Yemekteyiz - Show Tv

böyle tipleri nasıl özenle seçiyolar anlamadım ya nekadar uyuz insan varsa topluyolar hele buaksamkı evsahıbı cok tuhaftı ozensızdı bırde sarısına sınır oldum hep benım dıyen tıplarden

allahım ya bu insanlar gerçek mi....şaka gibi valla...
şarısın kız da daha yeni liseyi bitirmiş..o yaşta iyi ahkam kesiyor valla.........

reyting uğruna boş insanları koymuyolar mı araya deli oluyorum....
o sarı kız ve nesrin hanım bütün haftayı bozcak walla...

:roflol:hasan bey nerdesin.....ilk günden o saçma sapan eleştirilerini özledik....bu program sensiz tadsız tuzsuz....çekilmiyo.....:roflol:​

bır hafta ıyıyse dıger hafta guzel olmuyor bu yarısma..yarısmacıların hıcbırı samımı gelmedı bana ozellıkle o sarısın sımarık kız..bana geldıklerınde hepsı kaybettıklerını anlayacaklar dedı..cok merak edıyorum napacak..

ıgrenç bır oyun dıye duşunuyorum bu yarışma sadece ılgı cekmek hele o nonoş gıbı olan 2 erkek özellıkle kısa olan adama çok gıcuk kaptık hıçbır ıyı kelıme yok agzında sofrada agzından çıkardı yemegı kz ınanmasa gösterecek bıde peceteyı ıgrenç ya ınsan gıder baska yerde çıkarır.

hele o sarı cıhan kız sırf gösterıs

yok mantar sevmem yok mısır sevmem yok lımon sevmem ay bu kız ne sevıyo acaba

hele o koca karıdamak tadına uymamış ay kızın yaptıgı turk mutfagındanm nasıl uymaz ya kız kızarttı farklıda yapmadı

mübarek insanlar..evine yeni gelecek insanların ne sevip sevmediğini ev sahibi nerden bilsin biri limon sevmez.. biri anr ekşisi ee bu ev sahibi ne koysun salataya.. ortaya konan yemeğin tadına bak sen....ben sevmiyom niye koydun.. müneccimmiyim kardeşim ben ne sevip sevmediğini nerden bileyim.. tavuk yapsan.. tavuk sevmezler..balık yapsan.. et olsaydı derler... et yapsasn aman olmamaış agır olmuş derler...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinirleniyom ben

selam kızlar bende seyrediyorum.
bu haftakiler bana göre tam şerrrrrrrr
o sarı kız bu yaşta yemek yapmasını ne bilsin
şımarıklık yapıyor.bence yemek için değil meşhur olmak için gelmişler.
programın adı değişmeli bence
hadi yemek yap belki meşhur olursun olmalı

yaa bende iki haftadır bu yarışmaya takıldım
saat 5 oldumu işi gücü bırakıp geçiyom tv nin karşısına
geçen haftaki hasan bey hiç unutulmayacak bir tipti zaten
bu haftaki sarışın kız ben mantar sevmem,limon sevmem,mısır sevmem sen ne seversin:dilcikar:
öteki evli kadın pek bir soğuk:1closedeyes:
uzun saçlı önüne ne gelirse güzelce yedi karnım doysunda ne olursa olsun dedi herhaldecokacimcoook
aydın kılıklı özellikle kendini eleştiriye odaklamış daha tadına bakmadan başlıyor eleştirmeye:1no2:
ev sahibide biraz görgüsüzdü misafirlerin ayakkabılarını çıkarttı terlik vermedi kendi tıkır tıkır ayakkabıyla gezdi çorba bencede hiç güzel değildi vede fırında patatese evindeki küflenmiş kaşarı rendelediCADIARZU
amma çok eleştirdim ya bendemi katılsam yarışmaya napsamkaydirigubbakcemile3

benim ilk yarışmanın en kaba bulduğum davranışı, terlik olayıydı.
şimdiye kadar olan yarışmalarda, ev sahipleri ayakkabıyla geçilmesine izin verdiler.
tamam belki haklı çıkartmalarını istemekte.
ama minareyi çalan, kılıfını hazırlar.
erkek ve bayan sayısına göre terliği hazır bulundurmalıydı girişte.
ben çok önem veririm bu duruma ve misafirim gelmeden hazırlarım terliklerini.
ben giderken de ya ev ayakkabısı götürürüm yada ev galoşu koyarım çantama.

allah aşkına bu insanlar aksam sofralarında portakallı ördekmi yiyorlar yaa....
valla harcanan nimetlere günah o etler yemekler çatalın ucuyla alınıp doğru çöpe gidiyo...bu zamanda bu kadar aç insan varken yazıklar olsun bu kaskas kasınan yarışmacı kılıklı şahıslara... klava:

Gündüz seyredemiyorum diye gece tekrarını bekledim, gecenin kör vakitlerine kadar uykusuz kaldım izledim. Ya ben çok titizim ya da bu insanlar fazlaca rahat.

Sütlü mantarlar, eritilmeden kremaya atılan bulyonlar, küflü kaşarlar..yav her şeyi anlarım da arkadaşım o evde neden terlik yoooookkkk... İnsan şunu düşünmez mi ya? Dondu be insanların ayakları.

bende şimdi özeti izliyorum bu haftaki yarışmacıların hepsi birbirinden gıcık özellikle de nesrin hiç yüzü gülmüyor kadının.benim anlamadığım şey çoğu yemek yapmayı bilmiyor ne cesaretle yarışmaya katılıyorlar anlamıyorum.Bende bu terlik olayına takıldım hem misafirlerin ayakkabılarını çıkarttırdı hemde terlik vermedi.

bu haftakı yarısmacılardan naim kıbrısdayken müzisyenlik yapıyodu valla cok sasırdımmm eskı okul arkadasımız nede olsa umarım naim birinci olurrr rkaydirigubbakcemile2

naimle nikayı boğabilirim.ikisi zaten birlik olmuş kaşları gözleri oynuyor.çocuk çok pismiş dağınıkmış.naimde bekarmış ama böyle değilmiş naim bekar ama bekar bir erkek(!) mi bilemeyeceğim:)sanki anneleri kendileri hep 4 4lük sofra hazırlıyor sanki çatalın bıçağın yönüne dkkat ediyrlar sanki hep mükemmel yemkler yiyorlar herşeye laf söylemek bunlarda...nikamıdır mikamıdır onada sinir oldum.şeytan.ünlü olmaya gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…