Yemekteyiz - Show Tv

mert yaptığı balığın üzerindekini nerdeyse darbeli matkapla yardıracaktı mermer gibi olmuş......çok bilmiş nikadada soruyo ona üzerindekinide yiyecekmiyiz öpüyorum seni boş kafandan :roflol:

o terbiyesiz Naim yok mu bugün gerçek yüzünü gösterdi.

balıkları zıkkımlanırken çıtı çıkmadı da mutfağın pis olmasını diline doluyo:eek:klava:

balıktan sonra helva yiyemezmiş efendi Mert in yerinde olsam zıkkımın pekini ye derdim :eek:klava:herkesin içinde kameralar önünde Mert i mahçup etti terbiyesiz

kıskandı çatladı tabii tmm Mert in ahtapotundan, salatasından (çiğ balıklı) ben de huylandım ama o tuzda balık usta işi bir şeye benziyordu çekemedi işte

gıcık oldum izlerken

Son düzenleme:
elalemin mutfağına yardım bahanesiyle dalmayı biliyor ama saygısız Naim

o büyümüş de küçülmüş sarı kız bile bunun yanında solda sıfır kalır:eek:klava:

mert dışın da hepsi çok yapmacık ve gıcık tiplerrrrr mert en azından çok doğal bi insana benziyor sempatatikte

lostt onları bana yapsan arkadaşımm ben yerim ben çok severim hele börülceye bayılırımm da niğde de pek olmuyorr

kizlar balik sevmeyen biri olarak midem altust oldu,heleki o ahtapot yokmu,ya bi menu oldugu gibi baliktanmi olusur,mert evt cok sempatik ama cok dalga geciyor herseyle,hala aklimdan cikmiyor iyyykkk,ahtapotlari yutuslari

slm arkadaşlar bende bu proğramın fanatiği oldum:lepi:

ay o kızıl saçlı kadın yokmu beni sinir ediyoookafamçokkarıştısaçını başını yolasım geliyoooookaydirigubbakcemile
ne gıcık ya yok o olmamış yok onu yiyememzmiş bu yarışmaya katılanlar sanki kraliyet ailesinden geliyooo herşeye bi kusur vallla çatlıyorum ekran karşısında-tatlicadiarzu-

Ya kizlar orda ne zaman yayinlaniyo bu program

Burda gece 11 bucukta yayinlaniyo gece birde o yetmiyo geriden geliyo.Suan kimler yarisiyo bilmiyorum ama suan tv var yemekteyiz programi ve yarismacilari biyikli bir adam dans hocasi unlu bir kadin :ss

Anlamadim gitti valla..

Ya kizlar orda ne zaman yayinlaniyo bu program

Burda gece 11 bucukta yayinlaniyo gece birde o yetmiyo geriden geliyo.Suan kimler yarisiyo bilmiyorum ama suan tv var yemekteyiz programi ve yarismacilari biyikli bir adam dans hocasi unlu bir kadin :ss

Anlamadim gitti valla..

o geçen haftaydı cnm bu hafta başka birileri vara.s

burda gündüzleri tam olarak bilmiyorum ama 4buçuk 5 gibi yayınlanıyo bide gece 11 de falan tekrarını veriyo. showtürk geriden geliyo evet. biz normal show tvden izliyoz. yurt dışındakilere zamanı geriden yaşatıyo showtürk galiba:)

Ya niye boyle yapiyorlar anlamiyorum.Hem gunduz yok program hemde 1 hafta geriden geliyo.Sonra programlarda izliyorum yeni yarismacilar geliyo falan diye bakiyorum ana bunlar onlar degil.Kafam karisiyordu valla.

Aman sinir oldum valla..

dün akşamki balığı yapmak her baba yiğidin harcı değil daha doğrusu o beton gibi tuzun içinden çıkarmak her baba yiğidin harcı değil..hepside beğendi.. mutfaga pis dediler ama çocuk herşeyden sonra elini yıkadı geldi..hasan beyden temiz olduğu kesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

son yarışmacılardan hiçbiri hoşuma gitmedi özellikle şu kızıl saçlı olan kadın pek bir sinirli bakıyor herşeye ve herkese merak ediyorum o ne yapacak menüsünde,birde bir şey dikkatimi çekti süreleri çok kısıtlı,alışverişten döndüklerinde saat genelde 15.00 oluyor ve saat 18.00 de konuklar geliyor,3 saatte yinede iyi şeyler çıkıyor sayılır ve anladım ki bu yarışmaya yemek bilenler değil arızalı hafif yumoş tipler daha çok rağbet ediyor,çoğu şöhret olmak isteyenler :kahve:

bende anlayamıyom yemekteyiz deyi
yarışmacılar hep değişiyomu yoksa aynımı
3 gün önce takıldım saçma geldi kapadım
dün gece denk geldim takılayım dedim
aman be neydi o akşam yemegi
tabakları silip süpürdüler sonram eleştiriye geçtiler yok o iyi olmamış da bu fena değilmişte mutfak çok yağlı pismişte be
kardeşim o zaman beğenmediysen yemeği tabağını bitirme silip süpürme yanim
amannnnnnnnnnn
sevmedim ben o proğramı hepsi gıçık gıçık hareketler filan

ben gerçek egeliyimdir
çok güzel boşnak börekleri yapardım çarşafla açardım yufka yaparken
yoğurt çorbası yapardım
çok güzel kabak çiçeği dolması yapardım zeytin yağlı
sarımsaklı börüce salatası yapardım
keşkek yapardım gerçi onu dövmek bilek gücü ister
efe sarması yapardım
hanya salatası yapardım
çökertme
ayva tatlısı
biz egeliler yemeklerde sağlıksız ve kolaya kaçan yemekler yapmayız
her zman bir farkımız vardır bu konuda

Ege yemekleri en favori yemeklerimdir özellikle zeytinyağlıları olsada yesem tatillerimi ege de yaptığımda her türlü değişik yemeğinizi yemişimdir zeytinyağı çok salıklı zaten tüm doktorların önerileri ellerinize sağlık afiyet olsun yaptığınız yemekler...

bence yarısmacıları önceden tembihliyorlar çünkü bir insanın her yemeği beğenmemesi imkansız vallahi çok süper yemekler yapıyorlar di mi? bence o yemeklerin hepsi lezzetli asan beyinkiler haric..

akşamki yemekte nesrin yemeği ağzından eliyle çıkartıp tabağına koydu, böğğğğğğğğ iğrençti, mert evet pisti ama ben onun kazanmasını istiyorum hem durumu pek iyi değil gibi hemde diğerlerine nazaran daha alttan alıyo ve en kirli tabağıda kendine aldı herkez yapmaz..:)) naim pek bi hoşş..:)) o hareketler ne öyle..bide oda ve mutfağın arası 2 metre bir sürü eleştiri yapıyolar mutfaktan mert'in bunları duymaması imkansız ama kahretsin dört gözle bekliyorum..:))

son yarışmacılardan hiçbiri hoşuma gitmedi özellikle şu kızıl saçlı olan kadın pek bir sinirli bakıyor herşeye ve herkese merak ediyorum o ne yapacak menüsünde,birde bir şey dikkatimi çekti süreleri çok kısıtlı,alışverişten döndüklerinde saat genelde 15.00 oluyor ve saat 18.00 de konuklar geliyor,3 saatte yinede iyi şeyler çıkıyor sayılır ve anladım ki bu yarışmaya yemek bilenler değil arızalı hafif yumoş tipler daha çok rağbet ediyor,çoğu şöhret olmak isteyenler :kahve:

ahahaha bir bilsen sana ne kadar katılıyorummm :)) muhauahauah ama katılamayacağım bir nokta var ki; o yumoşa hafif demek az kalır ahahahahasırnaşık şey

dun kı bolumu kacırdım..
gece de ızleyemedım..
dun kımdeydıler fisfisfis

X