek konusunda yeminle bişeyler yapmak hiç doğru değilmiş.
Spor spor spor her zaman hayatımda olur inş.
Velhasılı kelam; ben bu 29 günde bişey başaramadım:KK43:
Bide yeminimin vebali var.
Yarın kilomuda yazar giderim ben.
Daha azimli, bilinçli, iradeli kararlı bir şekilde tekrar başlamak umuduyla.

29. Gün
Anladımki zaman çok çabuk geçiyor. Her günün kıymetini bilmek gerek. 29 günde neler olur neler değişebilirdi.

Vay daha 2.gununde gormustum seni 29 gun nezamn gecmis zmn su gibi akiyor balim ya seni tanidigima cok memnunum canim sporla inceldin kuzum nasil olsa ama guzel beslendgin zmnlarda cok oldu kendine hakszlik etme bence yeminini tuttun kuzum uzme tatli canini yarin ki tarti gununu cok merak ediyorum ve seni cani gonulden destekliyorum balim:KK19:

Vay daha 2.gununde gormustum seni 29 gun nezamn gecmis zmn su gibi akiyor balim ya seni tanidigima cok memnunum canim sporla inceldin kuzum nasil olsa ama guzel beslendgin zmnlarda cok oldu kendine hakszlik etme bence yeminini tuttun kuzum uzme tatli canini yarin ki tarti gununu cok merak ediyorum ve seni cani gonulden destekliyorum balim:KK19:
Canım benim:KK19:
Beni hiç yalnız bırakmadın. Allahım seni gayende başarılı etsin inş. :KK36:

29. Gün
merhaba :) daha tartılmamışsın bile :KK66: moralini bozma..29 günde geldigin farkındalıgı ve noktayı da es geçme :KK15:

merhaba :) daha tartılmamışsın bile :KK66: moralini bozma..29 günde geldigin farkındalıgı ve noktayı da es geçme :KK15:
Çok sagol canım desteğin için.:KK36:
Herşeye rağmen 1 kilo verip 56.8 olmuşum. Çok şükür diyorum. :KK37:
Her başarının sırrı sende fazlaca bulunan istikrar. Umarım bende dönünce azim ve istikrarlı bir şekilde hedefim için çabalarım:KK51:

X