- 25 Haziran 2008
- 4.065
- 3
- 37
melis hak ediyormuydu birinciliği orasıda muamma...ama diğerlerinin yanında kötününü iyisi herzamanki gibi...
artık albüm çalışmaları ve kliplerinde kullanır bu parayımirmirmirmir tanıtımını iyi yaptı yarışmada
nede olsa...
Aynen canım katılıyorum sana,kendisinin reklamını çok güzel yaptı...bayanssulusmile
Deniz ne kadar terbiyesizmiş, inanamadım. Yılmaz'a çok hakaret etti. Milyonlarca insan izliyor, adamın çoluğu çocuğu izliyor. Show Tv'de buraları kesmemekle ayıp etti doğrusu.
Nedim Yılmaz'a etmediğini bırakmadı, Yılmaz gık demedi. Her şey kültür değilmiş.
Boşuna dememişler, "Tahsil cehaleti örter, eşeklik baki kalır" diye...
Deniz ne kadar terbiyesizmiş, inanamadım. Yılmaz'a çok hakaret etti. Milyonlarca insan izliyor, adamın çoluğu çocuğu izliyor. Show Tv'de buraları kesmemekle ayıp etti doğrusu.
Nedim Yılmaz'a etmediğini bırakmadı, Yılmaz gık demedi. Her şey kültür değilmiş.
Boşuna dememişler, "Tahsil cehaleti örter, eşeklik baki kalır" diye...
helal olsun iyi ki de melis aldı
öyle gıcıktı ki bu haftaki insanlar
avrupalıyım deyip türkiyenin ekmegini yediğini unutan uyuz kadın pınar
kadınlara sarkan salak salak konuşan görgü dersi verirken görgüsüzün önde gideni nedim
garban bulup saldırıp stres attıkları yılmaz
show meraklısı deniz
melis en azından sadece kendi reklamı peşindeydi birilerine saldırma birini aşagılama küçük görme peşinde degildi iyi ki o aldı