Yemekteyiz - Show Tv

Ufff o dünkü sarı kız öldüren ağırlığıyla bugün bir havalar attı ya

Artık herkesten her şey beklerim

Bir den eyim hazırdı ki dedi delikafadulden neyin değildi ki saf kız

Bugünkü teyzem de iyiydi de kıskandılar gene 2 verdiler

Zaten bu programda 5 yukarısı yok şakkıdı

Varsa yoksa 2

bu grubu gene beğenmedim ohaoldumsmile şu ana kadar kavga patırdı olmadı bu yönden iyi
ama hepsi çok sinsi gibi sessizce intikamlarını alıyorlar...
o sarışın kız ve keçi sakal ayrı bir gıcık zaten..bu günkü bayanda haketmedi birinci olamaz...
yemek yapışını izlemesemde yemek tarzı ve sunumu hoş ve temiz değildi...

Ben başlarda müdavimi gibi takip ediyordum.Ama artık izlemiyorum çünkü; sinirlerim dayanmıyor.Farkında mısınız arkadaşlar ama farklı guruplar da olsa herkesin konuşma şekli ve kurdukları cümleler aynı.Aslında yemekten anladıkları da yok.Sanki dünyaca ünlü yemek gurmeleri ve çok çok özel bir geceye imza atılıyormuş gibi şımarıkça haller...Sofralar desen,görgüsüzce hazırlanıyor.Abartı diz boyu.Küçücük masalarda kocaman amazon bitkisi kadar çiçekler,sanki suplasız olmazmış gibi bir prosedür...Varsan baksan bu insanlar özel günlerinde bile çiçek koymazken nedir bu şatafat anlayamıyorum.
Gurme havasına giren vatandaşlarımız herşeyi ama herşeyi eleştiriyorlar.Saray entrikası gibi şeyler dönüyor ortada.Kimse kimsenin hakkını vermediği gibi ilk yarışan yandı!Ne saçma...Öfff yaz yaz bitmez bu...

ıyyyk bu hafta hepsi gıcık ya
bugünkü kadın ne kadar pisti!!Hopluyo ziplıyo,komik duruma düşürüyor kendini,yaşının gerektiği gibi davransa daha güzel olurdu bence,o ne öle deli gibi hoppala zıppala,komikti...
Dün yarışan bayan da gidip mutfağa kız çekil ben yapıyım dedirtti bana mıy-mıy-mıy.uyuzz...dünden hazırlamış herşeyi,saf.......
bayanlardan biri de asuman krause ye benziyo onun ufaltılmışı biraz:)
keçi sakal kıl!!!
diğer adam sinsi.
ya yarışmanın ilk bölümleri ne kadar güzeldi ya...

bayanlardan biri de asuman krause ye benziyo onun ufaltılmışı biraz:
sanki annesi demi asuman krauseinnnnnnaklinialirimsmile

bu süslü püslülerin çoğu evine git pislik içindedir ama dışarıda sanırsın kleopatra

kendince çok çok temiz birde acaip küstah olurlar

ya çoğusu evini göstermek ve oynamak için geliyorlar ...
yemekleri yiyorlar arada çatal bıçakla didikliyorlar sonra ..
ııııııı damak tadıma uymadı diyorlar ..
en sonunda kalkıp oynuyorlar..
bu ne ya sanki evlerinde okadar çatal bıçak bardak kullanıyorlar..
bide şu sarışınlar diyolarya..
benim gibi bakımlı kadının yemek yaptığını düşünemiyorlar.. hem bakımlı hem becerikliyim...
bide tuhaf konuşuyorlar ağızlarını büke büke ayy ne yapmacıklar...

ben de ilgincim hee.. yani kendi adıma söliim,hem gıcık oluyorum,hem izliyorum ya
her öfkelendiğimde yok açmıycam bu programı diyorum ama... saat 4 oldu mu değişmiyo
izleyip gıcık oluyorum

bazı yarışmacılşar pirincin kalitesinden dahi anlamıyor hangi pirinç lezzetli
hangi ülkeden gelidiğini paketten okumuyor yarışmacılar çokkkkkkk acaip
çoğununda zaten pilavı lezzetsiz oluyor bunlar evde hiç pilav yapmıyor herhalde:umursamaz:

mesela benim evime amerikan pirinci asla girmez çünkü onun genetiği ile oynanmıştır

bunu yiyenlerde mutlaka hastalanacaktır sadece mısır ülkesinden gelini yiyorum zaten

lezzetten belli
oluyor
aklinialirimsmile

Resmen gorgusuzluk canim "Ac kaldik" diyorlar resmen..

Insan verilen emege en az 5 vermeli ya.. Yarisma olmaktan cikmis bu...

O manken de iki adimlik yeri catwalk'daymis gibi yurumuyormu :roflol:

Gulduk dun kocamla birlikte seyrederken :roflol:

chess ,sana repten cevap yazıcam dıye göbegim çatladı ,yine de yazamadım :))

evt ,tüm hünerlerımı kullandım ,azimle şey ettim ,sonunda duvarı delicem galiba

ya çok cafcaflı olmasın dıye kullanmadım bırsey,

ayrıca tesekkur ederım ,ayrıca şimdi yemekteyız baslıyor ya kesın buraya ugrarsın dıye buraya yazdım ,buraya bakmazsan aşkı memnu konusuna gıdıcem ::))

Son düzenleme:
ay artık benim yemekteyizi izleyesim gelmiyo sanki her bölüm birbirinin aynı, aynı tipler, aynı yorumlar, aynı puanlar, hatta yemekler bile aynı, sadece farklı illere gidince biraz değişiklik oluyo, yoksa istanbul bölümleri hep biribirinin aynı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…