Slm canım. Açıkcası ben iple yapmıyorum. Elimde ip varmış şeklinde atlıyorum. Bir atlayışta 300 yapıp öyle öyle 1000 e tamamlıyorum. Çok zor degil. Hatta hiç zor degil.Canim 1000 kere ip atlama cok fazla degil mi nasıl basariyosun
Slm canım. Açıkcası ben iple yapmıyorum. Elimde ip varmış şeklinde atlıyorum. Bir atlayışta 300 yapıp öyle öyle 1000 e tamamlıyorum. Çok zor degil. Hatta hiç zor degil.
Slm.tavsiyem iple atla normal ziplamayla ip ayni degilmis spor hocamdan duymustum iple atlarken daha cok kalori yakiliyomus nacizane soylemek istedim kolay gelsin canim
Slm.
Tavsiyen için çok teşekkür ederim canımalayıa ipimde var. Hatta bir kaç kerede iple denedim. Gerçektende çok yorucu oluyor. Tek sorunum iple atlarken çok ses oluyor. Bide 50-60 yapmadan ya yoruluyorum yada ipe takılıyorum. Bu yüzden ipten vazgeçmiştim. Ama hatırlattın için çok sagol. En azından günde 200-300 iple zıplayım
Msjın çok mutlu etti beni çooook teşekkür ederim. Okadar pozitifkiBen eminim sen istedigin kiloya ulasicaksinALLAH yardimcimiz olsun aynen tatlim iple atlayinca bende cok yoruluyorum rica ederim
Msjın çok mutlu etti beni çooook teşekkür ederim. Okadar pozitifkiinşaallah hepberaber,her isteyen gayret eden hedefine ulaşıp başarır.
Sende istediğin kiloda hayalindekinden bile daha güzel bir dügünün olur inş.
Amiiiin inşaallah canımAMIN INSALLAH KUZUM ALLAH razi olsun
INSALLAH hepimiz hedefimize ulasirizben grdgm zmnlar günlüğüne gelirim elimden geldigince desteklerim seniii canimmm benim cok sagol guzel sozlerin icin
Tmm canım. Kolay gelsin sana. Bende bir yeşil çay ikram ederim sanaCanim ben ise gidiyorum isten sonra günlüğüne misafirlige gelirim öpüyorum senii