Yemekteyiz - Show Tv

Nika mıdır nedir ilk yarışmada:" insanlar bildiği yemekleri yapmalı" diyordu.Ama anladığım kadarıyla yarın hiç bilmediği yemekleri koyacak milletin önüne.

Bugünki ev sahibi gerçekten pisti...evet öyle olabilirsin ama misafirin gelecek belli biraz temizlik yapabilirdin önceden.yemek yapmaya girdiginde bile dagınıktı mutfak.naimin ona pis demesi ayıptı ama mertinde pis olması çook kötü yani...nika ve naim dayanışması var ama nikada fooos çıkıyo yarın izleyecez...bence 1. Naim çıkar gibime geliyor.....sizcee???

Nika mıdır nedir ilk yarışmada:" insanlar bildiği yemekleri yapmalı" diyordu.Ama anladığım kadarıyla yarın hiç bilmediği yemekleri koyacak milletin önüne.

evet ya bide nasıl kendınden emın konusuyordu..elestrıler fazla olunca hemen 18 yasındayım ben dıyıp sıyırmaya calıstı ama naımden baska kımseden destek gormedı sanırım reklamı bıle yettı ,yarın ızleyıp gormek lazım :nazar:

bence mert değişik yemek yapayım derken batırdı one salatasını yaptı peyniri bıçakla kesti sonra bıçağı yıkamadan limon kesti yemekler ayrı fiyaskoydu

mert epeyce zor yemekleri seçmiş ama o ahtapot bacağının görünümü bile beni itti dehşet bir goruntuydu, naimde ordan ben hayatımda gormedim balığın arkasından helva yensin diyor lokantalarda bile balığın arkasından helva getirirler ama un helvası değilde tahin helvası getirirler balıkla asla bir süt ürünü yenmez cunkü balık taze değilse zehirleme bile yapabilir... tahin helvası koymuş olsaydı hazır aldında bunumu koydun diyecekler diye un helvası kavurdu bana göre doğru bir tercih bu haftanın 1. kim olacak çok merak ediyorum hepsi birbirinden gıcık 5 kişi bir araya toplanmışlar...

Bu haftaki yarışmacıların hepsi birbirinden iticiya.Artık herkes aynı şeyi yapıyor evlere gitmeden ben bu akşam aç kalkıcam masadan bir lokma alıpda yüzünü ekşitip peçeteye çıkarmalar bune böyle ya para için yaptıkları çok belli.İnsanda biraz saydı olmalı hem yüzlerine karşı hem arkalarından neler söylüyolar..:eek:klava:

ahahahaha izlerken gülmekten karnıma kramplar giren yarışmadır bu :)) herkes misafir olduğu evde saraylıymış gibi davranıp ota-çöpe kusur bulur,sıra kendi evlerine gelince hep fiyaskoyla sonuçlanır :KK70: her zaman dikkat ediyorum en çok konuşup eleştirip kırıcı davranışlarda bulunan genellikle son 2ye giriyor :)) ben bu yarışmada en çok naimle nesrine gıcık oldum ne yalan söööliimmm... nika daha ufak, bebe o henüz.. davranışlarının saçma ve yapmacık olmasını,o çok bilmiş tavırlarını buna bağlıyorum. gerçi yarışmacıların hiçbirini sevmedim yawww... mert'te hafiften, naimdeyse dolu dolu bir efeminelik seziyorum walla,bunu sölemeden edemeyeceğim... naimin durumu bu akşam şu dialogla beni koparttı: ben de bekar bir erkeğim, ama bekar olup temiz olmayan hassas olmayan bir erkeğin yemekelrini yiyemem.kusdura bakmayın ben dobrayımmm!! hassaslık derken naimciiiğiimmm?? ahahahaha koptum ayollll :) yemeklere değinmiyorum bile, çünkü insanlar kaş yapayım derken genelde göz çıkarıolar... sanırım heyecandan... gerçi yapılan çoğu yemeği-absürd olanlar hariç(ahtapot,karides,vs gbi) ben yerdim valla... günah çünkü yaw o etlere falan :KK43:( olan var olmayan var... neyse çok konuştum,yarını iple çekiorum... şu naimde son gün yaww uff nası beklicesssss ahahahaha:roflol:

yemek yapmayı sevdiren bi yarışma bence :)
küçük kardeşim yemek yapmak istiyo 13 yaşında sırnaşık şey

gordugum kadariyla herkes nikadan nefret etmiss...
bende sizinle ayni duyduyu paylasiyorum
ama merte bugun cok acidim
yarinida sabirsizlikla bekliyorum
nika ben kucugum falan diyo ozette
katilmasaydin o zaman
ben nesrin hanimin yemeklerini sabirsizlikla bekliyorum
cok gercekci yorumlar yapiyor

nika mıdır saçı boyalı sarı bir kız var
limon sevmem,mısır sevmem şunu sevmem bunu sevmem
Türkiyedeki fakirliği annesi öğretmemiş galiba hergün gece uykusuna yatarken aç yatan insanlar var bu ülkede...
18 yaşındayım küçüğüm diyor
benim arkdaşlarım 18 yaşında evlendi çocukları oldu
küçülde cebime gir...

bu akşamki oğlana acıdım yaa, (ahtapot bacağından tiskindim o ayrı:) ) dedikoducuda bi adam var naim midir nedir yok orası pis yok burası dağınık.gıcık oldum ona tamam kirli olabilir ama herkesin içinde okadarda aşağılanmaz bi insan.bakacoooook onun evi nasılmış.

Son düzenleme:
bazen yemeklere çok agız burun kıvırıyolar
yani en fazla ne kadar kötü olabilir ki nimet bu.....

Nika baştan yaşı küçük ama hamarat bi kızımız sanmıştım.Bu gece gördük elinden bişey gelmeyen biri imiş.Amaç sanırsan televizyona çıkmak.Ehh çıktığına görede başarılı oldu:)))

Kendilerini gösteriyorlar bir güzel.Ama çok basitleşiyorlar.Bunu da programı izlerken görüyorlardır herhalde.

valla program güsel düşünülmüş başladığı ilk günden itibaren fanatiği oldum.bilmediğim bazı şeyleri öğrendim.valla ben katılsam benim menüm şu olurdu:

ezo gelin çorba
tereyağında alabalık
çoban salata
mıhlama
veee
fırın sütlaç

(balığın yanında olur mu demeyin çooook güsel oluyor)

ben gerçek egeliyimdir
çok güzel boşnak börekleri yapardım çarşafla açardım yufka yaparken
yoğurt çorbası yapardım
çok güzel kabak çiçeği dolması yapardım zeytin yağlı
sarımsaklı börüce salatası yapardım
keşkek yapardım gerçi onu dövmek bilek gücü ister
efe sarması yapardım
hanya salatası yapardım
çökertme
ayva tatlısı
biz egeliler yemeklerde sağlıksız ve kolaya kaçan yemekler yapmayız
her zman bir farkımız vardır bu konuda